Japāņu nazis SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi

Code: MB33950241
Brand: MIYABI
192 €
Pieejams (2 pcs)

"Virtuve, kurā nevar atrast labu nazi, nav virtuve."

Detailed information

Product detailed description

"Virtuve, kurā nevar atrast labu nazi, nav virtuve."

Masaharu Morimoto, japāņu virtuves eksperts un šefpavārs

Ārkārtīgi ass japāņu SUJIHIKI nazis ar plānu, garu asmeni, kas izceļas ar smalku gaļas sagriešanu. Zemais asmeņa augstums samazina berzi, un nazis vieglāk iekļūst gaļā. Ja iepriekš esat strādājis ar Eiropas nažiem, jūs pārsteigs šī naža ārkārtīgi smalkais griezums. SUJIHIKI ir Rietumu filetēšanas naža japāņu versija. Bez lielas piepūles sagrieziet jēlu gaļu un zivis smalkās šķēlēs. Jūs novērtēsiet arī nepārspējamo naža ģeometriju, griežot cepeti, šķiņķi vai mājputnu krūtiņas. Ja esat liellopa gaļas carpaccio cienītājs, šim nažam vajadzētu kļūt par obligātu piederumu jūsu virtuvē. Izturīgais, labi sabalansētais, ergonomiskais eksotiskās koksnes rokturis lieliski pieguļ rokai un mazina roku sasprindzinājumu, strādājot dažādos leņķos.

Ieteikums: asmeņa smalkuma dēļ šis nazis nav piemērots darbam ar gaļu, kas satur kaulus.

Specifikācijas: asmens garums 24 cm

Ēdiena gatavošanas prieks sākas ar gatavošanas darbiem, kuros nazim ir nepārspējama vadošā loma. Japāņu naži no MIYABI 4000FC sērijas ar graciozitāti palīdzēs jums veikt visus ēdiena gatavošanas rituālus. Naži ar tradicionāliem rokturiem ir izstrādāti, liekot uzsvaru uz eleganci un maksimālu praktiskumu un drošību.

Asmens ir izgatavots no FC61 divkārši rūdīta hromēta tērauda. Lai panāktu vēl labākas īpašības, tika izmantots unikāls CRYODUR® rūdīšanas process, kura laikā tērauds tiek apledots -196°C temperatūrā. Iegūtais materiāls izceļas ar izcilu cietību. Tradicionālais Honbazuke roku asināšanas process ir pārbaudīts simtiem gadu ilgā nažu meistaru darbā. Tas ir vairākpakāpju slīpēšanas process, kurā nazi vispirms asina, izmantojot vertikāli un horizontāli rotējošu slīpēšanas akmeni, un visbeidzot asmens tiek pulēts ar ādas slīpēšanas jostu. Simetriskais slīpējums un katanas mala nodrošina vieglu iekļūšanu izejmateriālos. Izgriezuma aizsargs novērš pirkstu noslīdēšanu uz asmens.

Astoņstūra formas rokturis nodrošina perfektu griezuma kontroli un efektīvu atbalstu griešanas laikā. Ēboni koksne ir dabiski izturīga un izmēru ziņā stabila, pateicoties tās augstajam graudainumam. Roktura dekoratīvais tapa ir pienācīgs un dekoratīvs veids. Perfekts naža līdzsvars nodrošina komfortu un novērš roku nogurumu. MIYABI 4000FC naži pilnībā apmierinās jūsu vēlmi pēc Japānas izcelsmes precīziem instrumentiem.

  • Izgatavots no dubulti rūdīta hromēta tērauda FC61
  • Cietība 61 Rockwell
  • CRYODUR® - unikāla saldēšanas sacietēšanas/temperēšanas metode
  • 2-kārtu asmens
  • Izgrieztā aizsardzība palielina lietošanas drošību
  • Autentiska, šaura japāņu forma
  • Asmens Katana mala
  • Simetrisks griezums
  • Honbazuke unikāla trīsfāžu rokas slīpēšana
  • Augsta asmeņu noturība, izturība pret koroziju un optimāla elastība
  • Ērts rokturis no pakka koka
  • Astoņstūra forma, impregnēta koksne
  • Perfekts līdzsvars ērtai darbam ar nazi
  • Dekoratīvā piespraude
  • Gravēts logotips
  • Nav piemērots mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā
  • Mūža garantija pret asmeņa ražošanas defektiem

Skaistums un precizitāte ir galvenās japāņu kultūras iezīmes, un šo filozofiju jau kopš 14. gadsimta ievēro arī zīmols MIYABI no Seki, Japānas galda piederumu centra. Japāņu tradicionālo nažu ražotājs ir apvienojis savu precīzo meistarību ar pārbaudītiem vācu zīmola ZWILLING J ražošanas procesiem un standartiem. A. HENKELS. Tādējādi biznesa grupa ZWILLING varēja paplašināt savu portfeli ar autentisku japāņu nažu ražošanu pašā Japānas nažu nozares sirdī.

Japāņu zobenu izgatavošana jau daudzus gadsimtus ir tradīcija uzlecošās saules zemē. Samuraju zobeni bija un ir apbrīnojami to unikālās elegances, asuma, skaistuma un tehniskās pilnības dēļ. Precīzi izgatavoti MIYABI instrumenti ar autentiskiem japāņu asmeņiem ir šīs tradīcijas cienīgs turpinātājs. Apbrīnojamais, gandrīz "ķirurģiskais" asmeņu asums saglabā izmantoto izejmateriālu tekstūru . Esiet tikpat prasīgi kā japāņu pavāri, un jūsu mērķis vienmēr būs ideāli garšīgs ēdiens.

Ieteikumi un apkope:

  • Nelietojiet nažus, lai sagrieztu ļoti cietas sastāvdaļas, piemēram, saldētus pārtikas produktus
  • Nepakļaujiet nazi ilgstošai saskarei ar ūdeni vai sāli
  • Izvairieties no naža saliekšanas
  • Lai saglabātu asumu, pēc lietošanas nazi ieteicams mazgāt ar rokām ar maigu mazgāšanas līdzekli un nekavējoties nožāvēt
  • Pasargājiet asmeni no triecieniem
  • Ja nazis netiek lietots ilgu laiku, ieteicams to ietīt sausā audumā vai avīžpapīrā. Avīžu iespiedmašīnā izmantotā tintes eļļa aizsargā asmeni no iespējamas korozijas
  • Kopšanas laikā asmeni var noslaucīt ar eļļā samitrinātu drānu, tādējādi palielinot izturību pret koroziju
  • Glabājiet nazi drošā vietā

Additional parameters

Category: Japāņu naži
Warranty: 2 years
Weight: 0.17 kg
Produkta veids: Japānas un Santoku nazis
Asmens garums: 24 cm
Kolekcija: MIYABI 4000FC
Margin: E
Izmērs: 24 cm
Gab. komplektā: 1 gab.
K překladu: CZ AUTO
Ražotājs: MIYABI
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: