Indukcijas pannas: padomi un ieteikumi

Lai gan tas tā nešķiet, izvēlēties pareizo indukcijas pannu var būt diezgan sarežģīti, ņemot vērā plašo klāstu tirgū. Tāpēc mēs aplūkosim galvenos faktorus, kas jāņem vērā, izdarot izvēli, iepazīstināsim jūs ar dažiem populārākajiem variantiem un pievienosim arī ieteikumus, kā pareizi kopt indukcijas pannas.

Kā to noteikt no pirmā acu uzmetiena
INDUKCIJAS PANNA
panev indukcni
symbol pro indukci
Simboli un marķējumi
Lielākā daļa ražotāju marķē savas pannas ar spoles simbolu vai "indukcijas" tieši uz pannas apakšdaļas vai iepakojuma.
panev
Apakšdaļas materiāls
Parasti indukcijas pannām izmanto tēraudu, čugunu vai daudzslāņu dibenu, no kuriem viens ir feromagnētisks.
magnet
Magnētiskais tests
Ja dodaties uz magnētu veikalu, tad mēģiniet pārbaudīt, vai tas pielipst pie pannas dibena - ja tā, tad tas ir indukcija. Un, ja esat viens no pārējiem, kam magnēti ir tikai mājās pie ledusskapja, tad varat pārbaudīt traukus, kas jau ir jūsu virtuvē.
specifikace produktu
Produkta specifikācijas
Vienmēr izlasiet specifikāciju un produkta aprakstu, kur ražotājs norāda arī saderību ar indukcijas plītīm.

Labākās indukcijas pannas: veidi un pielietojums

indukcni wok

Wok indukcijai

Wok ir dziļas pannas, kas nodrošina ātru un vienmērīgu gatavošanu augstā temperatūrā. Tās ir lieliski piemērotas Āzijas ēdienu pagatavošanai, sautēšanai un cepšanai.

Skatīt

indukcni panev na volska oka

Ola acs indukcijas panna

Īpaša panna ar atsevišķām sekcijām katrai olai, lai olas nesaliptu un paliktu atdalītas. Piemērota arī kā indukcijas panna.

Skatīt

Nadpis produktu 3

Pankūku pannas indukcija

Tipiska plakana panna ar zemām malām, kas ļauj viegli apgāzt pankūkas. Papildus pankūkām tā ir piemērota arī citu ēdienu pagatavošanai ar plānu mīklu.

Skatīt

Nadpis produktu 4

Grila pannas indukcijai

Šai pannai ir rievota virsma, kas uz ēdiena rada raksturīgas grilēšanas svītras. Tā ir lieliski piemērota gaļas, dārzeņu un zivju grilēšanai mājās.

Skatīt

neprilnava indukcni panev

Indukcijas pannas ar nelīpošu virsmu un keramikas pannas

Tām ir nelīpoša virsma, kas atvieglo ne tikai gatavošanu, bet arī tīrīšanu. Tās ir īpaši piemērotas zivju vai olu pagatavošanai.

Skatīt

Nadpis produktu 2

Čuguna pannas indukcijai

Izturīga un izturīga panna, kas vienmērīgi uzkarst un ilgi saglabā siltumu. Tā ir ideāli piemērota cepšanai, cepšanai un cepšanai cepeškrāsnī.

Skatīt

Nadpis produktu 3

Tērauda pannas indukcijai

Tās tiek novērtētas to izturības dēļ un tāpēc, ka tie ir daudzpusīgi instrumenti, ar kuriem var pagatavot dažādus ēdienus.

Skatīt

Nadpis produktu 4

Nerūsējošā tērauda pannas indukcijai

Tie ir populāri ar savu izturību un vieglu apkopi. Tās ir piemērotas gan cepšanai un grauzdēšanai, gan mērču gatavošanai.

Skatīt

jak vybrat indukcni panev

5 ēdiena gatavošanas priekšrocības, izmantojot indukciju

Ēdiena gatavošana ar indukciju ir kā supervaroņa klātbūtne virtuvē, jo tā nodrošina ātrumu, precizitāti un, kas ir ne mazāk svarīgi, enerģijas ietaupījumu:

  1. Indukcijas plīts pannas (un citus traukus) uzkarsē zibenīgi, kas ietaupa laiku un ļauj ātrāk pagatavot ēdienu.
  2. Ikviens taupīgs cilvēks priecāsies uzzināt, ka indukcijas plītis ir līdz par 40% ekonomiskāks nekā keramikas. Tāpēc gatavošana ar tām ir ne tikai ātrāka, bet arī ekonomiskāka.
  3. Indukcijas plīts virsma sakarst tikai zem virtuves traukiem, pārējā plīts virsma paliek relatīvi vēsa. Tā palielina drošību, īpaši mājsaimniecībās ar bērniem..
  4. Pateicoties precīzai temperatūras kontrolei, līdz minimumam samazina pārgatavošanas vai apdegšanas risku. pārtiku, ko īpaši novērtēsiet, gatavojot sarežģītākus ēdienus.
  5. Salīdzinot ar gāzes plītīm, indukcijas plītis ir ievērojami vieglāk tīrāms.
Kā kopt indukcijas pannas
Feromagnētiskais dibens nav nepieciešama īpaša attieksme. Tāpēc indukcijas pannu kopšana ir atkarīga tikai no materiāla, no kura tās ir izgatavotas. .Nerūsējošais tērauds, tērauds un čuguns Indukcijas pannas jāmazgā ar rokām, lai pagarinātu to kalpošanas laiku. Nelīmējošs indukcijas pannām ir nepieciešama saudzīga apiešanās, lai nesabojātu virsmu, taču daudzi ražotāji norāda, ka tās var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.
indukcni panev
Izvēloties indukcijas pannu, neaizmirstiet par to:
Apsveriet jaunās pannas lielumu. Lielā virtuvē varat atļauties gandrīz jebkuru trauku, bet mazā indukcijas panna labāk kalpos mazākā virtuvē. .Un neaizmirstiet par izskatu. Patiesībā ir labi zināms, ka dizaina indukcijas pannas sniedz daudz lielāku gatavošanas prieku.
Mūsu padoms
Lasīt arī
->
jakou velikost panve
Kā izvēlēties pareizā izmēra pannu?
Neesat pārliecināts, kāda izmēra pannu izmantot? Mēs sniegsim jums padomu, kā to noteikt.


Labākās indukcijas pannas pēc klientu atsauksmēm

top panev na indukci
Indukcijas pannas
De Pircējs ir franču zīmols ar senām tradīcijām, kas slavens ar savām tērauda pannām, kuras ir izturīgas, ļoti izturīgas un kalpo visu mūžu.

Vācu valoda pannas Fissler izceļas ar to augstākās kvalitātes kvalitāti un, pats galvenais, daudzslāņaino dibenu, kas optimāli sadala siltumu, nodrošinot lieliskus gatavošanas rezultātus.

Vācijas uzņēmums Woll ir kļuvusi slavena ar savām pannām ar nelīpošu virsmu, jo īpaši ar Diamond Lite sēriju, kas tiek novērtēta par tās izcilo izturību un vienmērīgu uzkaršanu.

Indukcijas pannas
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
Visbiežāk uzdotais jautājums
Vai indukcijas pannas ir saderīgas ar cita veida plītīm?
Jā, lielākā daļa indukcijas pannu ir piemērotas lietošanai arī uz gāzes, elektriskām un keramikas plītīm. Tomēr vienmēr ir ieteicams pārbaudīt ražotāja specifikācijas.
Kāpēc dažas pannas uz indukcijas plīts neuzkarst vienmērīgi?
Neregulāras sakaršanas iemesls var būt nelīdzens pannas dibens vai nepietiekami biezs feromagnētiskais materiāls. Labas kvalitātes pannas ar biezu un līdzenu dibenu samazinās šo problēmu.
Vai indukcijas pannas var izmantot cepeškrāsnī?
Daudzas indukcijas pannas ir piemērotas arī lietošanai cepeškrāsnī, īpaši tās, kas izgatavotas no čuguna vai nerūsējošā tērauda. Tomēr ir svarīgi pārbaudīt, vai pannas rokturis un citas daļas ir karstumizturīgas.
Vai indukcijas pannas ir dārgākas nekā parastās pannas?
Tā nav, indukcijas pannu cena atšķiras atkarībā no materiāla un zīmola. Kopumā kvalitatīvas indukcijas pannas ir dārgākas, taču ieguldījums ir tā vērts, jo tās ir efektīvas un izturīgas.
Ko darīt, ja indukcijas plīts neatpazīst pannu?
Ja indukcijas plīts neatpazīst pannu, pārbaudiet, vai pannas dibens ir līdzens un feromagnētisks. Pārliecinieties arī, ka panna pareizi atrodas uz gatavošanas zonas un ka tā nav bojāta.
Kas ir indukcijas gatavošana?
Indukcijas gatavošana izmanto elektromagnētisko lauku, lai tieši uzkarsētu pannu, kas ir ātrāka un energoefektīvāka nekā tradicionālā gāzes vai elektriskā gatavošana.
Kā zināt, vai panna ir piemērota indukcijai?
Indukcijai piemērotām pannām ir feromagnētisks dibens. Visvienkāršākais veids, kā to pārbaudīt, ir uz pannas dibena uzlikt magnētu - ja magnēts pieķeras, panna ir piemērota indukcijai. Šādas pannas ražotājs parasti marķē ar spirāles simbolu.