Lai gan tas tā nešķiet, izvēlēties pareizo indukcijas pannu var būt diezgan sarežģīti, ņemot vērā plašo klāstu tirgū. Tāpēc mēs aplūkosim galvenos faktorus, kas jāņem vērā, izdarot izvēli, iepazīstināsim jūs ar dažiem populārākajiem variantiem un pievienosim arī ieteikumus, kā pareizi kopt indukcijas pannas.
Labākās indukcijas pannas: veidi un pielietojums
Wok indukcijai
Wok ir dziļas pannas, kas nodrošina ātru un vienmērīgu gatavošanu augstā temperatūrā. Tās ir lieliski piemērotas Āzijas ēdienu pagatavošanai, sautēšanai un cepšanai.
Ola acs indukcijas panna
Īpaša panna ar atsevišķām sekcijām katrai olai, lai olas nesaliptu un paliktu atdalītas. Piemērota arī kā indukcijas panna.
Pankūku pannas indukcija
Tipiska plakana panna ar zemām malām, kas ļauj viegli apgāzt pankūkas. Papildus pankūkām tā ir piemērota arī citu ēdienu pagatavošanai ar plānu mīklu.
Grila pannas indukcijai
Šai pannai ir rievota virsma, kas uz ēdiena rada raksturīgas grilēšanas svītras. Tā ir lieliski piemērota gaļas, dārzeņu un zivju grilēšanai mājās.
Indukcijas pannas ar nelīpošu virsmu un keramikas pannas
Tām ir nelīpoša virsma, kas atvieglo ne tikai gatavošanu, bet arī tīrīšanu. Tās ir īpaši piemērotas zivju vai olu pagatavošanai.
Čuguna pannas indukcijai
Izturīga un izturīga panna, kas vienmērīgi uzkarst un ilgi saglabā siltumu. Tā ir ideāli piemērota cepšanai, cepšanai un cepšanai cepeškrāsnī.
Tērauda pannas indukcijai
Tās tiek novērtētas to izturības dēļ un tāpēc, ka tie ir daudzpusīgi instrumenti, ar kuriem var pagatavot dažādus ēdienus.
Nerūsējošā tērauda pannas indukcijai
Tie ir populāri ar savu izturību un vieglu apkopi. Tās ir piemērotas gan cepšanai un grauzdēšanai, gan mērču gatavošanai.
5 ēdiena gatavošanas priekšrocības, izmantojot indukciju
Ēdiena gatavošana ar indukciju ir kā supervaroņa klātbūtne virtuvē, jo tā nodrošina ātrumu, precizitāti un, kas ir ne mazāk svarīgi, enerģijas ietaupījumu:- Indukcijas plīts pannas (un citus traukus) uzkarsē zibenīgi, kas ietaupa laiku un ļauj ātrāk pagatavot ēdienu.
- Ikviens taupīgs cilvēks priecāsies uzzināt, ka indukcijas plītis ir līdz par 40% ekonomiskāks nekā keramikas. Tāpēc gatavošana ar tām ir ne tikai ātrāka, bet arī ekonomiskāka.
- Indukcijas plīts virsma sakarst tikai zem virtuves traukiem, pārējā plīts virsma paliek relatīvi vēsa. Tā palielina drošību, īpaši mājsaimniecībās ar bērniem..
- Pateicoties precīzai temperatūras kontrolei, līdz minimumam samazina pārgatavošanas vai apdegšanas risku. pārtiku, ko īpaši novērtēsiet, gatavojot sarežģītākus ēdienus.
- Salīdzinot ar gāzes plītīm, indukcijas plītis ir ievērojami vieglāk tīrāms.
Labākās indukcijas pannas pēc klientu atsauksmēm
Vācu valoda pannas Fissler izceļas ar to augstākās kvalitātes kvalitāti un, pats galvenais, daudzslāņaino dibenu, kas optimāli sadala siltumu, nodrošinot lieliskus gatavošanas rezultātus.
Vācijas uzņēmums Woll ir kļuvusi slavena ar savām pannām ar nelīpošu virsmu, jo īpaši ar Diamond Lite sēriju, kas tiek novērtēta par tās izcilo izturību un vienmērīgu uzkaršanu.