Kas ir tajā wok pannā, kas visiem ir? Mēs zinām. Viņš virtuvē ir vienkārši supervaronis. Tas acumirklī uzkarst līdz visaugstākajai temperatūrai, lai jūs varētu pagatavot ēdienus ar neatvairāmu garšu un aromātu, vienlaikus saglabājot maksimālo vitamīnu un minerālvielu daudzumu. Tagad viss, kas jums jādara, ir jāizvēlas tas labākais wok savām vajadzībām un apskatiet, ko uz tā var pagatavot.
5 iemesli, kāpēc iegādāties wok
- Ātra ēdiena pagatavošana - 10 minūšu laikā uz jūsu šķīvja var būt ēdiens.
- Veselīga gatavošana - pateicoties īsajai termiskajai apstrādei, sastāvdaļas saglabā vitamīnus un citas uzturvērtīgas vielas.
- Daudzpusība - papildus ātrai cepšanai varat arī gatavot wok pannā, un, ja izmantojat vāku, varat arī sautēt.
- Wok hei - tas ir autentisks garšas un smaržas apvienojums, ko ēdienam var piešķirt tikai wok panna.
- Plaša materiālu izvēle - jūs varat izvēlēties tieši tādu wok, kas atbilst jūsu vajadzībām. Ja izvēlēsieties pannu no tērauda vai čuguna, jūs, iespējams, varēsiet to nodot nākamajām paaudzēm.