Japāņu gaļas nazis GYUTOH 6000MCT 20 cm, Miyabi

Code: MB34073201
Brand: MIYABI
322 €
Pieejams (3 pcs)

"Katrs japāņu šefpavārs uzskata, ka viņa dvēsele kļūst par daļu no naža no brīža, kad viņš sāk ar to strādāt. Nekad nevajadzētu likt savu dvēseli trauku mazgājamajā mašīnā!"

Detailed information

Product detailed description

"Katrs japāņu šefpavārs uzskata, ka viņa dvēsele kļūst par daļu no naža no brīža, kad viņš sāk ar to strādāt. Nekad nevajadzētu likt savu dvēseli trauku mazgājamajā mašīnā!"

Masaharu Morimoto, japāņu virtuves eksperts un šefpavārs

Ārkārtīgi asais japāņu nazis GYUTOH ir iespaidīgs ar savu stabilo asmeni autentiskā japāņu formā. Šim nažam ir izcila griešanas spēja, un tas ir ideāli piemērots gaļas griešanai šķēlēs. Augstākais uzgalis ir optimāls griešanai šūpuļveida / slīdošā stilā.20 cm garais asmens, smalka pārejas aizsargs un izturīgais ergonomiskais rokturis nodrošina pilnīgu kontroli pār griešanas procesu. GYUTOH nazis ir iemantojis popularitāti arī Rietumu stila pavāru vidū.

Specifikācijas: asmens garums 20 cm, roktura garums 14,1 cm, svars 0,214 kg

MIYABI 6000MCT nažu sērija apvieno nevainojamu funkcionalitāti, unikālu dizainu un estētiku. To iespaidīgās īpašības novērtēs ikviens profesionālis un aizrautīgs kulinārijas iesācējs. Japāņu naži ir unikāli galvenokārt to asmens un roktura dizaina dēļ. Katrs atsevišķs nazis ir "nažu pilsētas" Seki autentiskas amatniecības rezultāts. Īpaši cieta Micro Carbide MC63 pulverveida tērauda serde ir pārklāta ar 2 tērauda slāņiem. Tsuchime īpašā asmeņu apdare ir ar rokām kalta, un tās teksturētā virsma rada funkcionālu, oriģinālu izskatu. Tsučime Japānā tiek salīdzināts ar mēnesi, kas atspīd uz okeāna virsmas. Izveidojušās iedobes efektīvi novērš sagriezto sastāvdaļu salipšanu, un nazis ir ļoti spēcīgs. Lai panāktu vēl labākas tērauda īpašības, tika izmantots unikāls CRYODUR® rūdīšanas process, kura laikā tas tiek apledots -196°C temperatūrā. Rezultātā iegūtais materiāls var lepoties ar 63 Rockwell cietību. Nazis ir simetriski slīpēts ar rokām. Tradicionālā Honbazuke asināšana ar rokām ir pārbaudīta simtiem gadu ilgā nažu meistaru darbā. Tas ir vairākpakāpju slīpēšanas process, kurā nazi vispirms asina, izmantojot vertikāli un horizontāli rotējošu slīpēšanas akmeni, un visbeidzot asmens tiek pulēts ar ādas slīpēšanas jostu. Izturīgais rokturis, kas izgatavots no eksotiskā kokobolo Pakka koka, ir ne tikai perfekti sabalansēts, bet arī dimensiju ziņā stabils. Koka tumšais tonis rada greznuma iespaidu. Izmantotais dabīgais materiāls lieliski simbolizē japāņu cieņu pret dabu. Roktura izsmalcinātā apdare ietver Āzijas stila detaļas - nerūsējošā tērauda logotipa kājiņa, mozaīkas faktūras dekoratīvā tapa un zelta un sarkanā līnija rada spēcīgu estētisku iespaidu.

  • Īpaši cieta Micro Carbide MC63 tērauda pulvera serdeņa
  • Cietība 63 Rockwell
  • CRYODUR® - unikāla saldēšanas sacietēšanas / atlaidināšanas metode
  • 3 tērauda slāņi
  • Tsuchime asmens virsma - ar rokām kalta
  • Autentiska, šaura japāņu forma
  • Simetrisks griezums
  • Honbazuke unikāla trīsfāžu rokas slīpēšana
  • Augsta asmeņu noturība, izturība pret koroziju un optimāla elastība
  • Ergonomisks un izmēros stabils rokturis no eksotiskā kokobolo Pakka koka
  • Perfekts līdzsvars ērtai darbam ar nazi
  • Nerūsējošā tērauda kāja ar logotipu
  • Nav piemērots mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā

Skaistums un precizitāte ir galvenās japāņu kultūras iezīmes, un šo filozofiju jau kopš 14. gadsimta ievēro arī zīmols MIYABI no Seki, Japānas galda piederumu centra. Japāņu tradicionālo nažu ražotājs ir apvienojis savu precīzo meistarību ar pārbaudītiem vācu zīmola ZWILLING J ražošanas procesiem un standartiem. A. HENKELS. Tādējādi biznesa grupa ZWILLING varēja paplašināt savu portfeli, ražojot savus autentiskus japāņu nažus pašā Japānas nažu nozares sirdī.

Japāņu zobenu izgatavošana jau daudzus gadsimtus ir tradīcija uzlecošās saules zemē. Samuraju zobeni bija un ir apbrīnojami to unikālās elegances, asuma, skaistuma un tehniskās pilnības dēļ. Precīzi izgatavoti MIYABI instrumenti ar autentiskiem japāņu asmeņiem ir šīs tradīcijas cienīgs turpinātājs. Apbrīnojamais, gandrīz "ķirurģiskais" asmeņu asums saglabā izmantoto izejmateriālu tekstūru . Esiet tikpat prasīgi kā japāņu pavāri, un jūsu mērķis vienmēr būs ideāli garšīgs ēdiens.

Ieteikumi un apkope:

  • Nelietojiet nažus, lai sagrieztu ļoti cietas sastāvdaļas, piemēram, saldētus pārtikas produktus
  • Nepakļaujiet nazi ilgstošai saskarei ar ūdeni vai sāli
  • Izvairieties no naža saliekšanas
  • Lai saglabātu asumu, pēc lietošanas nazi ieteicams mazgāt ar rokām ar maigu mazgāšanas līdzekli un nekavējoties nožāvēt
  • Pasargājiet asmeni no triecieniem
  • Ja nazis netiek lietots ilgu laiku, ieteicams to ietīt sausā audumā vai avīžpapīrā. Avīžu iespiedmašīnā izmantotā tintes eļļa aizsargā asmeni no iespējamas korozijas
  • Kopšanas laikā asmeni var noslaucīt ar eļļā samitrinātu drānu, tādējādi palielinot izturību pret koroziju
  • Glabājiet nazi drošā vietā

Additional parameters

Category: Japāņu naži
Warranty: 2 years
Weight: 0.37 kg
Produkta veids: Japānas un Santoku nazis
Asmens garums: 20 cm
Kolekcija: MIYABI 6000MCT
Margin: E
Izmērs: 20 cm
Gab. komplektā: 1 gab.
K překladu: CZ AUTO
Ražotājs: MIYABI
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: