Tērauda pannas de Buyer
Franču oglekļa tērauda pannas
visam mūžam
Skatīt
de Buyer – ikoniskas tērauda pannas kopš 1830. gada
Francijas zīmols de Buyer ir patiess pannu izstrādes meistars. Oglekļa tērauda panna noveco kā vīns, un jo ilgāk un biežāk to lietojat, jo labākas ir tās īpašības.
Dabiski nepiedegoša
Oglekļa tērauds lietošanas laikā kļūst nepiedegošs. Tumšais virsmas pārklājums ir tieši tas, kas nepieciešams. Pēc gatavošanas parasti pannu var vienkārši izslaucīt ar papīra dvieli, plāns eļļas slānis palīdzēs to uzturēt.
Optimāla apbrūnināšana
Tērauds lieliski un vienmērīgi vada siltumu. Tajā pašā laikā tas ir stingrs un stabils, tāpēc laika gaitā pannas vidus neizliecas, kā tas notiek vieglām pannām ar nepiedegošu virsmu. Steiki un pankūkas vienmēr būs perfekti izcepti uz jebkuras virsmas daļas.
100 % dabīgas
Tērauds, kas sastāv no 99 % dzelzs un 1 % oglekļa, ir 100 % dabīgs materiāls. Pannas tiek piegādātas ar organiskā bišu vaska aizsargpārklājumu. Tas ir videi draudzīgas, pārstrādājams produkts ar ilgu kalpošanas laiku.
Gards ēdiens
Panna ar nepiedegošu virsmu to nevar izdarīt – apbrūnināšanas reakcija. Gaļa uz tērauda vai čuguna apcepas ātri. Ārpusē veidojas garšīga garoziņa, un sula paliek iekšā. Apcepts no ārpuses un sulīgs iekšpusē – daudz garšīgāks ēdiens.
Video ceļvedis
Kā sagatavot tērauda pannu
Nebaidieties no tās! Pirms pirmās lietošanas reizes panna ir jāsagatavo. Šādā veidā oglekļa tērauds kļūst nepiedegošs. Panna vairs nebūs sudraba krāsā, bet, kā zina teikt francūži, – jo tumšāka, jo labāk.
50 items total