Sautēšanas panna, kā sauc arī fritieri, ir kā supermens virtuvē. Tas spēj izdarīt ļoti daudz:
- Aizrīšanās: Aizcepiet gaļu vai dārzeņus līdz zeltaini brūnai krāsai, apcepiet, pārklājiet un pēc tam sautējiet, neuztraucoties, ka no pannas kaut kas izplūdīs.
- Grauzdēšana: Mēsa, dārzeņi un it īpaši mērču pamati... īsi sakot, viss, kam nepieciešams nedaudz sulas.
- Ēdiena gatavošana: Biezas zupas, putras, risoto vai makaroni, vienkārši viss, kur šķidruma daudzums tiek samazināts, lai iegūtu biezu konsistenci.
- Cepšana un cepšana: Jā, ar to var veikt arī šos uzdevumus, lai gan patiesībā ir specializētāki virtuves darbarīki abiem šiem uzdevumiem.