Dziļi baseini - pilnīgs ceļvedis

3 iemesli, kāpēc virtuvē ir nepieciešama dziļa panna:

    1. Daudzpusība: Fritēze ir daudz vairāk nekā tikai panna. Tajā var arī sautēt, sautēt, sautēt, vārīt un cept, tāpēc nav jāaprobežojas tikai ar viena veida ēdieniem.
    2. Veselīgāka gatavošana: Pateicoties dziļās pannas augstajām sieniņām, ēdienu var sautēt tā sulās vai ar nelielu daudzumu buljona, kas ir daudz veselīgāk nekā cepšana lielā eļļas daudzumā.
    3. Lielas porcijas: Neatkarīgi no tā, vai gatavojat pusdienas visai ģimenei vai tikai lielu porciju sava iecienītākā ēdiena, dziļā panna nodrošina pietiekami daudz vietas.
panev na sote
Kādam nolūkam ir piemērotas dziļās pannas

Sautēšanas panna, kā sauc arī fritieri, ir kā supermens virtuvē. Tas spēj izdarīt ļoti daudz:

  • Aizrīšanās: Aizcepiet gaļu vai dārzeņus līdz zeltaini brūnai krāsai, apcepiet, pārklājiet un pēc tam sautējiet, neuztraucoties, ka no pannas kaut kas izplūdīs.
  • Grauzdēšana: Mēsa, dārzeņi un it īpaši mērču pamati... īsi sakot, viss, kam nepieciešams nedaudz sulas.
  • Ēdiena gatavošana: Biezas zupas, putras, risoto vai makaroni, vienkārši viss, kur šķidruma daudzums tiek samazināts, lai iegūtu biezu konsistenci.
  • Cepšana un cepšana: Jā, ar to var veikt arī šos uzdevumus, lai gan patiesībā ir specializētāki virtuves darbarīki abiem šiem uzdevumiem.
Deep pannas

Salīdzināsim

Dziļas pannas vs. wok pannas

hluboka panvicka
  • Tam ir paaugstinātas malas, plakana un plaša apakšdaļa.
  • Plakanā apakšdaļa nodrošina vienmērīgu siltuma sadalījumu. Tā ir ideāli piemērota mērcēm, cepšanai, cepšanai, sautēšanai un īslaicīgai cepšanai.
  • Tam ir plašākas izmantošanas iespējas, un tas ir gandrīz neaizstājams Eiropas virtuvē, kur bieži izmanto lielākus šķidrumu daudzumus un ilgāku gatavošanas laiku.
Deep pannas
wok
  • Tam ir augstas, slīpētas malas un salīdzinoši šaurs dibens.
  • Tā ir paredzēta ātrai cepšanai augstā temperatūrā. Slīpās malas ļauj viegli samaisīt ēdienu, nodrošinot ātru pagatavošanu.
  • Tā ir ideāli piemērota galvenokārt Āzijas ēdienu pagatavošanai, lai gan ar nelielu prasmi var pagatavot arī citu pasaules virtuvju ēdienus. .Vairāk informācijas par wok pannām.
Vok pannas


Labākās dziļās pannas pēc klientu atsauksmēm

material hluboke panve
No kā ir izgatavota kvalitatīva dziļās pannas panna

Tradicionālie materiāli, piemēram, tērauda vai čuguna liels siltuma sadalījums un piemērots gatavošanai ļoti augstā temperatūrā. Tomēr tās nav ideāli piemērotas mērču pagatavošanai, jo tām bieži pievienotās skābās sastāvdaļas, piemēram, tomāti, vīns vai citronu sula, var noārdīt virsmu un piešķirt ēdienam nevēlamu metālisku garšu.

Nerūsējošā tērauda dziļās pannas tās ir daudz izturīgākas, un skābes piedevas neietekmē to virsmu. Tomēr tās nedaudz lēnāk izvada siltumu. Tāpēc tās ir ideāli piemērotas ēdieniem, kuriem nepieciešama pakāpeniska karsēšana un ilgāks gatavošanas laiks, piemēram, biezām zupām, putrām vai bolonēzes mērcei.

Dziļas pannas ar nelīpošu virsmu tās ir noturīgas pret skābām piedevām, un tās var izmantot dažādu ēdienu pagatavošanai. Papildus cepšanai un sautēšanai tajās var arī sautēt, vārīt vai pat cept. Tā kā to virsma nav lipīga, ēdienam nav nepieciešams pievienot vairāk tauku, tāpēc gatavošana šajās pannās ir veselīgāka. Tomēr jāatceras, ka nelīpošajai virsmai ir tendence saskrāpēties, tāpēc, gatavojot ēdienu, noteikti jāizmanto piederumi, kas izgatavoti no mīkstiem materiāliem, piemēram, koka, plastmasas vai silikona.

