Griešanas naži

6 items total

Sālīšanas naži - viegli sagriež gaļas gabalus šķēlēs

Kas ir nazis larding knife?

Sālīšanas nazis, ko dēvē arī par "šķēlēšanas nazi", ir plāns, gluds nazis ar izcilu griešanas kvalitāti un smailu 17 cm asmeni. Šis ir ideāls nazis:

  • sarkanās gaļas vai mājputnu gaļas sagriešana šķēlēs
  • smalkas šķēlēs sagrieztas neapstrādātas vai vārītas filejas
  • vienmērīga biezuma šķēļu griešana
  • larding

Vietnē Kulina, jūs atradīsiet profesionālus Zwilling, Wusthof vai WMF, kas izgatavoti no izturīga augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda.

Kā tiek veikta oderējuma apstrāde?

Lardings ir kulinārijas paņēmiens, ko izmanto lielu gaļas gabalu pagatavošanai. Tas nozīmē, ka gaļā iestrādā garas tauku sloksnes, izmantojot īpašu nazi, ko sauc par larding knife. Pateicoties izkraušanai, jo cepšanas procesā tauki kūst, cepetis vai ribiņas būs mitrākas, mīkstākas un aromātiskākas.

Pēc tam, kad esat nogriezuši tauku strēmelītes, pirms sālīšanas sākuma ievietojiet speķi saldētavā - strēmelītes būs vieglāk ievietot gaļā, kad tās būs sacietējušas.

Kā rūpēties par nazi lardēšanai?

Virtuves naži ir ievērojams ieguldījums, tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu naži kalpotu ilgi, ievērojiet šos vienkāršos noteikumus nažu tīrīšanai un uzglabāšanai:

  • nažus bieži vien var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, taču mēs iesakām tīrīt nažus ar rokām, jo trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļi var sabojāt tērauda asmeņa virsmu
  • ja nažam ir koka rokturis, nelieciet to trauku mazgājamajā mašīnā
  • lai novērstu koka rokturu izžūšanu, tos regulāri ieeļļojiet ar linsēklu eļļu vai bišu vasku
  • uzglabājiet nazi atsevišķi, lai asmeņi nenostrūdētu. Izmantojiet nažu bloku vai nažu futrāli
  • regulāri asiniet nazi, izmantojot nažu asinātāju

Ja savā virtuvē bieži gatavojat gaļu, varat apskatīt arī mūsu atkaulošanas un filetēšanas nažu klāstu.