Cepeškrāsns pannas zem palielināmā stikla

oven safe pan

Vēlaties pagatavot steiku ar kartupeļiem un dārzeņiem no sākuma līdz beigām vienā katlā? Tad cepeškrāsns pannas ir domātas tieši jums. Tajās var gan cept, gan cept, un tās joprojām spēj izturēt augstu temperatūru. Aplūkosim tās tuvāk, lai jūs zinātu, kam jāpievērš uzmanība, gatavojot ēdienu.

Kādas pannas ir piemērotas cepeškrāsnij

Vislabāk ir izvēlēties pannu, uz kuras ir norāde "piemērots lietošanai cepeškrāsnī" vai uz kuras ir krāsns simbols. Ja tādu neatradāt, tad izvēlieties pannas un roktura materiālu, kā arī augstāko temperatūru, kas ir droša šiem traukiem. Šīs vērtības parasti ir no 200 °C līdz 260 °C, dažas pannas ir piemērotas grilēšanai līdz pat 300 °C temperatūrā. .

Informāciju par krāsns piemērotību vai temperatūras ierobežojumiem skatiet .produkta specifikācijā. Cepeškrāsns pannas ne tikai garantē, ka tajās pagatavosiet vēlamo ēdienu, bet arī to, ka tās droši izturēs augstu temperatūru un nezaudēs savas īpašības.

Krāsns paplātes

Cepeškrāsns pannas materiālam noteikti ir liela nozīme.

litinova panev do trouby

Čuguna pannas cepeškrāsnī

Pirmā izvēle ir čuguns, kuram ir lieliska siltumvadītspēja, tāpēc tas ir ideāli piemērots ēdieniem, kas tiek gatavoti uz plīts un pabeigti cepeškrāsnī.

Skatīt

ocelova panev do trouby

Tērauda pannas cepeškrāsnij

Tērauds ir izturīgs un nedaudz vieglāks nekā čuguns, tāpēc ar to ir daudz vieglāk rīkoties, gatavojot ēdienu. Tas ir piemērots visu veidu ceptiem ēdieniem, kā arī dažādu gaļas izstrādājumu pagatavošanai.

Skatīt

nerezove panve do trouby

Nerūsējošā tērauda pannas cepeškrāsnī

Nerūsējošais tērauds arī ir lieliska izvēle, lai gan tas neveic siltumu tik efektīvi kā čuguns un tērauds. No otras puses, tas var izturēt gandrīz visu, pat visaugstāko temperatūru. Tas ir ideāli piemērots visu veidu cepšanai un grauzdēšanai.

Skatīt

titanove panve do trouby

Titāna pannas cepeškrāsnī

Titāns ir ļoti izturīgs, izturīgs un nav smags. Tam piemīt izcilas nepielipšanas īpašības, tāpēc tas ir ideāli piemērots tādiem ēdieniem kā frittata, bet to var izmantot arī citiem ēdieniem, kuriem nepieciešama vienmērīga temperatūra.

Skatīt


Cepeškrāsns pannas ar nelīpošu virsmu

Citas cepeškrāsns pannas ar nelīpošu virsmu, tostarp keramiskās, var nebūt tik laba izvēle. Patiesībā to virsmas parasti neiztur visaugstāko temperatūru, tāpēc, lai gan tās var cept, to izmantošana var būt ierobežota.


Skatīt
Mūsu padoms
Lasīt arī
->
jakou velikost panve
Kā izvēlēties pareizā izmēra pannu?
Neesat pārliecināts, kāda izmēra pannu izmantot? Mēs sniegsim jums padomu, kā to noteikt.


Labākās cepeškrāsns pannas pēc klientu atsauksmēm

poklice panve do trouby
Rokturis, vāks un konstrukcija

Vēl viens ļoti svarīgs elements ir rokturist. i., materiāls, no kura tas ir izgatavots. Tam jābūt izturīgam pret augstām temperatūrām, parasti tas ir metāls vai silikons. Izvairieties no koka rokturiem un rūpīgi pārbaudiet plastmasas rokturu izturību. Vislabāk piemērota ir cepeškrāsns panna ar noņemamu rokturi.

