Japāņu gaļas nazis GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
Code: MB34543201Related products
Product detailed description
"Katra pavāra nazis ir ieskats viņa dvēselē."
Rokusaburo Mičiba, japāņu virtuves eksperts un šefpavārs
Ārkārtīgi asais japāņu nazis GYUTOH ir iespaidīgs ar savu stabilo asmeni autentiskā japāņu formā. Šim nažam ir izcila griešanas spēja, un tas ir ideāli piemērots gaļas griešanai un sagriešanai šķēlēs. Augstākais uzgalis ir optimāli piemērots griešanai šūpuļveida / slīdēšanas stilā.20 cm garais asmens, izgriezts aizsargs un ērts "D" formas rokturis nodrošina pilnīgu kontroli pār griešanu. GYUTOH nazis ir iemantojis popularitāti arī Rietumu stila pavāru vidū.
Specifikācijas: asmens garums 20 cm, roktura garums 14 cm, svars 0,467 kg
Sērijas MIYABI 7000D nažus raksturo augsta kvalitāte - jau no pirmā acu uzmetiena nevar noliegt uzsvaru uz estētiku. Izturīgs, smagāks rokturis melnā krāsā ir apvienots ar nerūsējošo tēraudu, lai radītu mūsdienīgu izskatu. Lielāks nažu svars un šīs sērijas asums ļauj pilnībā izmantot naža paša svara griešanas potenciālu. Šīs sērijas nažu svarsir salīdzināms ar rietumu nažiem, ko īpaši novērtēs tie, kam patīk strādāt ar smagākiem instrumentiem. Aizsarga ir integrēta kā asmeņa daļa no viena tērauda gabala. Nodrošina pareizu svara sadalījumu un precīzu un drošu naža kontroli. Aizsarga nerūsējošā tērauda savienotājelementi vienmērīgi pāriet rokturī un palielina tā izturību.
Naža serde ir izgatavota no augstas cietības tērauda CMV60, kas satur kobaltu, molibdēnu un vanādiju. Lai panāktu vēl labākas īpašības, tika izmantots unikāls CRYODUR® rūdīšanas process, kura laikā tērauds tiek apledots -196°C temperatūrā. Iegūtais materiāls izceļas ar izcilu cietību. Damascēna izskatu veido papildu 64 divu dažādu cietību nerūsējošā tērauda slāņi, un raksts uz katra naža ir unikāls. Tradicionālā Honbazuke asināšana ar rokām ir pārbaudīta simtiem gadu ilgā nažu meistaru darbā. Tas ir vairākpakāpju slīpēšanas process, kurā nazi vispirms asina, izmantojot vertikāli un horizontāli rotējošu slīpēšanas akmeni, un visbeidzot asmens tiek pulēts ar ādas slīpēšanas jostu. Simetriskais slīpējums un Katana Edge nodrošina vieglu iekļūšanu nelīdzenumos. Izgriezuma aizsargs novērš pirkstu noslīdēšanu uz asmens.
D formas rokturis nodrošina perfektu griešanas kontroli un efektīvu atbalstu griešanas laikā. Izmantotajam Micarta kompozītmateriālam ir koka izskats, taču tas ir daudz izturīgāks pret skābu vidi. Sērijas MIYABI 7000D naži apvieno japāņu nažu kultūru ar Rietumu stila smagākas svara kategorijas nažiem
- Īpaši ciets CMV 60 tērauda kodols
- Tērauds ar augstu oglekļa saturu
- Cietība 60 Rockwell
- CRYODUR® - unikāla saldēšanas sacietēšanas / atlaidināšanas metode
- 64 tērauda slāņi
- Damascēna ("ziedu") asmeņa dizains
- Izgrieztā aizsardzība palielina lietošanas drošību
- Autentiska, šaura japāņu forma
- Katana Edge
- Simetrisks griezums
- Honbazuke unikāla trīsfāžu rokas slīpēšana
- Augsta asmeņu noturība, izturība pret koroziju un optimāla elastība
- Ērts D formas rokturis, kas izgatavots no Micarta ( sveķi + lins ) un nerūsējošā tērauda kombinācijas
- Perfekts līdzsvars ērtai darbam ar nazi
- Lielāka svara naži
- Nerūsējošā tērauda kāja ar logotipu
- Nav piemērots mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā
Skaistums un precizitāte ir galvenās japāņu kultūras iezīmes, un šo filozofiju jau kopš 14. gadsimta ievēro arī zīmols MIYABI no Seki, Japānas galda piederumu centra. Japāņu tradicionālo nažu ražotājs ir apvienojis savu precīzo meistarību ar pārbaudītiem vācu zīmola ZWILLING J ražošanas procesiem un standartiem. A. HENKELS. Tādējādi biznesa grupa ZWILLING varēja paplašināt savu portfeli, ražojot savus autentiskus japāņu nažus pašā Japānas nažu nozares sirdī.
Japāņu zobenu izgatavošana jau daudzus gadsimtus ir tradīcija uzlecošās saules zemē. Samuraju zobeni bija un ir apbrīnojami to unikālās elegances, asuma, skaistuma un tehniskās pilnības dēļ. Precīzi izgatavoti MIYABI instrumenti ar autentiskiem japāņu asmeņiem ir šīs tradīcijas cienīgs turpinātājs. Apbrīnojamais, gandrīz "ķirurģiskais" asmeņu asums saglabā izmantoto izejmateriālu tekstūru . Esiet tikpat prasīgi kā japāņu pavāri, un jūsu mērķis vienmēr būs ideāli garšīgs ēdiens.
Ieteikumi un apkope:
- Nelietojiet nažus, lai sagrieztu ļoti cietas sastāvdaļas, piemēram, saldētus pārtikas produktus
- Nepakļaujiet nazi ilgstošai saskarei ar ūdeni vai sāli
- Izvairieties no naža saliekšanas
- Lai saglabātu asumu, pēc lietošanas nazi ieteicams mazgāt ar rokām ar maigu mazgāšanas līdzekli un nekavējoties nožāvēt
- Pasargājiet asmeni no triecieniem
- Ja nazis netiek lietots ilgu laiku, ieteicams to ietīt sausā audumā vai avīžpapīrā. Avīžu iespiedmašīnā izmantotā tintes eļļa aizsargā asmeni no iespējamas korozijas
- Kopšanas laikā asmeni var noslaucīt ar eļļā samitrinātu drānu, tādējādi palielinot izturību pret koroziju
- Glabājiet nazi drošā vietā
Additional parameters
Category: | Japāņu naži |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.47 kg |
Produkta veids: | Japānas un Santoku nazis |
Asmens garums: | 20 cm |
Kolekcija: | MIYABI 7000D |
Margin: | E |
Izmērs: | 20 cm |
Gab. komplektā: | 1 gab. |
K překladu: | CZ AUTO |
Ražotājs: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!