Vēlaties pagatavot steiku ar kartupeļiem un dārzeņiem no sākuma līdz beigām vienā katlā? Tad cepeškrāsns pannas ir domātas tieši jums. Tajās var gan cept, gan cept, un tās joprojām spēj izturēt augstu temperatūru. Aplūkosim tās tuvāk, lai jūs zinātu, kam jāpievērš uzmanība, gatavojot ēdienu.
Vislabāk ir izvēlēties pannu, uz kuras ir norāde "piemērots lietošanai cepeškrāsnī" vai uz kuras ir krāsns simbols. Ja tādu neatradāt, tad izvēlieties pannas un roktura materiālu, kā arī augstāko temperatūru, kas ir droša šiem traukiem. Šīs vērtības parasti ir no 200 °C līdz 260 °C, dažas pannas ir piemērotas grilēšanai līdz pat 300 °C temperatūrā. .
Informāciju par krāsns piemērotību vai temperatūras ierobežojumiem skatiet .produkta specifikācijā. Cepeškrāsns pannas ne tikai garantē, ka tajās pagatavosiet vēlamo ēdienu, bet arī to, ka tās droši izturēs augstu temperatūru un nezaudēs savas īpašības.