Atkaulošanas naži

47 items total
Dārzeņu nazis PERFORMER 9 cm, Wüsthof
179 €
WU1061200409
Nazis CRAFTER 14 cm, Wüsthof
158 €
WU1010801614
Tomātu nazis CLASSIC 14 cm, Wüsthof
94 €
WU4109
Dārzeņu nazis CLASSIC COLOUR 9 cm, violets, Wüsthof WU1061702209
Nazis URBAN FARMER 14 cm, Wüsthof
83,27 €
WU1025246314
Dārzeņu nazis CLASSIC COLOUR 9 cm, persiku krāsa, Wüsthof WU1061702309
Dārzeņu nazis CLASSIC COLOUR 9 cm, Himalaju sāls rozā, Wüsthof WU1061702409
Dārzeņu nazis URBAN FARMER 8 cm, koka rokturis, Wüsthof WU1025247808
Dārzeņu nazis CLASSIC COLOUR 9 cm, austeru krāsa, Wüsthof WU1061702109
Dārzeņu nazis URBAN FARMER 10 cm, Wüsthof
72,56 €
WU1025245110
Dārzeņu nazis CLASSIC COLOUR 9 cm, brūns, Wüsthof WU1061702509
Dārzeņu nazis 16 cm, Wüsthof
52,72 €
WU1035048816
Dārzeņu nazis GOURMET 8 cm, Wüsthof
20,99 €
WU1035048108
Dārzeņu nazis GOURMET 8 cm, Wüsthof
20,99 €
WU1035048208
Dārzeņu nazis GOURMET 8 cm, Wüsthof
20,99 €
WU1035045108
Dārzeņu nazis SYNCHROS 14 cm, brūns, Güde
230 €
GUDES80514
Dārzeņu nazis 10 cm, dzeltens, Victorinox
7,10 €
VN67706L118
Dārzeņu nazis 10 cm, sarkans, Victorinox
7,10 €
VN67701
Tomātu nazis 11 cm, melns, Victorinox
7,10 €
VN67833
Dārzeņu nazis 10 cm, zaļš, Victorinox
7,10 €
VN67706L114
Dārzeņu nazis ALPHA OAK 9 cm, brūns, Güde
88 €
GUDEE70109
Dārzeņu nazis GRAND GOURMET PC, WMF
66,99 €
WM1889466032
Tomātu nazis 11 cm, zils, Victorinox
7,10 €
VN67832
Tomātu nazis 11 cm, zaļš, Victorinox
7,10 €
VN67836L114
Up
More products

Pāra nazis - jūsu labākais rīks augļu un dārzeņu pagatavošanai

Kas ir atdalīšanas nazis?

Atdalīšanas nazis ir mazs, universāls nazis ar asu asmeni un smailu galu. Tā ir nepieciešama katrā virtuvē, un tai ir daudz pielietojumu. Atdalīšanas naža nosaukums cēlies no tā, ko tas dara - nogriež/noloba augļu vai dārzeņu ārējās kārtas.

Kādiem nolūkiem var izmantot šķēlēšanas nazi?

Dārzeņu naži ir ļoti universāli dārzeņu naži, kas var noderēt dažādos kulinārijas darbos, piemēram:

  • augļu un dārzeņu mizošana, zemeņu lobīšana
  • tomātu mizošana un griešana (tomātu naži)
  • mizošana: sēklu vai citu cietāku, mīkstāku, nevēlamu sastāvdaļu izņemšana no augļiem. Lai gan ir īpaši instrumenti, kas paredzēti griešanai, ar mūsu atdalīšanas nazi to izdarīt ir pavisam vienkārši.
  • pirms cepšanas maizes un konditorejas izstrādājumu mīklas virsmā izgriezt šķēlumu vai citus rakstus, lai novērstu tās plaisāšanu
  • malšana un griešana kubiņos: mazāku sastāvdaļu, piemēram, šalotes vai ķiploku, griešana ir vieglāka ar nelielu šķēlēšanas nazi.
  • apcirpšana: Ar nazi, kura veiklība ir ideāli piemērota tādiem darbiem kā burkānu vai seleriju lapu un kātiņu apgriešana, kā arī tauku, lieko kaulu vai cīpslu noņemšana no vistas gaļas vai gliemenēm
  • garneļu atdalīšana

Lai labāk sagatavotu augļus un dārzeņus, varat izmēģināt arī mūsu dārzeņu rīvētājus, kā arī mandolīna griezējus un mizotājus.

Kā izvēlēties labāko nazi?

Kad vēlaties iegādāties virtuves nazi, jums ir jāpievērš uzmanība:

  • ērts asmens garums: Ja jums ir mazāka roka, jums būs piemērotāks mazāks asmens, lai ar to labi rīkotos. Lielākā daļa nažu ir no 8 cm līdz 16 cm gari.
  • lielisks asmeņu asums: Izvēloties labākos šķēres nažus, ir ļoti svarīgi ņemt vērā asmeņa asumu un uzturēšanas ērtumu. Asmens asmeņi regulāri jāasina.
  • ērts satvēriens: Tāpēc, lai to vislabāk kontrolētu, pārliecinieties, ka tas labi iekļaujas jūsu rokā.

Portālā Kulina mēs piedāvājam labākos dārzkopības nažus, dārzeņu nažus un tomātu nažus no tādiem atzītiem ražotājiem kā Eva Solo, Victorinox un Wüsthof, dažādu izmēru un materiālu.

Kā rūpēties par nazi?

Virtuves naži ir ievērojams ieguldījums, tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu nazis kalpotu ilgi, ievērojiet šos vienkāršos noteikumus nažu tīrīšanai un uzglabāšanai:

  • nažus bieži vien var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, taču mēs iesakām tīrīt nažus ar rokām, jo trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļi var sabojāt tērauda asmeņa virsmu
  • ja nažam ir koka rokturis, nelieciet to trauku mazgājamajā mašīnā
  • lai novērstu koka rokturu izžūšanu, tos regulāri ieeļļojiet ar linsēklu eļļu vai bišu vasku
  • uzglabājiet nazi atsevišķi, lai asmeņi nenostrūdētu. Izmantojiet nažu bloku vai nažu futrāli
  • regulāri asiniet nazi