Tērauds: Tas ir vieglāks par čugunu, taču joprojām ir diezgan smags. Tā priekšrocība ir tā, ka tas ātri uzkarst un vienmērīgi sadala siltumu pa visu virsmu, padarot to par ideālu instrumentu gaļas pagatavošanai. Tomēr arī tērauda steiku pannai ir jāievēro daži tīrīšanas un pēcapkopes noteikumi. Lasīt viss par tērauda pannām.
Litijs: Tā ir smaga, bet tajā pašā laikā ļoti izturīga un, pats galvenais, tā spēj ilgstoši uzturēt stabilu augstu temperatūru, kas ir ļoti svarīgi steiku un citas gaļas pagatavošanai. Lietojot čuguna steiku pannas, jāņem vērā, ka tām nepieciešama īpaša apkope. Uzzināt vairāk par čuguna pannām.
Nerūsējošais tērauds: Nerūsējošā tērauda steiku panna ir lieliska izvēle visiem ērtiem pavāriem, jo tā apvieno ātras un vienmērīgas uzkaršanas, salīdzinoši vieglas tīrīšanas un neprasīgas apkopes priekšrocības. Vēlaties uzzināt vairāk par nerūsējošā tērauda pannām?
Neadhezīvas virsmas: Ja esat nelīpošu virsmu cienītājs, tad izvēlieties, piemēram, titāna steiku pannu. Tā noteikti iepriecinās, jo ir viegla un viegli tīrāma, turklāt lielākā daļa ražotāju pat norāda, ka to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Taču patiesība ir tāda, ka pannas ar nelīpošu virsmu nav piemērotas ļoti augstas temperatūras sasniegšanai, kas ir būtiska, lai pagatavotu ideālus steikus. .Pārziniet, kā rīkoties ar pannām ar nelīpošu virsmu.
Kāpēc jūsu mājās gatavotais steiks negaršo kā tas, kas gatavots jūsu iecienītajā restorānā? Iespējams, noslēpums ir pannā. Sulains iekšpuse un perfekta garoziņa? Vienīgais veids, kā to panākt, ir pareizā panna. Lielākā daļa profesionālu pavāru steikiem iesaka izmantot tērauda vai čuguna pannu. Mēs paskaidrosim, kāpēc, un aplūkosim citu materiālu priekšrocības un trūkumus.
Labākās steiku pannas saskaņā ar mūsu klientu atsauksmēm
- Izmērs: Izmēra izvēle ir atkarīga tikai no tā, cik cilvēkiem gatavosiet ēst. Atcerieties, ka, jo mazāka panna, jo vieglāka tā būs, jo vieglāk to būs tīrīt un arī uzglabāt.
- Savietojamība: Neaizmirstiet pārbaudīt, vai steiku panna ir piemērota jūsu plīts tipam.
- Rievojums: Ja iegādājaties steiku grilēšanas pannu, tās apakšdaļā būs tipiskas ribas, kas samazina gaļas pielipšanas risku cepšanas laikā.
Kā iztīrīt pannu pēc steiku cepšanas uz grila?
Litijs: Pēc atdzesēšanas noslaukiet ar papīra dvieli vai noslaukiet ar stingru birstīti, lai noņemtu ēdiena paliekas. Nelietojiet mazgāšanas līdzekļus. Pēc tam pannu nosusiniet un ieeļļojiet.
Tērauds: Pēc atdzesēšanas noslaukiet ar papīra dvieli, ja ar to nepietiek, notīriet ar siltu ūdeni un mīkstu sūkli, izvairoties no abrazīviem materiāliem. Pēc tam nosusiniet un varat berzēt ar eļļu.
Nerūsējošais tērauds: Pēc atdzesēšanas noņemiet lielākos ēdiena paliekas un pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni un nedaudz mazgāšanas līdzekļa uz mīksta sūkļa. Visbeidzot rūpīgi nosusiniet.
Neadhezīva virsma: Izmantojiet mīkstu sūkli un maigu mazgāšanas līdzekli vai ievietojiet trauku mazgājamajā mašīnā. Izvairieties no visiem abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem. Rūpīgi nosusiniet.
Tīrot steiku pannu, vienmēr ievērojiet ražotāja norādījumus.
Slavenās steiku pannas De Pircējs oglekļa tērauds ir franču klasika, kas kalpo paaudžu paaudzēm.
Steiku pannas WMFPROFI RESIST sērija īpaši apvieno augstākās kvalitātes vācu kvalitāti, inovatīvu dizainu un ilgu kalpošanas laiku.
Franču čuguna milzis Staub
- Reti: 2-3 minūtes no katras puses.
- Vidēji izceptas: 3-4 minūtes no katras puses.
- Vidēji: 4-5 minūtes no katras puses.
- Labi pagatavots: 5 minūtes vai ilgāk katrai pusei.