Balzametiķis 3 GOLD MEDALS CUBICA 250 ml, Giusti
Code: GIU340AProduct detailed description
Galvenās priekšrocības:
- augstas kvalitātes balzametiķis no Modenas, Itālijā, kas piešķir ēdieniem autentisku itāļu garšu
- daudzpusīgas sastāvdaļas - piemērotas gan aukstai, gan termiski apstrādātai gaļai
- ideāli piemērots tādu uzkodu kā brusketas, pikantu pīrāgu, flanas vai suflē garšošanai, ieteicams arī ar svaigiem augļiem, augļu salātiem vai desertiem uz augļu bāzes, lai izceltu saldumu
- labi sader arī ar pamatēdieniem, piemēram, risoto ar safrānu vai sparģeļiem vai svaigiem makaroniem ar krēmveida siera mērci
- lieliski sader ar mīkstajiem sieriem, piemēram, caciotta vai burrata, kā arī ar kaprese salātiem vai gardēžu jauktajiem salātiem
- piemērots arī baltai gaļai, liellopa gaļas cepetim un olu kultenēm, jo uzlabo to garšu
- plūmju ievārījuma un sarkano augļu aromāts ar medus un vaniļas niansēm piešķir ēdieniem sarežģītību
- līdzsvarots saldskābās un skābās nots apvienojums nodrošina harmonisku garšas profilu
- augsts blīvums un saldums piešķir ēdieniem bagātīgu un piesātinātu garšu
- nesatur lipekli un dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas, piemērots veģetāriešiem un vegāniem - nodrošina plašu pieejamību dažādiem uztura paradumiem
- tradicionālais ražošanas process nodrošina augstu kvalitāti un autentisku garšas pieredzi
- bez mākslīgām piedevām un konservantiem, kas nodrošina produkta tīrību un dabīgumu
- elegants iepakojums 250 ml CUBICA pudelē, kas piemērota arī kā dāvana
- ilgais glabāšanas laiks ļauj vienmēr pa rokai turēt šo etiķi dažādiem kulinārijas eksperimentiem
- ģimenes tradīcijas kopš 1605. gada garantē rūpes un mīlestību pret amatniecību, kas atspoguļojas katrā pilienā
Papildu informācija:
- tilpums: 250 ml
- sastāvs: nogatavināts vīna etiķis, vīnogu misa no vārītām vīnogām
- izturēšana: ozolkoka vīna mucās
Additional parameters
Category: | Olīveļļas |
---|---|
Weight: | 0.82 kg |
Produkta veids: | Garšvielas |
Materiāls: | Stikls |
Tilpums: | 0,25 l |
Margin: | C |
K překladu: | CZ AUTO |
Ražotājs: | Giusti |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment