Pankūku cepšanas ierīce: kāpēc jums tāda ir vajadzīga un kā izvēlēties pareizo ierīci?

Saldas, pūkainas, vēl karstas pankūkas ar augļiem, jogurtu, pārklātas ar kļavu sīrupu vai lielu glāzi putukrējuma, apkaisītas ar kanēli vai vaniļas cukuru... Vai arī jūs jūtat šo nedēļas nogales rīta komfortu? Pareiza pankūku cepšanas ierīce ievērojami atvieglos šo ikonisko brokastu pagatavošanu. Kā izvēlēties pareizo pankūku pannu un kāpēc tās noteikti nedrīkst trūkt jūsu virtuves arsenālā? Ar mūsu ceļvedi jūs nekļūdīsieties.


1. Kāpēc īpaša pankūku panna?

5 IEMESLI, LAI IEGĀDĀTOS PANKŪKU TAISĪTĀJU

  • Pankūkas būs viena kā otra, salīdzinot ar to gatavošanu parastā pannā, un jūs varat viegli pagatavot vairākas uzreiz.
  • Pateicoties nepielipīgajai virsmai, jūs vienmēr varat būt pārliecināti par perfektu rezultātu bez apdegšanas.
  • Kulina jums izvēlas zīmolus, kuros izmantoti veselībai nekaitīgi materiāli, lai veicinātu maksimālu garšas baudījumu un saglabātu lieliskās īpašības gadiem ilgi.
  • Daudzpusīgs pielietojums: uz pankūku režģa var ne tikai gatavot pankūkas, bet arī lieliskas vērša gaļas pankūkas, kartupeļu pankūkas vai pat mazas omletes.
  • Smaidi jūsu bērnu sejās būs vēl lielāki ar smaidīgām pankūkām.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir bērni vai vēlaties atcerēties savus bezrūpīgos gadus, pankūku pannai ir jābūt jūsu virtuvē. Ja vēlaties sasniegt pilnību, parastās pannas vietā izmantojiet pannukvalitatīvs pankūku taisītājs garantē pagatavoto gardumu nevainojamu izskatu un garšu, kā arī padara gatavošanu daudz ātrāku un vienkāršāku.





KAS JĀŅEM VĒRĀ PIRMS PANNAS IEGĀDES

  • Plīts veids - vai gatavojat uz gāzes, keramikas vai indukcijas plīts? Pārliecinieties, vai panna sader ar jūsu plīti.
  • Izmantotie materiāli - tērauda panna kalpos gadiem ilgi, titāna panna ir viegla un gandrīz neprasa apkopi, bet alumīnija panna būs karsta acumirklī.
  • Neadhezīva virsma - ja nevēlaties, lai skaistu maizīšu vietā būtu saplēstas mīklas gabaliņi, vienmēr izvēlieties kvalitatīvu pannu ar neadhezīvu virsmu.
  • Izmērs - jūs varat izvēlēties no plaša klāsta dažāda izmēra pannu, kurās var viegli pagatavot līdz pat septiņām pankūkām vienlaicīgi, bet īpašas ir poffertjes pannas, kurās vienlaicīgi var pagatavot līdz pat 30 mini pankūkām.

Labākās pankūku pannas pēc klientu atsauksmēm

2. Kādu materiālu izvēlēties?

Čuguns, titāns, tērauds vai alumīnijs - ne vienmēr ir viegli izvēlēties pareizo materiālu.izgatavota panna. Tāpēc ir vērts zināt, kā atšķiras izmantoto materiālu īpašības, lai jūs vienmēr būtu maksimāli apmierināts ar rezultātu.


Ocelové pánvičky na lívance

Tērauda pankūku pannas

Tērauds galvenokārt izceļas ar savu izturību un spēju diezgan vienmērīgi vadīt siltumu. Pareizi lietojot un uzturot, tastērauda pankūku panna Tavs palīgs uz mūžu.

Pirms pirmās lietošanas reizes pienācīgi apdedziniet tēraudu un ziniet, ka ar katru nākamo lietošanas reizi tērauda īpašības uzlabojas un panna iegūst dabiskas nepielipšanas īpašības bez virsmas ķīmisko vielu pievienošanas. Turklāt tas sniedz jums vēl vienu lielisku iemeslu baudīt grēcīgi labus fritētus katru dienu - jūs palīdzat savai pannai!

Tērauda pankūku gludekļu priekšrocības un trūkumi

Ieguvumi

  • Augsta izturība un izturība
  • Vienmērīga siltuma vadītspēja un saglabāšana
  • Dabīgs nelīpošs pārklājums, kas laika gaitā kļūst tikai labāks
  • Piemērots arī indukcijai - tēraudu var izmantot uz jebkura veida plīts.
  • Ilgs kalpošanas laiks - tērauda panna (tāpat kā labs vīns) nevis noveco, bet nobriest

Trūkumi

  • Var mazgāt tikai ar rokām, tērauda cilpa sāp
  • Nepietiekamas uzturēšanas gadījumā var sarūsēt

Alumīnija pankūku veidnes

Cietajām alumīnija pannām ir lieliskas vadītspējas, tās ātri uzkarst un labi novada siltumu tieši tur, kur tas nepieciešams.

