Japāņu nazis SUJIHIKI 5000MCD 24 cm, Miyabi
Code: MB34378241Related products
Product detailed description
"Katra pavāra nazis ir ieskats viņa dvēselē."
Rokusaburo Mičiba, japāņu virtuves eksperts un šefpavārs
Ārkārtīgi ass japāņu SUJIHIKI nazis ar plānu, garu asmeni, kas izceļas ar smalku gaļas sagriešanu. Zemais asmeņa augstums samazina berzi, un nazis vieglāk iekļūst gaļā. Ja iepriekš esat strādājis ar Eiropas nažiem, jūs pārsteigs šī naža ārkārtīgi smalkais griezums. SUJIHIKI ir Rietumu filetēšanas naža japāņu versija. Bez lielas piepūles sagrieziet jēlu gaļu un zivis smalkās šķēlēs. Jūs novērtēsiet arī nepārspējamo naža ģeometriju, griežot cepeti, šķiņķi vai mājputnu krūtiņas. Ja esat liellopa gaļas carpaccio cienītājs, šim nažam vajadzētu kļūt par obligātu piederumu jūsu virtuvē. Ērts, perfekti sabalansēts "D" formas bērza rokturis lieliski iekļaujas rokā.
Ieteikums: asmeņa smalkuma dēļ šis nazis nav piemērots darbam ar gaļu, kas satur kaulus.
Specifikācijas: asmens garums 24 cm, roktura garums 13,8 cm, svars 0,161 kg
MIYABI 5000MCD nažu sērija apvieno nevainojamu funkcionalitāti, ergonomiku un unikālu dizainu. Katrs atsevišķs nazis ir "nažu pilsētas" Seki autentiskas amatniecības rezultāts. Tradicionālā meistarība un modernās tehnoloģijas ir nodrošinājušas visaugstāko iespējamo kvalitāti starp komerciāli ražotajiem nažiem. Īpaši cieta Micro Carbide MC63 pulverveida tērauda serde ir iekapsulēta 100 divu dažādu cietību tērauda slāņos. Īpašā asmens apdare piešķir asmenim daudzslāņainu tekstūru, piešķirot katram nažam oriģinālu, unikālu Damaskas ziedu rakstu. Lai panāktu vēl labākas tērauda īpašības, tika izmantots unikāls CRYODUR® rūdīšanas process, kura laikā tas tiek apledots -196°C temperatūrā. Rezultātā iegūtais materiāls var lepoties ar 63 Rockwell cietību. Nazis ir simetriski ar rokām slīpēts "V" formā 19° leņķī. Honbazuke tradicionālā rokas asināšana ir pārbaudīta simtiem gadu ilgā nažu meistaru darbā. Tas ir vairākpakāpju slīpēšanas process, kurā nazi vispirms asina, izmantojot vertikāli un horizontāli rotējošu slīpēšanas akmeni, un visbeidzot asmens tiek pulēts ar ādas slīpēšanas jostu. Pateicoties ķīļveida asajai griezējmalei, asmens viegli iekļūst pārtikas produktos. Klasiskais "D" formas rokturis ir izgatavots no Masur bērza. Katra koka tekstūra un tekstūra ir unikāla. Izmantotais materiāls lieliski simbolizē japāņu cieņu pret dabu. Roktura izsmalcinātā apdare slēpjas Āzijas stila detaļās - nerūsējošā tērauda pamatne ar logotipu, mozaīkas faktūras dekoratīvais tapa un sarkanā līnija rada spēcīgu estētisku iespaidu.
- Īpaši cieta Micro Carbide MC63 tērauda pulvera serdeņa
- Cietība 63 Rockwell
- CRYODUR® - unikāla saldēšanas sacietēšanas / atlaidināšanas metode
- 101 tērauda slānis
- Damaskas (ziedu) dizains
- Autentiska, šaura japāņu forma
- V-veida ķīļveida griezums
- Honbazuke unikāla trīsfāžu rokas slīpēšana
- Katana Edge
- Augsta asmeņu noturība, izturība pret koroziju un optimāla elastība
- Ērts D formas rokturis no Masur bērza
- Perfekts līdzsvars ērtai darbam ar nazi
- Nerūsējošā tērauda kāja ar logotipu
- Mūža garantija pret asmeņa ražošanas defektiem
- Nav piemērots mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā
Skaistums un precizitāte ir galvenās japāņu kultūras iezīmes, un šo filozofiju jau kopš 14. gadsimta ievēro arī zīmols MIYABI no Seki, Japānas galda piederumu centra. Japāņu tradicionālo nažu ražotājs ir apvienojis savu precīzo meistarību ar pārbaudītiem vācu zīmola ZWILLING J ražošanas procesiem un standartiem. A. HENKELS. Tādējādi biznesa grupa ZWILLING varēja paplašināt savu portfeli, ražojot savus autentiskus japāņu nažus pašā Japānas nažu nozares sirdī.
Japāņu zobenu izgatavošana jau daudzus gadsimtus ir tradīcija uzlecošās saules zemē. Samuraju zobeni bija un ir apbrīnojami to unikālās elegances, asuma, skaistuma un tehniskās pilnības dēļ. Precīzi izgatavoti MIYABI instrumenti ar autentiskiem japāņu asmeņiem ir šīs tradīcijas cienīgs turpinātājs. Apbrīnojamais, gandrīz "ķirurģiskais" asmeņu asums saglabā izmantoto izejmateriālu tekstūru . Esiet tikpat prasīgi kā japāņu pavāri, un jūsu mērķis vienmēr būs ideāli garšīgs ēdiens.
Ieteikumi un apkope:
- Nelietojiet nažus, lai sagrieztu ļoti cietas sastāvdaļas, piemēram, saldētus pārtikas produktus
- Nepakļaujiet nazi ilgstošai saskarei ar ūdeni vai sāli
- Izvairieties no naža saliekšanas
- Lai saglabātu asumu, pēc lietošanas nazi ieteicams mazgāt ar rokām ar maigu mazgāšanas līdzekli un nekavējoties nožāvēt
- Pasargājiet asmeni no triecieniem
- Ja nazis netiek lietots ilgu laiku, ieteicams to ietīt sausā audumā vai avīžpapīrā. Avīžu iespiedmašīnā izmantotā tintes eļļa aizsargā asmeni no iespējamas korozijas
- Kopšanas laikā asmeni var noslaucīt ar eļļā samitrinātu drānu, tādējādi palielinot izturību pret koroziju
- Glabājiet nazi drošā vietā
Additional parameters
Category: | Japāņu naži |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.6 kg |
Produkta veids: | Japānas un Santoku nazis |
Asmens garums: | 24 cm |
Kolekcija: | MIYABI 5000MCD |
Margin: | E |
Izmērs: | 24 cm |
Gab. komplektā: | 1 gab. |
K překladu: | CZ AUTO |
Ražotājs: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!