odpocet
1 diena
19 stundām
33 minūtēm
1 sekunde
Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
18 vienību skaits
Atkaulošanas nazis 14 cm, melna, ZWILLING
103 €
ZW38404141
Atkaulošanas nazis CLASSIC 16 cm, Wüsthof
105 €
WU4603
Japāņu atkaulošanas nazis EYES 14,5 cm, Dellinger
59,46 €
DNGRSXLKHAUS65
Atkaulošanas nazis CLASSIC 18 cm, Wüsthof
105 €
WU1030103818
Atkaulošanas nazis SEBRA 16 cm, Forged
67,58 €
FORGEDSDV625037
Atkaulošanas nazis FOUR STAR 14 cm, Zwilling
71,42 €
ZW31086141
Atkaulošanas nazis SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 16,5 cm, Dellinger DNGRKH169
Nazītis PINK SPIRIT 9 cm, rozā, F.DICK
51,89 €
FDCK817470979
Mazs nazis SEBRA 8,5 cm, Forged
50,73 €
FORGEDSDV625006
Atkaulošanas nazis CLASSIC 10 cm, Wüsthof
94 €
WU4601
Atkaulošanas nazis CARBON FRAGMENT 15 cm, melns, Dellinger DNGRH140B
Atkaulošanas nazis CLASSIC IKON CREME 14 cm, Wüsthof WU46160
Atkaulošanas nazis 15 cm, Victorinox
23,99 €
VN5666315
Atkaulošanas nazis CLASSIC 14 cm, Wüsthof
94 €
WU4602
Atkaulošanas nazis CLASSIC IKON 14 cm, Wüsthof
126 €
WU4616
218834 vykostovaci nuz classic 10 cm cerna wusthof
Jaunums
93 €
WU1040101410

Atkaulošanas naži: Nepieciešams instruments precīzai gaļas apstrādei.

Atkaulošanas naži ir speciāli izstrādāti, lai atdalītu gaļu no kauliem ar maksimālu precizitāti un minimālu atkritumu daudzumu. To šaurais, izliektais un stingrais asmens nodrošina efektīvu darbu, apstrādājot gaļu, mājputnus un zivis.


Mūsu padoms
Lasiet arī
->
vykostovaci nuz
Atkaulošanas naži: kāpēc tie ir nepieciešami un kā izvēlēties labākos
Ideāls griezums ir atkarīgs ne tikai no prasmēm, bet arī no pareiza instrumenta, un atkaulošanas nazis ir tieši tas, kas pacels jūsu darbu ar gaļu profesionālā līmenī...

Atkaulošanas nažu raksturojums

  • Šaurs un izliekts asmens – nodrošina ērtu piekļūšanu gar kauliem un precīzu gaļas atdalīšanu.
  • Izturība – stingrāks asmens nodrošina labāku kontroli atkaulošanas laikā un samazina traumu risku.
  • Ergonomisks rokturis – nodrošina ērtu un drošu satvērienu darba laikā.

Populārākie atkaulošanas nažu zīmoli

Izvēloties atkaulošanas nazi, ir svarīgi koncentrēties uz kvalitāti un uzticamību. Starp vadošajiem ražotājiem ir:

  • Dellinger – Čehijas zīmols, kas specializējas augstas kvalitātes un asu nažu ražošanā ar precīzu apstrādi. Viņu atkaulošanas naži apvieno tradicionālo meistarību ar moderniem materiāliem, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku un uzticamību.
  • WÜSTHOF – Vācijas ražotājs ar ilggadēju tradīciju, kas pazīstams ar savu precizitāti un augstas kvalitātes tērauda izmantošanu. WÜSTHOF atkaulošanas naži ir iecienīti profesionālu pavāru vidū, pateicoties to izturībai un ergonomiskajam dizainam.
  • F. DICK – vēl viens cienījams Vācijas zīmols, kas piedāvā plašu atkaulošanas nažu klāstu. Viņu produkti ir augstu novērtēti par izcilo apstrādes kvalitāti un ilgu kalpošanas laiku.

Padomi atkaulošanas naža izvēlei

  • Asmens garums – universālai lietošanai ideāls garums ir no 12 līdz 16 cm, atkarībā no apstrādājamās gaļas lieluma.
  • Elastība – stingrāks asmens ir piemērots lielāku gaļas gabalu atkaulošanai, savukārt elastīgāks asmens ir piemērots mazākiem un smalkākiem darbiem.
  • Materiāls – augstas kvalitātes nerūsējošs tērauds nodrošina ilgu kalpošanas laiku un vieglu apkopi.

Ieguldījums kvalitatīvā atkaulošanas nazī no cienījama zīmola ļaus efektīvi un droši apstrādāt gaļu ar minimāliem atkritumiem. Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls pavārs vai aizrautīgs amatieris, pareizs instruments ir panākumu atslēga virtuvē.