Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
23 vienību skaits
Grila pannas
Grila pannas ir izstrādātas tā, lai sniegtu grilēšanas pieredzi tieši jūsu virtuvē. Pateicoties tipiskajiem rievojumiem pannas apakšā, ēdieni iegūst raksturīgas grilēšanas svītras, kas ne tikai estētiski iepriecina, bet arī palīdz novadīt liekos taukus un sulas, kas veicina veselīgāku ēdiena gatavošanu. Šīs pannas ir ideāli piemērotas sulīgu steiku pagatavošanai, kraukšķīgu dārzeņu vai perfekti grilētu zivju pagatavošanai.
Grila pannu materiāli
Izvēloties grila pannu, ir svarīgi apsvērt materiālu, no kura tā ir izgatavota:
- Čuguna grila pannas – tām ir izcila spēja vienmērīgi sadalīt un uzturēt siltumu, kas ir ļoti svarīgi, lai sasniegtu nevainojamus grilēšanas rezultātus. Tās ir robustas un izturīgas, bet tām nepieciešama regulāra apkope, piemēram, apdedzināšana, lai saglabātu savas nepiedegošās īpašības.
- Tērauda grila pannas – ātri uzkarst un ir vieglākas par čuguna pannām. Tās ir piemērotas gatavošanai augstā temperatūrā un, pareizi kopjot, iegūst dabisku nepielipšanu.
- Alumīnija grila pannas – tām bieži ir nelīpošs pārklājums, un tās ātri reaģē uz temperatūras izmaiņām. Tās ir vieglas un ērti lietojamas, taču jāuzmanās, lai pasargātu virsmu no skrāpējumiem.
- Titāna grila pannas – apvieno alumīnija vieglumu ar titāna izturību. Tām ir lieliskas nelīpošas īpašības un ilgs kalpošanas laiks, tāpēc tās ir lielisks ieguldījums prasīgiem pavāriem.
Padomi grila pannu lietošanai
Lai jūsu grilēšana būtu pēc iespējas efektīvāka, iesakām ievērot šos padomus:
- Pannas uzsildīšana – pirms sastāvdaļu ievietošanas vienmēr kārtīgi uzsildiet pannu. Tas nodrošinās vienmērīgu cepšanu un skaistas grila svītras uz ēdieniem.
- Minimāls eļļas daudzums – pārklājiet sastāvdaļas ar plānu eļļas kārtiņu, izmantojot virtuves otiņu. Tas novērsīs pielipšanu un nodrošinās kraukšķīgu virsmu.
- Nepieskarieties ēdieniem pārāk ātri – ļaujiet sastāvdaļām dažas minūtes atrasties uz pannas nekustīgi, lai izveidotos izteiksmīgas grila svītras un ēdiens viegli atdalītos no virsmas.
- Pannas tīrīšana – pēc pannas atdzišanas nomazgājiet to ar siltu ūdeni un mīkstu sūkli. Izvairieties no agresīvu tīrīšanas līdzekļu lietošanas, kas varētu sabojāt pannas virsmu.
Ieteicamie grila pannu zīmoli
Ja vēlaties iegādāties patiešām kvalitatīvu grila pannu, paļaujieties uz šiem zīmoliem:
- de Buyer – franču zīmols ar ilggadēju tradīciju, kas pazīstams ar savām augstas kvalitātes tērauda pannām, kuras ir ideāli piemērotas gan profesionāliem, gan mājas pavāriem.
- WOLL – vācu ražotājs, kas specializējas titāna pannās ar nepielīpošu virsmu, kuras apvieno izturību un vieglu kopšanu.
- Petromax – zīmols, kas slavens ar savām čuguna pannām, kuras ir robustas un lieliski uztur siltumu, kas ir ideāli piemērotas grilēšanai.
- WMF – piedāvā nerūsējošā tērauda grila pannas ar modernu dizainu un izcilu funkcionalitāti.
Mūsu padoms
Lasiet arī
Panna gaļai? Vienīgā – tērauda.
Lai pagatavotu nevainojami sulīgu steiku, ir nepieciešamas ne tikai prasmes, bet arī pareizi trauki. Gaļas cienītājiem tērauda pannas ir lieliska izvēle! Tās ir izturīgas, daudzpusīgas un lieliski vada siltumu.