odpocet
1 diena
11 stundām
54 minūtēm
41 sekundēm

Kastroļi

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
84 vienību skaits
168842 kastrol duetto g7194455 20 cm 3 l s poklici tefal
–5 %
28,99 €
30,71 €
TEFG7194455
Kastrolis, ⌀ 28 cm, TWIN Classic, Zwilling
158 €
ZW40912280
Zemais katls PRO 20 cm, Zwilling
105 €
ZW65122200
Zemais kastrolis CON CLASSE 24 cm, varš, Ruffoni
427 €
RUFCLB2408XL
Zemais katls CON CLASSE 24 cm, varš, Ruffoni
528 €
RUFCLA2412XL
Zemais katls PROFESSIONAL "S" 20 cm, ar vāku, Zwilling ZW71082200
Zemais katls CON CLASSE 18 cm, varš, Ruffoni
327 €
RUFCLA1807XL
Zems katls ORIGINAL-PROFI COLLECTION 20 cm, 2,6 l, Fissler FS84138200000
Zemais katls FUNCTION 4 24 cm, WMF
–15 %
138 €
163 €
WM0760246380
Katls ar vāku Pico 14 cm, Zwilling
37,75 €
ZW66652140
Zemais katls DIAMOND LITE PRO 28 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL828DLPI
Zemais katls TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titāns, WOLL
133 €
WL1028N
Zemais katls CHISTERA 24 cm, tumši zils, čuguns, Staub ST12612491
Zemais katls DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, titāns, WOLL WL10262DLP
Zems kastrolis OPUS CUPRA 30 cm, varš, Ruffoni
865 €
RUFOCA3009X
Zemais katls AFFINITY 24 cm, ar vāku, de Buyer
320 €
DB374124
Augstais katls ADAMANT 20 cm, melns, alumīnijs, Fissler
Outlet –15 %
106 €
125 €
FS156114200000
Zemais katls 28 cm, čuguns, granātābolu krāsa, Staub ST12612887
Zemais katls ORIGINAL-PROFI COLLECTION 16 cm, 1,4 l, Fissler
Outlet –15 %
124 €
146 €
FS84138160000
Zemais katls CON CUORE 22 cm, sudrabs, varš, Ruffoni RUFCRA2210XL
Up
Vairāk produktu

Kastroļi - mazi, bet neaizstājami katli katrai virtuvei

Kas ir kastroļi?

Kastroļi ir zemi trauki, kurus parasti var izmantot gan uz plīts, gan cepeškrāsnī. Tās ir platākas nekā augstas, un parasti tām ir vāks un divi mazi rokturi. Tos bieži dēvē par zemiem katliem, kastroļiem, franču cepeškrāsni vai holandiešu cepeškrāsni.

Kam jūs izmantojat kastroli?

Kastroļi ir ļoti universāli, un tiem ir jābūt katrā virtuvē. Tos var izmantot:

  • zupu, sautējumu, cepešu, mērču gatavošana
  • viena katla ēdienu gatavošana cepeškrāsnī
  • nelielu ēdiena porciju sildīšana
  • ēdiena gatavošana vienai vai divām personām

Kuru kastroli izvēlēties?

Portālā Kulina mēs piedāvājam plašu zemo podiņu klāstu, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, ko ražo uzticami zīmoli un kas paredzēti dažādiem interjera stiliem. Ja nezināt, kādu kastroli izvēlēties, izlasiet mūsu galīgo iepirkšanās ceļvedi par katliem šeit un pārbaudiet mūsu kastroļus no WMF, Zwilling, Tefal vai Smeg.

Mūsu padoms: ja meklējat mazus zemos katlus, iepazīstieties ar Mini kolekciju, ko piedāvā WMF, kuras zemie katli ir izgatavoti no augstas kvalitātes un ļoti izturīga Cromargan® (18/10 nerūsējošais tērauds) un aprīkoti ar universālu TransTherm® pamatni, kas piemērota visiem plīts veidiem. Spīdīgā apdare noteikti piešķirs jūsu virtuvei eleganci!

Kā rūpēties par podiem?

Vai zināt, ka lielākā daļa cilvēku visā savā mūžā jaunus podus iegādājas tikai divas vai trīs reizes? Mēs dažkārt biežāk pērkam automašīnu nekā podus! Tāpēc ir vērts ieguldīt līdzekļus augstas kvalitātes katlos un izbaudīt to funkcionalitāti gadiem ilgi un katru reizi, kad gatavojat ēdienu. Ja ieguldāt naudu augstas kvalitātes traukos, pārliecinieties, ka pareizi rūpējaties arī par saviem podiem. Kā rūpēties par podiem?

  • pirms pirmās lietošanas reizes vienmēr izlasiet ražotāja norādījumus un pārliecinieties, ka katli nav ielikti trauku mazgājamajā mašīnā, ja tas nav ieteicams,
  • nelietojiet metāla traukus, kas var saskrāpēt katlu virsmu, tā vietā izmantojiet koka vai silikona virtuves piederumus,
  • neatstājiet netīrus traukus uz nakti vai ilgi mērcējiet tos (īpaši nerūsējošā tērauda traukus),
  • ja vēlaties atbrīvoties no traipiem uz nerūsējošā tērauda trauku virsmas, notīriet tos ar nerūsējošā tērauda tīrīšanas līdzekli,
  • izvairieties no keramikas pārklājumu pārklātu podiņu tīrīšanas ar tērauda vati,
  • pēc lietošanas nekavējoties notīriet dzelzs traukus un nelietojiet ziepes, jo metāls ir porains un tas var absorbēt ķīmisko vielu aromātu,
  • izvairieties no temperatūras šoka, nelejiet karstus katlus aukstā ūdenī utt.,
  • čuguna traukos negatavojiet skābus ēdienus (piemēram, tomātus),
  • nesakraujiet pārklātos katlus un pannas vienu uz otras, jo tas var radīt skrāpējumus un šķembas. Uzkariniet tos uz āķiem vai novietojiet uz sāniem.