Caurduri, sietiņi un piltuves

5 items total
Caurduris MAMI 26 cm, nerūsējošs tērauds, Alessi ALSG300
Caurduris PALSBY M, 21 cm, smilšu krāsa, Koziol
6,95 €
KOZ7806700
Caurduris SQUARE, balts, Joseph Joseph
14,64 €
JS40092
Caurduris PALSBY M, 21 cm, pelnu pelēks, Koziol
6,95 €
KOZ7806701
Caurduris PALSBY M 21 cm, dabīgā lapa zaļa, Koziol KOZ7806703

Mīklas, sietiņi un piltuves - obligāts virtuves piederums

Korķi, sietiņi un piltuves ir neaizstājami virtuves piederumi (skatiet mūsu iepirkšanās ceļvedi par 10 obligātajiem virtuves piederumiem šeit). Jums tie būs nepieciešami dažādiem virtuves darbiem, tāpēc pārliecinieties, ka esat izvēlējies pareizos piederumus, kas atbilst jūsu vajadzībām.

Kāda ir atšķirība starp cedītāju un sietiņu?

Gan vārglāzēm, gan sietiņiem ir caurumi, ko izmanto, lai notecinātu šķidrumus no pārtikas produktiem pēc to pagatavošanas vai mazgāšanas. Galvenā atšķirība starp tiem ir tāda, ka cedītājs parasti ir lielāks bļodas formas rīks ar lielākiem caurumiem sieniņās un apakšā, un bieži vien tam ir kājas, kas ļauj to ievietot izlietnē, savukārt sietiņš ir bļodas formas ierīce, bet ar smalku sietu, bieži vien ar garu rokturi vienā galā un mazu rokturi pretējā pusē, lai to varētu pakārt virs katla vai turēt. Mazo sieta sietiņu var izmantot lielākai filtrēšanai un dārzeņu biezeņa pagatavošanai. Tomēr abus var izmantot makaronu nosusināšanai!

Savukārt piltuves izmanto, lai šķidrumus vai smalkgraudainas vielas novadītu traukos ar mazām atverēm. Piltuve tiek izmantota, lai samazinātu šķidruma noplūdi, šķidrumu pārnesot traukā. Piltuvi var izmantot mājās gatavotām sulām (piemēram, aveņu sulai), tinktūrām un liķieriem. Lai iepildītu burciņās mājās gatavotus ievārījumus, var izmantot plašu piltuvi.

Kā tīrīt sietu?

Tīrīšanas sietiņa tīrīšana var šķist sarežģīta, jo īpaši, ja tērauda sietiņš ir diezgan smalks. Tas būs vieglāk, ja sajauksiet nedaudz silta ūdens un dažus pilienus trauku mazgāšanas līdzekļa un iemērksiet sietiņu virtuves bļodā apmēram 15 minūtes. Pēc tam to noskalojiet, lai noņemtu ziepjūdeni. Tomēr izvairieties no hlora, balinātāja vai ļoti karsta ūdens lietošanas, jo tie var sabojāt nerūsējošo tēraudu un izraisīt tā rūsēšanu. Turklāt, lai atvieglotu tīrīšanu, centieties mazgāt sietiņu uzreiz pēc lietošanas.

Kas jums jāņem vērā, iegādājoties durstveida sietu vai sietiņu?

Pērkot virtuves cedītāju vai sietiņu, pārliecinieties, ka esat ņēmuši vērā šādus aspektus:

Materiāls:

Bambuss, plastmasa un nerūsējošais tērauds ir tikai daži no materiāliem, no kuriem izgatavo cedekļus, sietiņus un piltuves. Pārliecinieties, ka izvēlētais materiāls ir drošs pārtikai, ļoti izturīgs un nerūsējošs. Atcerieties, ka no nekvalitatīvas, lētas plastmasas, ko izmanto augstā temperatūrā, var izdalīties kaitīgas vielas, tāpēc vietnē Kulina mēs piedāvājam tikai sertificētus, BPA nesaturošus un pārtikai drošus materiālus.

Izmērs:

Padomājiet, cik daudz ēdiena parasti gatavojat. Ja gatavojat daudz makaronu, jo jums ir liela ģimene, vai ja parasti vakariņās gatavojat lielu daudzumu dārzeņu, jums var būt nepieciešams lielāks cimdiņš.

Ja esat makaronu cienītājs, varat izmēģināt arī mūsu makaronu katlus, kas ir aprīkoti ar atbilstošām cedītēm, kurās var ievietot un notecināt lielu daudzumu makaronu. Un, ja rūpējaties par savu veselību, jūs varētu ieinteresēt arī mūsu piedāvājums par tvaika katliem un tvaika ieliktņiem, kas palīdzēs jums pagatavot dārzeņus tvaikā - tas ļauj saglabāt vairāk uzturvielu nekā dārzeņus vārot ūdenī.

Actiņas/caurumi:

Katram cedējam vai sietiņam ir dažāda izmēra caurumi. Smalkāko sietu veidu var izmantot augļu/dārzeņu maisījumiem, un tam ir augsta filtrēšanas funkcija. Korķiem ir lielāki caurumi, tāpēc tos nevar izmantot, piemēram, griķu putraimu skalošanai. Padomājiet, kādus ēdienus parasti gatavojat, un izvēlieties piederumu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

Vietnē Kulina jūs atradīsiet plašu augstākās klases cedrātu, sietuvju, cedrātu karotīšu, piltuvju, kā arī rievotu karotīšu klāstu - no tādiem atzītiem ražotājiem kā Koziol, WMF, un Joseph Joseph. Pārbaudiet mūs!