Taču, tā kā alumīnijs pats par sevi nesader ar pārtiku, alumīnija pannām ir nelīpošs virsējais slānis, lai pankūku apvēršana nebūtu murgs. .Alumīnija pankūku veidnes ir arī viegls un viegli lietojams.

Nadpis blok s obrázkem VPRAVO

Alumīnija pannu priekšrocības un trūkumi

Ieguvumi

  • Mazs svars - lietošanas ērtums
  • Piemērots arī indukcijai - var izmantot uz indukcijas plīts
  • Vienmērīga siltuma vadītspēja visā teritorijā
  • Īsāks iesildīšanās laiks - alumīnijs ir gatavs tūlītējai rīcībai.
  • Pieejamāka cena salīdzinājumā ar citiem materiāliem

Trūkumi

  • Lielāka jutība pret skrāpējumiem nesalipes slāņi
  • Lēti modeļi laika gaitā var kļūt lētāki.deformēties un saliekties


Litinové pánve na lívance

Čuguna pannas pankūkām

Čuguna trauki kļūs par nemirstīgu sastāvdaļu jebkurā labā virtuvē. Tā ir smaga, izturīga un bez problēmām spēj izturēt pat ļoti ekstremālus apstākļus.

Čuguna pannu var izmantot uz gāzes, elektrības un indukcijas, un jums pat nav jāuztraucas par tās uzlikšanu uz atklātas uguns vai grila. Un, ja kādu dienu nejauši pārēdīsieties ar pankūkām (uz ko mēs neceram), čuguna pannu varēsiet izmantot pat nepieciešamajā pašaizsardzībā vai kā fitnesa rīku.

Čuguna pannu priekšrocības un trūkumi

Ieguvumi

  • Saglabāsies nākamajām paaudzēm- čuguns ir praktiski neiznīcināms.
  • Lieliskas termiskās īpašības - karstums ilgi saglabājas, un, pateicoties biezajām sieniņām un dibenam, tas lieliski vienmērīgi novada siltumu.
  • Daļēja nepielipšana - ir nepieciešams neliels daudzums tauku, bet ar lietošanu nelīpošana nedaudz palielinās.

Trūkumi

  • Nosliece uz rūsēšanu - čuguns nav ūdens draugs, tāpēc to nekavējoties rūpīgi nosusiniet un nemazgājiet trauku mazgājamajā mašīnā.
  • Lielāks svars - roku uz sirds, tas nebūs tāpat kā papīra lapas bakstīšana


3. Galvenie kritēriji pankūku cepēja izvēlei

Labi, iespējams, jau nojautāt, ka pankūku cepšanas ierīce ir pelnījusi vietu jūsu virtuvē. Kādi ir zelta likumi, kas jāievēro, izvēloties tādu?


3.1 Neadhēzija!

Saplēstas pankūkas un sadedzināti mīklas gabaliņi? Nepieņemami! Jūs iegādājaties īpašu pannu tikai tāpēc, lai varētu iegūt rezultātu. perfekti apaļas, pūkainas pankūkas. Nenovērtējiet savas prasības un meklējiet pannu, kas nesabojās jūsu gatavošanas centienus.

  • Kā jau minējām iepriekš, tērauda pannai pēc pareizas apdedzināšanas un katras nākamās lietošanas reizes izveidojas dabiski nelīpoša virsma.
  • Ja nevēlaties gaidīt, varat izvēlēties kvalitatīvu pannu, kas izgatavota no alumīnija ar nelīpošu pārklājumu, kas garantē rezultātu bez apdegumiem, taču ir vairāk pakļauta skrāpējumiem.
  • Savukārt čuguna panna kalpos vairākas paaudzes, taču tās nelīpošās īpašības bieži vien ir jāuzlabo ar nedaudz tauku.

Nepřilnavost

Mūsu padoms:
"Tev nebūs skrāpēt" vai trauki jutīgai ēdiena gatavošanai.
->
Image
Virtuves piederumi visām virsmām
Izvēlieties no plašā klāsta silikona, plastmasas un koka pannu, pavārnīcu pavārnīcu, pavārnīcu, lāpstiņu vai lāpstiņu, kas nebojā jūsu jaunās pannas virsmu!

Augstas kvalitātes apvērsēji un lāpstiņas

Na velikosti záleží

3.2 Izmēram ir nozīme!

Piemēram, pannā var pagatavot 3 lielākas pankūkas, 7 mazākas pankūkas vai pat 30 miniatūras pankūkas! Tas ir atkarīgs no jums, kādu izmēru vēlaties.

Bet ko mēs teiksim, mīklas patēriņš uz pannu un kopējā "bagātība" uz šķīvja ir plus mīnus līdzīga, un tas vairāk ir estētisks un tīri subjektīvs iespaids. Un visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, runa ir par to, cik čakli ēdāji baudīs savu porciju.

