odpocet
3 dienas
5 stundām
52 minūtēm
41 sekundēm

Pannas, Page 4

Steiks uz režģa: Soli pa solim

Perfekta steika pagatavošana ir kvalitatīvu sastāvdaļu, pareizās pannas, pareizas tehnikas un paciet...

Kā izvēlēties labāko grila pannu?

Iedomājieties grilētas gaļas, sulīgu dārzeņu vai lieliski pagatavotas zivs aromātu, ko varat baudīt ...

Dziļi baseini - pilnīgs ceļvedis

3 iemesli, kāpēc virtuvē ir nepieciešama dziļa panna: Daudzpusība: Fritēze ir daudz v...

Wok panna - ātras gatavošanas meistars

Kas ir tajā wok pannā, kas visiem ir? Mēs zinām. Viņš virtuvē ir vienkārši supervaronis. Tas acumirk...

12 iemesli, kāpēc jums patiks čuguna trauki

Kvalitatīvi čuguna trauki ir palīgs, kas jūs nekad nepievils. Tas ir izturīgs, ilgi kalpo, un to va...

Pannas - iepirkšanās ceļvedis

Pannas ir katras virtuves pamata aprīkojums - gluži kā naži vai katli - tāpēc to iegādei ir vērts pi...