Sotē pannas – ideāls instruments apcepšanai un sautēšanai
Dziļās pannas, kas pazīstamas arī kā sotē pannas, ir ideāli piemērotas ēdienu gatavošanai, kuriem nepieciešams vairāk vietas un vienmērīgs siltuma sadalījums. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties apcept gaļu, pagatavot mērces vai lēnām sautēt dārzeņus, to augstās malas un plašais dibens nodrošina efektīvu ēdiena gatavošanu bez pārplūšanas vai izšļakstīšanās riska.
Kāpēc iegādāties dziļo pannu?
Papildus savam daudzpusīgumam šīs pannas piedāvā vairākas citas priekšrocības:
- Nepārspējama ietilpība – pateicoties augstākām malām, tās ir piemērotas lielāku porciju un ēdienu ar mērci gatavošanai.
- Vienmērīgs siltuma sadalījums – kvalitatīvi materiāli nodrošina stabilu uzsildīšanu bez karstiem punktiem.
- Universāls pielietojums – piemērots dažādām gatavošanas tehnikām, sākot no apcepšanas līdz lēnai sautēšanai.
Populārākie dziļo pannu zīmoli
Ja vēlaties patiešām kvalitatīvu dziļo pannu, uzticieties šiem pārbaudītajiem zīmoliem:
De Buyer – franču zīmols, kas ir slavens ar tērauda pannām, kuras piedāvā lielisku siltumvadītspēju un dabisku nepiedegošu virsmu, kas uzlabojas ar katru lietošanas reizi.
Woll – vācu premium klases titāna pannu ražotājs ar nepiedegošu pārklājumu, kas ir īpaši izturīgas un nodrošina veselīgu ēdiena gatavošanu ar minimālu tauku daudzumu.
Eva Solo – skandināvu dizains un funkcionalitāte vienā. Šī zīmola pannas ir elegantas, izturīgas un piemērotas arī indukcijas plītīm.
Kā rūpēties par dziļo pannu?
Lai jūsu panna kalpotu ilgi un būtu ideālā stāvoklī, iesakām ievērot šādus kopšanas norādījumus:
- Tīrīšana – pēc atdzišanas pannu mazgājiet ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli. Nekad neizmantojiet metāla sūkļus nepiedegošām virsmām.
- Eļļošana tērauda pannām – ja jums ir tērauda panna, periodiski uzklājiet tai plānu eļļas kārtu, lai saglabātu nepiedegšanas īpašības un aizsargātu pret koroziju.
- Uzglabāšana – ja pannas kraujat vienu virs otras, starp tām ielieciet aizsargpaliktni vai vismaz mīkstu dvieļu, lai nesabojātu virsmu.
Neatkarīgi no tā, vai gatavojat ātru sautējumu vai sarežģītākus ēdienus, kvalitatīva dziļā panna ievērojami atvieglos darbu un nodrošinās lieliskus rezultātus.