3.3 Vai jūs ēdienu gatavojat, izmantojot gāzi, elektrību vai indukciju? Pārliecinieties, vai fritēze ir piemērota jūsu plīts virsmai!

  • Ne katra panna ir piemērota indukcijai, tāpēc esiet piesardzīgi un izvēlieties pannas no feromagnētiska materiāla - nerūsējošā tērauda, čuguna, tērauda utt.
  • Izņemot indukcijas plītis, jums nav īpaši jāuztraucas, jo lielākā daļa pankūku gatavotāju var darboties ar gāzes, keramikas un elektriskām plītīm.

Elektřina nebo indukce?

Pietiek ar vienu labu pankūku: liekiet uz uzticamiem zīmoliem

Tirgū ir neskaitāmi virtuves aprīkojuma ražotāji, un daudzi no tiem piedāvā pannas. Dažādi zīmoli atšķiras ne tikai pēc cenas, bet arī pēc kvalitātes. Ja meklējat aprīkojumu, ko varēsiet izmantot gadiem ilgi, tad rēķinieties ar nedaudz augstāku cenu, taču panna pannai jūs atalgos ar nepārspējamu izturību. Kulina mēs izvēlamies pārbaudītus zīmolus, kurus pērkam un izmantojam paši.

Image
Bet!
Pankūku panna vai pankūku panna?

Ja jūs nepieturoties pie ideālas pankūku formas vai ja dodat priekšroku plānām pankūkām un tikai reizēm baudāt raudzētas pankūkas, mēģiniet sameklēt pankūku režģi.

Īpašām pankūku pannām nav šķelta dibena, tāpēc tās ļauj pagatavot lielas pankūkas un omletes. Tomēr uz tām var pagatavot arī mazākas pankūkas, lai gan jāņem vērā, ka to forma bieži vien nebūs regulāra un, gatavojot vairākas pankūkas vienlaicīgi, mīkla var izplūst no gabaliem.

Jebkurā gadījumā neviena no šīm īpašajām pannām virtuvē nepazudīs. Mūsu detalizētais ceļvedis palīdzēs jums iegādāties pankūku pannu.

Mūsu padoms
Lasīt arī
->
Image
Pankūku grils - ekspertu konsultants
Ja līdzās pankūkām vēlaties nobaudīt arī plānās franču pankūkas, jūsu virtuvē nevajadzētu izlaist īpašu pankūku pannu. Uz ko vērst uzmanību, to izvēloties?
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
Biežāk uzdotie jautājumi, sapņojot par pankūkām
Kāda ir atšķirība starp pankūku un pankūku?
Pankūka ir plāna, lielāka pankūka, kas pagatavota no mīklas, kura sastāv no miltiem, piena un olām. Pankūka ir mazāka diametrā un pūkaināka nekā pankūka, kas rodas, izmantojot raugu vai cepamo pulveri.
No kāda veida miltiem gatavo pankūkas?
Var izmantot gan vienkāršus, gan pusgrupus miltus, piemēroti ir arī miežu milti. Mīklas mīkla, kas pagatavota no parastajiem un miežu miltiem, labāk šķils, bet pusgrubu miltu mīkla būs mazāk viendabīga.
Kā pagatavot pankūkas bez rauga?
Vai esat apsolījis saviem mīļajiem brokastīs pankūkas, bet svētdienas modinātājs ir sabojājies un jums nav laika rauga pankūku mīklai? Nekas, izmantojiet cepamo pulveri. Tam ir pazīstamā rauga piegarša, taču to var viegli novērst, ja daļu piena mīklā aizstājat ar raudzētu piena produktu - piemēram, jogurtu vai kefīru.
Kāpēc pankūkas sadeg?
Ja fritītes pielīp pie pannas dibena, varat mēģināt mīklai pievienot nedaudz tauku (labi der sviests vai saulespuķu, rapšu vai kokosriekstu eļļa). Tomēr pat vislabākā mīkla nedarīs brīnumus, ja vien jums nebūs atbilstošas pankūku pannas ar nelīpošu virsmu un pilnīgi līdzenu dibenu.
Kad apgāzt pankūkas?
Pareizais laiks, kad mīklu pagriezt, ir tad, kad mīklas virsma izskatās nedaudz uzpūsta un sāk veidoties mazi burbulīši.


Nobeiguma kopsavilkums

No rīta varat palutināt sevi vai visu ģimeni ar pankūkām (ne tikai).

  • Lai nodrošinātu, ka šis gardums nekad neliks vilties un jums nebūs pārāk daudz jāstrādā, aprīkojiet sevi ar .pankūku pannu, pie kuras mīkla nepielips. Izvēlieties pannas no alumīnija, tērauda vai čuguna.
  • Neaizmirstiet par savietojamību ar savu plīti, jo īpaši, ja gatavojat uz indukcijas.
  • Attiecībā uz izmēru izvēlieties tikai atbilstoši jūsu vēlmēm un ēdāju skaitam.