Labākās steiku pannas

Kāpēc jūsu mājās gatavotais steiks negaršo kā tas, kas gatavots jūsu iecienītajā restorānā? Iespējams, noslēpums ir pannā. Sulains iekšpuse un perfekta garoziņa? Vienīgais veids, kā to panākt, ir pareizā panna. Lielākā daļa profesionālu pavāru steikiem iesaka izmantot tērauda vai čuguna pannu. Mēs paskaidrosim, kāpēc, un aplūkosim citu materiālu priekšrocības un trūkumus.

Salīdzini
panve na steak ocel
panev na steak litina
panev na steaky nerez
panev na steaky neprilnava
Tērauda panna steikiem
Čuguna panna steikiem
Nerūsējošā tērauda panna steikiem
Panna ar nelīpošu virsmu steikiem
Siltumvadītspēja
Augsts
Augsts, ilgi noturīgs siltums
Augsts
Labi
Svars
Smagie
Ļoti smags
Vidēja
Viegls
Uzturēšana
Prasīgs, nepieciešama regulāra apkope
Prasīgs, nepieciešama regulāra eļļošana
Viegli mazgājams trauku mazgājamā mašīnā
Viegli mazgājams trauku mazgājamā mašīnā
Cena
Vidēja
Parasti lielāks
Vidēja vai augstāka
Vidēja līdz zemāka
steakove panvicky
Steiku pannas:
Materiāli sīkāk

Tērauds: Tas ir vieglāks par čugunu, taču joprojām ir diezgan smags. Tā priekšrocība ir tā, ka tas ātri uzkarst un vienmērīgi sadala siltumu pa visu virsmu, padarot to par ideālu instrumentu gaļas pagatavošanai. Tomēr arī tērauda steiku pannai ir jāievēro daži tīrīšanas un pēcapkopes noteikumi. Lasīt viss par tērauda pannām.

Litijs:
Tā ir smaga, bet tajā pašā laikā ļoti izturīga un, pats galvenais, tā spēj ilgstoši uzturēt stabilu augstu temperatūru, kas ir ļoti svarīgi steiku un citas gaļas pagatavošanai. Lietojot čuguna steiku pannas, jāņem vērā, ka tām nepieciešama īpaša apkope. Uzzināt vairāk par čuguna pannām.

Nerūsējošais tērauds: Nerūsējošā tērauda steiku panna ir lieliska izvēle visiem ērtiem pavāriem, jo tā apvieno ātras un vienmērīgas uzkaršanas, salīdzinoši vieglas tīrīšanas un neprasīgas apkopes priekšrocības. Vēlaties uzzināt vairāk par nerūsējošā tērauda pannām?

Neadhezīvas virsmas: Ja esat nelīpošu virsmu cienītājs, tad izvēlieties, piemēram, titāna steiku pannu. Tā noteikti iepriecinās, jo ir viegla un viegli tīrāma, turklāt lielākā daļa ražotāju pat norāda, ka to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Taču patiesība ir tāda, ka pannas ar nelīpošu virsmu nav piemērotas ļoti augstas temperatūras sasniegšanai, kas ir būtiska, lai pagatavotu ideālus steikus. .Pārziniet, kā rīkoties ar pannām ar nelīpošu virsmu.


Labākās steiku pannas saskaņā ar mūsu klientu atsauksmēm

Mūsu padoms
Lasīt arī
->
jak pripravit steak
Kā pagatavot perfektu steiku
Perfekta steika pagatavošana ir kvalitatīvu sastāvdaļu, pareizās pannas, pareizas tehnikas un pacietības apvienojums. Ievērojot šos soļus, jūs sasniegsiet rezultātu, kas iepriecinās ne tikai jūs, bet arī ikvienu gardēdi pie jūsu galda.
jak vybrat panev na steak
Izvēloties steiku pannu, neaizmirstiet par:
  • Izmērs: Izmēra izvēle ir atkarīga tikai no tā, cik cilvēkiem gatavosiet ēst. Atcerieties, ka, jo mazāka panna, jo vieglāka tā būs, jo vieglāk to būs tīrīt un arī uzglabāt.
  • Savietojamība: Neaizmirstiet pārbaudīt, vai steiku panna ir piemērota jūsu plīts tipam.
  • Rievojums: Ja iegādājaties steiku grilēšanas pannu, tās apakšdaļā būs tipiskas ribas, kas samazina gaļas pielipšanas risku cepšanas laikā.

mytí steakové pánve

Kā iztīrīt pannu pēc steiku cepšanas uz grila?

Litijs: Pēc atdzesēšanas noslaukiet ar papīra dvieli vai noslaukiet ar stingru birstīti, lai noņemtu ēdiena paliekas. Nelietojiet mazgāšanas līdzekļus. Pēc tam pannu nosusiniet un ieeļļojiet.

Tērauds: Pēc atdzesēšanas noslaukiet ar papīra dvieli, ja ar to nepietiek, notīriet ar siltu ūdeni un mīkstu sūkli, izvairoties no abrazīviem materiāliem. Pēc tam nosusiniet un varat berzēt ar eļļu.

Nerūsējošais tērauds: Pēc atdzesēšanas noņemiet lielākos ēdiena paliekas un pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni un nedaudz mazgāšanas līdzekļa uz mīksta sūkļa. Visbeidzot rūpīgi nosusiniet.

Neadhezīva virsma: Izmantojiet mīkstu sūkli un maigu mazgāšanas līdzekli vai ievietojiet trauku mazgājamajā mašīnā. Izvairieties no visiem abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem. Rūpīgi nosusiniet.

Tīrot steiku pannu, vienmēr ievērojiet ražotāja norādījumus.

steakove panve de buyer
Kādas ir labākās steiku pannas

Slavenās steiku pannas De Pircējs oglekļa tērauds ir franču klasika, kas kalpo paaudžu paaudzēm.

Steiku pannas WMFPROFI RESIST sērija īpaši apvieno augstākās kvalitātes vācu kvalitāti, inovatīvu dizainu un ilgu kalpošanas laiku.

Franču čuguna milzis Staub
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
Visbiežāk uzdotais jautājums
Kāda ir labākā panna steikiem?
Steiku pagatavošanai vislabākā izvēle ir čuguna vai tērauda panna.
Cik ilgi steiku pannai jābūt iepriekš uzsildītai?
Protams, tas ir atkarīgs no materiāla, bet parasti steiku panna ir jāuzsilda 5-10 minūtes. Ja šaubāties, vai panna ir pietiekami karsta, varat uz tās uzpilināt nelielu pilienu ūdens. Ja tas uzreiz iztvaiko, panna ir gatava.
Vai es varu izmantot steiku pannu uz indukcijas plīts?
Jā, daudzas steiku pannas ir saderīgas ar indukcijas plītīm. Vienmēr pārbaudiet ražotāja sniegto informāciju par saderību.
Cik ilgi jācep steiks?
Cepšanas laiks ir atkarīgs no steika biezuma un vēlamās gatavības pakāpes. Vispārīgi:
  • Reti: 2-3 minūtes no katras puses.
  • Vidēji izceptas: 3-4 minūtes no katras puses.
  • Vidēji: 4-5 minūtes no katras puses.
  • Labi pagatavots: 5 minūtes vai ilgāk katrai pusei.
Kā noteikt, kad steiks ir gatavs?
Izspiediet gaļu ar pirkstu, ja tā ir mīksta kā pirksts, tad tā būs mīksta, ja cietāka kā deguns, tad tā būs vidēji mīksta.