Deep pannas

Mūsu padoms
Lasīt arī
->
jakou vybrat panev
Nepieciešama jauna panna?
Uzziniet, cik lielai tai jābūt, kā arī noskaidrojiet, kuras pannas virtuvē ir neaizstājamas un bez kurām var iztikt.

Dziļas pannas: materiālu salīdzinājums
ocelove hluboke panve
nerezova hluboka panev
neprilnave hluboke panve
Tērauda un čuguna dziļās pannas
Nerūsējošā tērauda dziļās pannas
Neadhezīvas dziļās pannas
Izturība
Izturīgs pret skrāpējumiem un augstām temperatūrām, taču to var sabojāt skābas piedevas.
Izturīgs pret koroziju, augstām temperatūrām un skābām piedevām.
Izturīgs pret koroziju un skābām piedevām, nav piemērots pārāk augstām temperatūrām, jutīgs pret skrāpējumiem.
Mūža periods
Ļoti garš.
Garš.
Vidēja izmēra.
Svars
Ļoti smags.
Vidēja izmēra.
Viegls svars.
Siltumvadītspēja
Labi, tas uzkrāj siltumu.
Ļoti labs, vienmērīgi sadala siltumu
Labi, bet var atšķirties atkarībā no virsmas kvalitātes.
Cena
Parasti lielāks.
Vidēja vai augstāka.
Vidēja vai zemāka.

hluboka panev s poklici
Dziļas pannas ar vākiem
Ietver ir atslēga sulīgu un arī aromātisku ēdienu pagatavošanai dziļajā pannā. Tas ir tāpēc, ka gatavošanas laikā tvaiks neizplūst, kas ēdienam piešķir labāku garšu un aromātu. Turklāt vāks paātrina gatavošanu un tādējādi ietaupa 20-30 % enerģijas. Dziļa panna ar vāku ir ideāli piemērota ēdiena gatavošanai:
  • sautējumi vai dārzeņi,
  • mērces,
  • biezas zupas un sautējumi,
  • cepti ēdieni vai īpašas kūkas,
  • kā arī iepriekš sagatavotu vai saldētu ēdienu atkārtotai sildīšanai.

Izvēloties dziļo pannu, atcerieties.
    • Ņemiet vērā, cik cilvēkiem parasti gatavojat ēdienu, un atbilstoši izvēlieties izmēru.
    • Pārbaudiet savietojamību ar jūsu plīts veidu.
    • Ja pannu gatavojaties izmantot cepeškrāsnī, pārbaudiet roktura materiālu.
Deep pannas

Kvalitatīvi pannu vāki


kvalitni hluboke panve
#1 TOP
Dziļas pannas
Francijas zīmols De Pircējs ir slavena ar savām dziļajām tērauda pannām, kas ir populāras ar savu daudzpusību un spēju pielāgoties dažādiem gatavošanas stiliem.

Vācijas uzņēmums Woll koncentrējas uz inovatīvām tehnoloģijām un augstas kvalitātes materiāliem. WOLL fritēšanas pannas ir sinonīms nepārspējamām nepielipšanas īpašībām un augstai izturībai pret skrāpējumiem.

Dziļi baseini Mauviel ir iecienīti, jo tie apvieno eleganci, izturību un lielisku funkcionalitāti. Tās ir izgatavotas no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, un bieži vien tām ir daudzslāņu apakšdaļa, kas nodrošina vienmērīgu siltuma sadalījumu.
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
Visbiežāk uzdotais jautājums
Kāda ir atšķirība starp dziļo pannu un wok pannu?
Wok pannai ir tipiska noapaļota forma, savukārt dziļai pannai ir taisnas sienas. Wok panna parasti ir paredzēta ātrai gatavošanai augstā temperatūrā, savukārt dziļā panna ir daudzpusīgāka.
Kādam nolūkam ir noderīga dziļā panna?
Dziļā panna ir ideāli piemērota lielāku ēdienu porciju pagatavošanai, kā arī ēdieniem, kuru gatavošanai nepieciešams ilgāks laiks. Tā ir ideāli piemērota mērču gatavošanai, kā arī cepšanai, sautēšanai vai cepšanai.
Kā kopt nelīpošu pannu?
Neadhezīvā virsma ir jutīga pret augstu temperatūru un metāla traukiem. Izmantojiet koka vai silikona piederumus un izvairieties no asiem priekšmetiem. Mazgājiet pannu ar rokām, izmantojot mīkstu sūkli un maigu mazgāšanas līdzekli.
Vai var cept fritētājā?
Jā, dažas dziļās pannas ir piemērotas arī cepšanai cepeškrāsnī. Ir svarīgi izlasīt lietošanas instrukciju.
Kā izvēlēties pareizo dziļo pannu?
Izvēloties dziļo pannu, ņemiet vērā materiālu, izmēru, plīts veidu un, protams, savu budžetu. Nerūsējošais tērauds ir izturīgs, čuguns labi saglabā karstumu, un nepielipīgās virsmas parasti ir pieejamas par pieņemamu cenu.