Japāņu nazis Gyutoh 5000FCD 20 cm, Miyabi
Code: MB34681201Related products
Product detailed description
"Virtuve, kurā nevar atrast labu nazi, nav virtuve."
Masaharu Morimoto, japāņu virtuves eksperts un šefpavārs
Ārkārtīgi asais japāņu nazis GYUTOH ir iespaidīgs ar savu stabilo asmeni autentiskā japāņu formā. Šim nažam ir izcila griešanas spēja, un tas ir ideāli piemērots gaļas griešanai un sagriešanai šķēlēs. Augstākais uzgalis ir optimāli piemērots griešanai šūpuļveida / slīdēšanas stilā.20 cm garais asmens, izgriezts aizsargs un ērts "D" formas rokturis nodrošina pilnīgu kontroli pār griešanu. GYUTOH nazis ir iemantojis popularitāti arī Rietumu stila pavāru vidū.
Specifikācijas: asmens garums 20 cm, roktura garums 11,4 cm, svars 205 g
Ēdiena gatavošanas prieks sākas ar gatavošanas darbiem, kur nazim ir nepārspējama vadošā loma. Japāņu naži no MIYABI 5000FCD sērijas ar graciozitāti palīdzēs jums veikt visus ēdiena gatavošanas rituālus. Naži ar tradicionāliem rokturiem un mainīgu damascēna asmeņa dizainu ir izstrādāti, liekot uzsvaru uz eleganci un maksimālu praktiskumu
Kodols ir izgatavots no FC61 divkārši rūdīta hromēta tērauda. Lai panāktu vēl labākas īpašības, tika izmantots unikāls CRYODUR® rūdīšanas process, kura laikā tērauds tiek apledots -196°C temperatūrā. Iegūtais materiāls izceļas ar izcilu cietību. Damascēna izskatu veido papildu 48 nerūsējošā tērauda slāņi, un raksts uz katra naža ir unikāls. Tradicionālā Honbazuke asināšana ar rokām ir pārbaudīta simtiem gadu ilgā nažu meistaru darbā. Tas ir vairākpakāpju slīpēšanas process, kurā nazi vispirms asina, izmantojot vertikāli un horizontāli rotējošu slīpēšanas akmeni, un visbeidzot asmens tiek pulēts ar ādas slīpēšanas jostu. Simetriskais slīpējums un katanas mala nodrošina vieglu iekļūšanu nelīdzenumos. Izgriezuma aizsargs novērš pirkstu noslīdēšanu uz asmens.
D formas rokturis nodrošina perfektu griešanas kontroli un efektīvu atbalstu griešanas laikā. Izturīgais rokturis, kas izgatavots no eksotiskā kokobolo Pakka koka, ir ne tikai perfekti sabalansēts, bet arī dimensiju ziņā stabils. Koka tumšais tonis rada greznuma iespaidu. Tumšā roktura eleganci pastiprina izsmalcināti dekoratīvie elementi. Dekoratīvā dekoratīvā līnija ir veidota sarkanā krāsā, kas Japānā simbolizē kaisli, sirsnību un entuziasmu. Smalkas detaļas mozaīkas piespraudes un nerūsējošā tērauda pamatnes ar logotipu veidā ilustrē Tālo Austrumu atmosfēru. Perfekts naža līdzsvars nodrošina komfortu un novērš roku nogurumu. MIYABI 5000FCD naži pilnībā apmierinās jūsu vēlmi pēc Japānas izcelsmes precīziem instrumentiem.
- Īpaši cieta serde no dubultā rūdīta hromēta tērauda FC61
- Smalkais karbīds 61 HRC
- Cietība 60 Rockwell
- CRYODUR® - unikāla saldēšanas sacietēšanas / atlaidināšanas metode
- 49 tērauda slāņi
- Damascēna asmens dizains - mainīgs raksts no dažādiem leņķiem
- Īpaši noapaļota asmens forma
- Izgrieztā aizsardzība palielina lietošanas drošību
- Autentiska, šaura japāņu forma
- Asmens Katana mala
- Simetrisks griezums
- Honbazuke unikāla trīsfāžu rokas slīpēšana
- Augsta asmeņu noturība, izturība pret koroziju un optimāla elastība
- Ergonomisks un izmēros stabils rokturis no eksotiskā kokobolo Pakka koka
- Perfekts līdzsvars ērtai darbam ar nazi
- Nerūsējošā tērauda kāja ar logotipu
- Nav ieteicams mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā
- Mūža garantija pret asmeņa ražošanas defektiem
Skaistums un precizitāte ir galvenās japāņu kultūras iezīmes, un šo filozofiju jau kopš 14. gadsimta ievēro arī zīmols MIYABI no Seki, Japānas galda piederumu centra. Japāņu tradicionālo nažu ražotājs ir apvienojis savu precīzo meistarību ar pārbaudītiem vācu zīmola ZWILLING J ražošanas procesiem un standartiem. A. HENKELS. Tādējādi biznesa grupa ZWILLING varēja paplašināt savu portfeli, ražojot savus autentiskus japāņu nažus pašā Japānas nažu nozares sirdī.
Japāņu zobenu izgatavošana jau daudzus gadsimtus ir tradīcija uzlecošās saules zemē. Samuraju zobeni bija un ir apbrīnojami to unikālās elegances, asuma, skaistuma un tehniskās pilnības dēļ. Precīzi izgatavoti MIYABI instrumenti ar autentiskiem japāņu asmeņiem ir šīs tradīcijas cienīgs turpinātājs. Apbrīnojamais, gandrīz "ķirurģiskais" asmeņu asums saglabā izmantoto izejmateriālu tekstūru . Esiet tikpat prasīgi kā japāņu pavāri, un jūsu mērķis vienmēr būs ideāli garšīgs ēdiens.
Ieteikumi un apkope:
- Nelietojiet nažus, lai sagrieztu ļoti cietas sastāvdaļas, piemēram, saldētus pārtikas produktus
- Nepakļaujiet nazi ilgstošai saskarei ar ūdeni vai sāli
- Izvairieties no naža saliekšanas
- Lai saglabātu asumu, pēc lietošanas nazi ieteicams mazgāt ar rokām ar maigu mazgāšanas līdzekli un nekavējoties nožāvēt
- Pasargājiet asmeni no triecieniem
- Ja nazis netiek lietots ilgu laiku, ieteicams to ietīt sausā audumā vai avīžpapīrā. Avīžu iespiedmašīnā izmantotā tintes eļļa aizsargā asmeni no iespējamas korozijas
- Kopšanas laikā asmeni var noslaucīt ar eļļā samitrinātu drānu, tādējādi palielinot izturību pret koroziju
- Glabājiet nazi drošā vietā
Additional parameters
Category: | Japāņu naži |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.37 kg |
Produkta veids: | Japānas un Santoku nazis |
Asmens garums: | 20 cm |
Kolekcija: | MIYABI 5000FCD |
Margin: | E |
Izmērs: | 20 cm |
Gab. komplektā: | 1 gab. |
K překladu: | CZ AUTO |
Ražotājs: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!