Āra gatavošana

16 items total

Ēdiena gatavošana brīvā dabā - grilēšana, kūpināšana un cepšana

Ko nozīmē ēdiena gatavošana brīvā dabā?

Vai jums ir apnicis savā virtuvē ēst vienus un tos pašus vecos garlaicīgos ēdienus? Vai vēlaties ēdienreizes papildināt ar kādu aizraujošu un piedzīvojumiem bagātu ēdienu? Tad ir pienācis laiks pārbaudīt savas pavārmākslas prasmes brīvā dabā!

Nav labāka veida, kā gatavot ēdienu, kā vēja vējā matos, saules staros un gaisā smaržojošas gaļas aromātā. Un, būsim godīgi, viss garšo labāk, ja tas ir gatavots ārā.

Tāpēc ņemiet priekšauts, uzkarsējiet grilu un sāciet gatavot ēdienu neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis virtuves veterāns vai iesācējs. Petromaxāra ēdienu gatavošanas piederumi , kas atrodami tīmekļa vietnē Kulina, ir vislabākie pavadoņi šim piedzīvojumam.

Ēdiena gatavošana brīvā dabā ietver plašu metožu un paņēmienu klāstu ēdiena pagatavošanai brīvā dabā. Šeit ir minēti daži no galvenajiem āra ēdienu gatavošanas veidiem:

  • Grila cepšana: Grila cepšana ir lēna gatavošanas metode, kas ietver ēdiena gatavošanu uz lēnas, netiešas uguns ilgāku laiku. To bieži vien saista ar kūpināšanu, un garšas iegūšanai izmanto malku vai kokogles. Grila ēdienos var iekļaut ribiņas, cūkgaļu, stilbiņu un citus ēdienus. Skatiet mūsu piedāvājumā iekļautos grilus, kuros ir daudz grilēšanas iespēju.

  • Smēķēšana: Kūpināšana ir ēdiena gatavošana, izmantojot dūmus no degošām šķeldām vai skaidām. Tā ir lēna gatavošanas metode, kas ēdienam piešķir unikālu dūmu garšu. Kūpināšanu var veikt, izmantojot kūpinātavu, kūpinātavu vai pat grilu ar kūpinātavas kārbu.

  • Ugunskura gatavošana: Ēdiena gatavošana uz ugunskura ir tradicionāla metode, kad ēdienu gatavo uz atklāta ugunskura. Var izmantot tādus paņēmienus kā ēdienu cepšana uz iesmiem, produktu ietīšana folijā un gatavošana oglēs vai čuguna trauku izmantošana tieši uz uguns. Šeit atradīsiet aksesuāru klāstu, kas padarīs gatavošanu uz atklātas uguns iespējamu, pievilcīgu un stilīgu.

  • Holandiešu krāsns gatavošana: Lai ēdienu pagatavotu uz atklātas liesmas vai oglēm, tiek izmantots smags čuguna katls ar vāku, ko sauc par holandiešu cepeškrāsni. Tā ir universāla un piemērota dažādiem ēdieniem, sākot ar sautējumiem un beidzot ar konditorejas izstrādājumiem. Vietnē Kulina jūs atradīsiet slavenus podus, ko izgatavo Petromax zīmolu.

  • Gatavošana uz iesma: Gatavošana uz iesma: Gatavojot uz iesma, gaļa tiek uzmontēta uz iesma un lēni cepta virs atklātas liesmas vai karstuma avota. Rotācijas kustība palīdz vienmērīgi pagatavot gaļu un pašapcepties.

  • Brīvdabas plīts vai degļa gatavošana: Pārnēsājamās āra plītis vai degļus parasti izmanto kempingiem un ēdiena gatavošanai brīvā dabā. Šīs plītis darbina ar propānu vai citu kurināmo, un tajās var pagatavot ēdienu dažādos veidos, sākot no vārīšanas un cepšanas līdz sautēšanai.

  • Piknika un pārnēsājamie grili: Pārnēsājamie grili ir paredzēti piknikiem, izbraukumiem un citiem ēdiena gatavošanas gadījumiem. Tie ir dažāda izmēra un kurināmā veidu, piemēram, kokogļu, gāzes un elektriskie.

  • Ar malku kurināmas krāsnis: Ar malku kurināmas krāsnis ir āra būves, kas paredzētas picu, maizes un citu ēdienu cepšanai. Šajās krāsnīs kā siltuma avotu izmanto malku, un tajās var sasniegt augstu temperatūru, lai ātri un vienmērīgi pagatavotu ēdienu. Ja grilu vēlaties ņemt līdzi uz pludmali vai ezeru, iepazīstieties ar šādu piedāvājumu LotusGrill.

Katrs āra ēdienu gatavošanas veids piedāvā savu unikālu pieredzi un garšas profilu, ļaujot jums iepazīt dažādas kulinārijas tehnikas un radīt gardus ēdienus brīvā dabā.

Kādas ir āra ēdiena gatavošanas priekšrocības?

Ēdienu gatavošanai brīvā dabā ir daudz priekšrocību, tostarp:

  • Ēdienu gatavošana un ēšana ārā var būt priecīga un neaizmirstama pieredze, kas palīdzēs jums veidot saikni ar dabu un lolot lielo ārtelpu.
  • Gatavošana brīvā dabā ļauj izmantot arī plašāku gatavošanas paņēmienu klāstu, piemēram, grilēšanu, kūpināšanu un ēdiena gatavošanu uz ugunskura, ko, iespējams, nevarēsiet darīt telpās.
  • Gatavojot ēdienu ārā, var iegūt lielāku telpu lielākām ballītēm vai ģimenes pasākumiem, tādējādi atvieglojot ēdienu gatavošanu un pasniegšanu visiem.
  • Salīdzinot ar iekšējās krāsns vai plīts lietošanu, izmantojot āra virtuves iekārtas, var ietaupīt naudu uz enerģijas rēķina.