odpocet
0 dienām
15 stundām
50 minūtēm
59 sekundēm

Atkaulošanas naži

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
57 vienību skaits
210991 nuz na zeleninu synchros 14 cm hneda gude solingen
230 €
GUDES80514
Dārzeņu nazis GOURMET 8 cm, Zwilling
37,41 €
ZW36110071
Dārzeņu nazis KINEO 9 cm, WMF
42,69 €
WM1896236032
Dārzeņu nazis GRAND GOURMET PC, WMF
70,39 €
WM1889466032
Mazs nazis CARBON FRAGMENT 11 cm, melns, Dellinger
80,03 €
DNGRH137P
Mazs nazis OLIVE 8,5 cm, Forged
50,73 €
FORGEDSDV305102
Mazs nazis 1905 9 cm, F.Dick
58,47 €
FDCK8194709
Dārzeņu nazis 10 cm, sarkans, Victorinox
7,19 €
VN67701
Nazis SAMURAI 10 cm, Dellinger
39,74 €
DNGRSXLKHP35
Dārzeņu nazis CLASSIC LINE, WMF
27,49 €
WM1874516030
Dārzeņu nazis TWIN GRIP 8 cm, rozā, Zwilling
10,67 €
ZW38190080
Mazs nazis GO FOR GOLD 7 cm, F.DICK
57,91 €
FDCK814460780
Dārzeņu nazis 10 cm, oranžs, Victorinox
7,19 €
VN67706L119
Mazs nazis UTILITY SAMURAI 13 cm, Dellinger
59,46 €
DNGRSXLKHP5U
Tomātu nazis 11 cm, melns, Victorinox
7,19 €
VN67833
Dārzeņu nazis 10 cm, dzeltens, Victorinox
7,19 €
VN67706L118
Tomātu nazis 11 cm, rozā, Victorinox
7,19 €
VN67836L115
Nazītis ROSE WOOD DAMASCUS 7 cm, Dellinger
39,63 €
DNGRXZB27RW3
Dārzeņu nazis TWIN GRIP XS 7 cm, Zwilling
11,30 €
ZW38601070
Dārzeņu nazis 10 cm, zaļš, Victorinox
7,19 €
VN67706L114
Dārzeņu nazis PERFORMER 9 cm, Wüsthof
180 €
WU1061200409
Tomātu nazis 11 cm, zaļš, Victorinox
7,19 €
VN67836L114
Up
Vairāk produktu

Pāra nazis - jūsu labākais rīks augļu un dārzeņu pagatavošanai

Kas ir atdalīšanas nazis?

Atdalīšanas nazis ir mazs, universāls nazis ar asu asmeni un smailu galu. Tā ir nepieciešama katrā virtuvē, un tai ir daudz pielietojumu. Atdalīšanas naža nosaukums cēlies no tā, ko tas dara - nogriež/noloba augļu vai dārzeņu ārējās kārtas.

Kādiem nolūkiem var izmantot šķēlēšanas nazi?

Dārzeņu naži ir ļoti universāli dārzeņu naži, kas var noderēt dažādos kulinārijas darbos, piemēram:

  • augļu un dārzeņu mizošana, zemeņu lobīšana
  • tomātu mizošana un griešana (tomātu naži)
  • mizošana: sēklu vai citu cietāku, mīkstāku, nevēlamu sastāvdaļu izņemšana no augļiem. Lai gan ir īpaši instrumenti, kas paredzēti griešanai, ar mūsu atdalīšanas nazi to izdarīt ir pavisam vienkārši.
  • pirms cepšanas maizes un konditorejas izstrādājumu mīklas virsmā izgriezt šķēlumu vai citus rakstus, lai novērstu tās plaisāšanu
  • malšana un griešana kubiņos: mazāku sastāvdaļu, piemēram, šalotes vai ķiploku, griešana ir vieglāka ar nelielu šķēlēšanas nazi.
  • apcirpšana: Ar nazi, kura veiklība ir ideāli piemērota tādiem darbiem kā burkānu vai seleriju lapu un kātiņu apgriešana, kā arī tauku, lieko kaulu vai cīpslu noņemšana no vistas gaļas vai gliemenēm
  • garneļu atdalīšana

Lai labāk sagatavotu augļus un dārzeņus, varat izmēģināt arī mūsu dārzeņu rīvētājus, kā arī mandolīna griezējus un mizotājus.

Kā izvēlēties labāko nazi?

Kad vēlaties iegādāties virtuves nazi, jums ir jāpievērš uzmanība:

  • ērts asmens garums: Ja jums ir mazāka roka, jums būs piemērotāks mazāks asmens, lai ar to labi rīkotos. Lielākā daļa nažu ir no 8 cm līdz 16 cm gari.
  • lielisks asmeņu asums: Izvēloties labākos šķēres nažus, ir ļoti svarīgi ņemt vērā asmeņa asumu un uzturēšanas ērtumu. Asmens asmeņi regulāri jāasina.
  • ērts satvēriens: Tāpēc, lai to vislabāk kontrolētu, pārliecinieties, ka tas labi iekļaujas jūsu rokā.

Portālā Kulina mēs piedāvājam labākos dārzkopības nažus, dārzeņu nažus un tomātu nažus no tādiem atzītiem ražotājiem kā Eva Solo, Victorinox un Wüsthof, dažādu izmēru un materiālu.

Kā rūpēties par nazi?

Virtuves naži ir ievērojams ieguldījums, tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu nazis kalpotu ilgi, ievērojiet šos vienkāršos noteikumus nažu tīrīšanai un uzglabāšanai:

  • nažus bieži vien var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, taču mēs iesakām tīrīt nažus ar rokām, jo trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļi var sabojāt tērauda asmeņa virsmu
  • ja nažam ir koka rokturis, nelieciet to trauku mazgājamajā mašīnā
  • lai novērstu koka rokturu izžūšanu, tos regulāri ieeļļojiet ar linsēklu eļļu vai bišu vasku
  • uzglabājiet nazi atsevišķi, lai asmeņi nenostrūdētu. Izmantojiet nažu bloku vai nažu futrāli
  • regulāri asiniet nazi