Atkaulošanas naži

17 items total
Atkaulošanas nazis SEBRA 16 cm, Forged
67,58 €
FORGEDSDV625037
Atkaulošanas nazis CLASSIC 16 cm, Wüsthof
104 €
WU4603
Atkaulošanas nazis FOUR STAR 14 cm, Zwilling
76,17 €
ZW31086141
Mazs nazis SEBRA 8,5 cm, Forged
50,73 €
FORGEDSDV625006
Nazis SAMURAI 10 cm, Dellinger
41,49 €
DNGRSXLKHP35
Atkaulošanas nazis SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 13 cm, Dellinger DNGRKHOK55B
Mazs nazis 1905 9 cm, F.Dick
58,47 €
FDCK8194709
Atkaulošanas nazis 15 cm, Victorinox
22,97 €
VN5666315
Atkaulošanas nazis CLASSIC 18 cm, Wüsthof
104 €
WU1030103818
Griešanas nazis GO FOR GOLD 21 cm, F.DICK
111 €
FDCK814562180
Nazītis PINK SPIRIT 9 cm, rozā, F.DICK
50,58 €
FDCK817470979
Mazs nazis UTILITY SAMURAI 13 cm, Dellinger
59,46 €
DNGRSXLKHP5U
Nazītis ROSE WOOD DAMASCUS 7 cm, Dellinger
39,63 €
DNGRXZB27RW3
Atkaulošanas nazis CLASSIC 14 cm, Wüsthof
94 €
WU4602
Mazs nazis GO FOR GOLD 7 cm, F.DICK
60,99 €
FDCK814460780
Atkaulošanas nazis CLASSIC IKON CREME 14 cm, Wüsthof WU46160

Atkaulošanas naži - tieši tas, kas nepieciešams gaļas atkaulošanai

Kas ir atkaulošanas nazis?

Atkaulošanas nazis ir virtuves naža veids ar garu, plānu, lokanu asmeni ar asu asmeni. To izmanto gaļas, zivju un mājputnu gaļas gabalu atkaulošanai, kā arī gaļas un zivju ādas atdalīšanai. Atkaulošanas nažiem jābūt ļoti asiem, un, jo ilgāk tie ir asi, jo izturīgāki tie ir.

Kā kopt atkaulošanas nazi?

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa atkaulošanas nažu ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, kas ir pietiekami izturīgs pret rūsu, ūdens joprojām var ietekmēt asmeni vai koka rokturus. Tāpēc atkaulošanas nažus ieteicams tīrīt un žāvēt ar rokām uzreiz pēc lietošanas, kā tas jādara ar lielāko daļu virtuves nažu. Pēc tīrīšanas nazis ir arī pareizi jāuzglabā, ievietojot to nažu blokā vai uz magnētiskā statīva.

Kā saglabāt atkaulošanas nazi asu?

Lai saglabātu atkaulošanas naža asmeņa asumu, jums jāatceras divas lietas.

  • izmantot nažiem draudzīgu griešanas dēlis kas nepadara nazi blāvu. Vislabākā izvēle ir koka vai bambusa dēlītis vai augstas kvalitātes plastmasas dēlītis, un jūs tos atradīsit Kulina
  • regulāri asiniet atkaulošanas nazi. Tā neasināto asmeni var uzasināt, izmantojot nažu asinātāju, kas pieejams Kulina
  • atkaulošanas nazi nekad nelieciet trauku mazgājamajā mašīnā. Izskalojiet asmeni siltā, ziepjūdens ūdenī, notīriet to ar mīkstu drānu gar malu un nekavējoties nosusiniet

Ar ko filejas nazis atšķiras no atkaulošanas naža?

Filetēšanas naži ir slaveni ar savu elastību un asajiem asmeņiem, un tie ir paredzēti zivju griešanai un kaulu izņemšanai. Atkaulošanas naži ir labāks risinājums cietākai gaļai, piemēram, cūkgaļai, liellopu gaļai vai vistas gaļai.

Mūsu interneta veikalā varat iegādāties augstākās klases atkaulošanas nažus no tādiem ražotājiem kā F. DIKCK, Wusthof un Dellinger. Ja savā virtuvē gatavojat daudz gaļas, jums vajadzētu apskatīt dažus no mūsu izturīgākajiem nažiem, tostarp miesnieka un šķēpmeistara nažus, un izlasīt mūsu iepirkšanās ceļvedi par virtuves nažiem šeit.