Tāpat rūpīgi jāpārbauda arī vāks. Un tam jābūt izgatavotam no izturīgiem materiāliem. Stikls un metāls mēdz būt hermētiski noslēgti, par pārējiem pārbaudiet ražotāja ieteikumus.

Un visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi - dizains ir pelnījis uzmanību. Patiesībā viengabala panna ir daudz piemērotāka lietošanai cepeškrāsnī, jo tai nav "vājā" punkta, kur var rasties bojājumi.

Krāsns paplātes

Cepeškrāsns pannu veidi

grilovaci panev do trouby

Cepeškrāsns grila pannas

Tās ir paredzētas gaļas un dārzeņu grilēšanai.

Skatīt

Sote panev do trouby

Dziļas cepeškrāsns pannas

Tās ir lieliski piemērotas lazanjas vai mērču gatavošanai.

Skatīt

panve do trouby s poklici

Pannas ar cepeškrāsns vākiem

Tie ir lieliski piemēroti visu veidu sautējumiem.

Skatīt

wok do trouby

Cepeškrāsns wok

Tas ir lieliski piemērots cepšanai un turpmākai cepšanai.

Skatīt

top panve do trouby
Kvalitatīvas cepeškrāsns pannas
De Pircējs ir slavens franču zīmols, kuru noteikti nevajadzētu palaist garām, izvēloties. De Buyer cepeškrāsns pannas ir pazīstamas ar savu izcilo siltumvadītspēju, un tās bieži vien spēj izturēt līdz pat 300 °C temperatūru.

Vēl viens nozīmīgs spēlētājs ir Vācijas uzņēmums .Wollkas specializējas titāna pannu ar nelīpošu virsmu ražošanā. Woll cepeškrāsns pannām parasti ir noņemams rokturis, un tās ir izturīgas līdz 250 °C.

Vācijas zīmols arī jūs nepievils.Petromaxkas specializējas tradicionālo čuguna trauku ražošanā. Petromax cepeškrāsns pannas ir izturīgas, un, tā kā tās spēj izturēt ļoti augstu temperatūru, tās ir piemērotas ne tikai cepeškrāsnī, bet arī uz atklātas uguns.
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
Visbiežāk uzdotais jautājums
Kuras pannas nav piemērotas cepeškrāsnij?
Pannas ar plastmasas vai koka rokturiem, vecas pannas ar teflona pārklājumu, alumīnija pannas bez aizsargpārklājuma, nekvalitatīvas konstrukcijas pannas un pannas ar nezināmu temperatūras ierobežojumu.
Vai cepeškrāsnī var izmantot pannu ar nelīpošu virsmu?
Jā, taču ir svarīgi pārbaudīt ražotāja specifikāciju. Lielāko daļu pannu ar nelīpošu virsmu var izmantot cepeškrāsnī ar maksimālo temperatūru 250 °C, taču, pārsniedzot šo temperatūru, var tikt bojāta nelīpošā virsma.
Kādi ir labākie materiāli cepeškrāsns pannām?
Vislabākie ir čuguns, nerūsējošais tērauds, tērauds un titāns. Šie materiāli ir izturīgi pret augstām temperatūrām un vienmērīgi sadala siltumu, tāpēc ir ideāli piemēroti cepšanai un grauzdēšanai.
Kā kopt pannu pēc lietošanas cepeškrāsnī?
Ļaujiet pannai atdzist, pēc tam noņemiet ēdiena atliekas, noslaukiet ar papīra dvieli vai nomazgājiet ar siltu ūdeni bez mazgāšanas līdzekļa un rūpīgi nosusiniet.
Kā zināt, vai panna ir piemērota cepeškrāsnij?
Kura panna ir piemērota cepeškrāsnij, var noteikt pēc materiāla (čuguns, nerūsējošais tērauds, tērauds, titāns), roktura izturības (metāla, silikona, noņemams) un ražotāja marķējuma. Uz iepakojuma vai tieši uz pannas meklējiet krāsns simbolu vai norādi "krāsns droša". Pārbaudiet arī ražotāja norādītās maksimālās temperatūras robežas.