Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
20 vienību skaits
Plāno pankūku pannas (crêpes)
Lai pagatavotu nevainojamas pankūkas, nepieciešama speciāla plāno pankūku panna, kas nodrošina vienmērīgu cepšanu un ērtu lietošanu. Pankūku pannām ir zemas malas un plata, plakana virsma, kas atvieglo mīklas izlīdzināšanu un ērtu apgriešanu. Dažādi materiāli nodrošina atšķirīgas īpašības, ļaujot ikvienam izvēlēties piemērotāko pannu atbilstoši savām vēlmēm. Uzziniet, kā izvēlēties labāko plāno pankūku pannu.
Dažādu materiālu plāno pankūku pannu priekšrocības
- Tērauda pannas – oglekļa tērauda panna ir iecienīta profesionāļu vidū, pateicoties tās augstajai siltumvadītspējai un dabiskajām nepiedegšanas īpašībām, kas tiek iegūtas regulāri lietojot. Tomēr tai nepieciešama atbilstoša kopšana, ieskaitot apdedzināšanu un regulāru apstrādi ar eļļu.
- Titāna pannas – tās apvieno vieglumu un augstu izturību. Tās ir nepiedegošas, izturīgas pret skrāpējumiem, un ļauj gatavot ēdienu ar minimālu tauku daudzumu. Viegli tīrāms un ar ilgu kalpošanas laiku.
- Pannas ar nepiedegošu pārklājumu – ideāla izvēle tiem, kas meklē vieglu un ērti lietojamu pannu. Nepiedegošs pārklājums atvieglo pankūku pagatavošanu un apgriešanu, taču tas prasa saudzīgu apiešanos (piemēram, izmantojot koka vai silikona piederumus).
Padomi pankūku pannu apkopei
- Tīrīšana – pēc pannas atdzišanas nomazgājiet to ar siltu ūdeni, izmantojot maigu mazgāšanas līdzekli un mīkstu sūkli. Izvairieties no abrazīvu tīrīšanas līdzekļu vai metāla sūkļu izmantošanas, kas varētu sabojāt nepiedegošo virsmu.
- Virsmas aizsardzība – gatavojot uz pannām ar nelīpošu virsmu, izmantojiet koka vai silikona mīklas lāpstiņas vai apgriešanas lāpstiņas, lai nesaskrāpētu nelīpošo virsmu.
- Uzglabāšana – ja novietojat pannas vienu virs otras, ievietojiet starp tām aizsargpaliktni, lai nesabojātu virsmu.
Labākās pankūku pannas
Ja vēlaties patiešām kvalitatīvu plāno pankūku pannu, paļaujieties uz kādu no šiem ražotājiem:- De Buyer – franču zīmols, kas specializējas tērauda pannās. Tām ir lieliska siltumvadītspēja un ar tām var iegūt autentiskus rezultātus pankūku gatavošanā.
- Woll – vācu titāna pannu ražotājs, kas piedāvā pannas ar ļoti izturīgu nelīpošu virsmu. Tās ir lieliski piemērotas ērtai pankūku apgriešanai un ilgstošai lietošanai.
- Tefal – inovatīvs zīmols, kas piedāvā alumīnija pannas ar nelīpošu pārklājumu un tādām praktiskām funkcijām kā Thermo-Spot temperatūras indikators.
Izvēloties pareizo pannu, jūs nodrošināsiet, ka jūsu pankūkas vienmēr būs perfekti plānas, vienmērīgi apceptas un ar tām būs viegli rīkoties.
Mūsu padoms
Lasiet arī
Labākās pankūku receptes
Vai vēlaties apgūt pankūku receptes no mūsu Chefparade šefpavāriem? Nav brīnums! Galu galā, tie ir universāls trumpis – lieliskas brokastis un ātrs deserts, kad jūsu viesiem pēkšņi sagribas kaut ko saldu.