Filēšanas naži

24 items total
Filēšanas nazis 1905 18 cm, F.Dick
Sale
95,52 € –20 %
75,65 €
FDCK8195418
Filēšanas nazis RAN PLUS 15 cm, melns, Yaxell
Outlet
157 €
YAX36616
Filēšanas nazis FOUR STAR 18 cm, Zwilling
Sale
84,89 € –27 %
61,38 €
ZW31073181
Filēšanas nazis GRAND GOURMET PC 16 cm, WMF
Sale
86,99 € –21 %
68,28 €
WM1889586032
Filēšanas nazis RED SPIRIT 18 cm, F.Dick
Sale
77,79 € –21 %
60,94 €
FDCK8175418
Filēšanas nazis KATAI 20,5 cm, Forged
Sale
130,85 € –25 %
98,10 €
FORGEDSDV620629
Japānas nazītis EYES 9 cm, Dellinger
Sale
39,63 € –20 %
31,45 €
DNGRSXLKHAUS4
Filēšanas nazis GO FOR GOLD 18 cm, F.DICK
Sale
101 € –24 %
76,56 €
FDCK814541880
Filēšanas nazis BRUTE 20,5 cm, Forged
Sale
65 € –20 %
52 €
FORGEDSDV304044
Zivju nazis GOURMET 20 cm, elastīgs, Wüsthof
Sale
80 € –14 %
68,40 €
WU1035047620
Filēšanas nazis SEBRA 20,5 cm, Forged
Sale
67,58 € –21 %
52,80 €
FORGEDSDV623408
Filetēšanas nazis GOURMET 16 cm, Wüsthof
Sale
67 € –23 %
51,04 €
WU1035049116
Filēšanas nazis FK2 18 cm, de Buyer
Sale
83,53 € –34 %
55,10 €
DB428318

Filejas naži - ar mūsu filejas nažiem viegli noņemiet ādu no zivīm

Kādam nolūkam tiek izmantots filejas nazis?

Filetēšanas nazis ir virtuves nazis, ko izmanto filetēšanai. Tas pieder atkaulošanas nažu grupai un tiek īpaši izmantots zivju filetēšanai un sagatavošanai. Zivju filejas nazis tiek izmantots, lai šķeļot zivis pārgrieztu ādu, kaulus un gaļu.

Ar ko filejas nazis atšķiras no atkaulošanas naža?

Filetēšanas naži ir atkaulošanas nažu saimes locekļi, taču to elastīgie un asie asmeņi ir paredzēti zivju griešanai un kaulu izņemšanai. Atkaulošanas naži ir labāks risinājums cietākas gaļas, piemēram, cūkgaļas, liellopu vai vistas gaļas, atkaulošanai.

Kā asina zivju filejas nazi?

Filetēšanas naža lokanajam asmenim tā elastīguma dēļ ir nepieciešama cita veida slīpēšana nekā citiem nažiem. Filejas nazis tiek asināts no galotnes līdz papēdim, atšķirībā no citiem nažiem, kas tiek asināti no papēža līdz galam.

Lai iegādātos ideālo asinātāju savam filejas nazim, varat apskatīt mūsu nažu asinātāju kolekciju.

Kas ir labs filetēšanas nazis?

  • materiāls - pārliecinieties, ka izvēlaties augstas kvalitātes nazi ar asmeni, kas viegli nerūsē
  • asmeņa garums - viena no svarīgākajām filejas naža īpašībām ir tā garums. Taču naža garumam jābūt atkarīgam no tā, kāda izmēra zivis gatavojat visbiežāk. Izvēlieties nazi ar garāku asmeni lielākām zivīm un īsāku - mazām zivīm
  • plāns un elastīgs asmens - atbilstoša asmens elastības pakāpe ļaus viegli sagriezt fileju un veikt precīzus griezumus

Vietnē Kulina atradīsiet plašu augstas kvalitātes filetēšanas nažu klāstu no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Wusthof un Forged un, ja jums patīk zivis, noteikti apskatiet mūsu laša nažu un jūras velšu un zivju galda piederumu kolekciju.

Šeit varat izlasīt arī mūsu iepirkšanās ceļvedi par to, kā izvēlēties ideālus nažus savai virtuvei.

Kā kopt savu filetēšanas nazi?

Virtuves naži ir ievērojams ieguldījums, tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu filejas nazis kalpotu ilgi, pārliecinieties, ka ievērojat šos vienkāršos noteikumus nažu tīrīšanai un uzglabāšanai:

  • nažus bieži vien var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, taču mēs iesakām tīrīt nažus ar rokām, jo trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļi var sabojāt tērauda asmeņa virsmu
  • ja nažam ir koka rokturis, nelieciet to trauku mazgājamajā mašīnā
  • lai novērstu koka rokturu izžūšanu, tos regulāri ieeļļojiet ar linsēklu eļļu vai bišu vasku
  • uzglabājiet nazi atsevišķi, lai asmeņi nenostrūdētu. Izmantojiet nažu bloku vai nažu futrāli
  • regulāri asiniet nazi