Japāņu Santoku nazis FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer
Code: DB428117Related products
Product detailed description
POPIS
De Buyer japāņu nazis no kolekcijas Fibre Karbon 2 ir ar augstu un garu asmeni, un tas ir ļoti ass. Santoku nazis ir universāli lietojams - ideāli piemērots griešanai, kapāšanai, smalcināšanai. Tā ir piemērota dārzeņiem, gaļai, zivīm un garšaugiem. Āzijas virtuvē to galvenokārt izmanto, lai sagrieztu dārzeņus plānās nūdelēs un sagrieztu gaļu mazos gabaliņos ātrai pagatavošanai WOK pannā.
Asmens asmens ir izgatavots no augstas kvalitātes vācu nerūsējošā tērauda X50CrMoV15 (īpašs nažu tērauds) ar cietību 56 HRC (Rockwell cietības skala). FK2 sērijai ir unikāla sistēma, kas līdzsvaro nazi atbilstoši katra pavāra vajadzībām. Vienkārši atskrūvējiet nerūsējošā tērauda kājiņu uz roktura un izņemiet nepieciešamo nerūsējošā tērauda ieliktņu daudzumu.
Naža rokturis ir izgatavots ar rokām, slāņojot oglekļa šķiedru. Tāpēc tas ir ļoti izturīgs, spēcīgs un nodrošina patīkamu un ērtu satvērienu, lai griešana neradītu nogurumu. Aizsargs aizsargā pirkstus. Mēs iesakām tikai saudzīgu mazgāšanu ar rokām un regulāru apkopi ar asinātāju un nažu asinātāju. Nažu statīvs ir ideāli piemērots nažu drošai glabāšanai.
SPECIFIKĀCIJAS
Naža garums: 32 cm
Asmeņa garums: 17 cm
Materiāls: speciāls nazis nocel, oglekļa šķiedra (rokturis)
Krāsa: sudraba, melna (rokturis)
PRIEKŠROCĪBAS UN TRŪKUMI
Santoku nazis ir daudzpusīgi lietojams. Asmens asmeņi ir ļoti asi. Naža asmens ir izgatavots no augstākās kvalitātes vācu nerūsējošā tērauda. Unikāla naža balansēšanas sistēma atbilstoši pavāra vajadzībām. Aizsargs aizsargā pirkstus. Gluda pāreja starp aizsargu un rokturi. Ergonomiskais rokturis nodrošina drošu, ērtu un patīkamu satvērienu darbam bez noguruma. Nazis ir piemērots arī profesionālai lietošanai. |
PRAKTISKI PADOMI
Varmazgāt trauku mazgājamā mašīnā: NĒ
Lai nodrošinātu ilgāku asumu, vienmēr mazgājiet nazi tikai aukstā ūdenī.
ATŠĶIRĪBA STARP ASINĀMO AKMENI, NAŽU ASINĀTĀJU UN ASINĀMO AKMENI
Izmantojiet nažu asinātāju regulāras apkopes laikā - pirms katras naža lietošanas reizes. Tomēr nažu asinātāju vai asināmo akmeni izmantojiet tikai reizi pa reizei, lai atjaunotu naža sākotnējo asumu, t. i., kad nazis ir patiešām blāvs.
ZĪĻA PLATĪTE
Nažu asinātājs tiek izmantots nažu regulārai apkopei. Izmantojiet nažu asinātāju, lai ātri un viegli atjaunotu nažu sākotnējo asumu. Asmeņa uzturēšanai izmantojiet asinātāju. Nav viegli izveidot asu malu jau notrulinātam nažam - šajā gadījumā izvēlieties nažu asinātāju vai asināšanas akmeni. Asinātājam ir rokturis, un slīpēšanas daļai var būt smalkāka vai rupjāka virsma. Asinātājs nav praktisks pārāk lielu nažu uzturēšanai.
Slīpēšanas daļa var būt izgatavota no dažādiem materiāliem - dimanta, keramikas, speciāla griezējtērauda utt. Asināšanas daļas garums jāizvēlas atbilstoši asināmo nažu asmeņu garumam. Mums ir asinātāji ar asināšanas daļām no 20 cm līdz 31,5 cm - īpašs miesnieka asinātājs lielu nažu asināšanai.
Naža asināšana ar asināmo akmeni
Vienā rokā turiet asinātāju vertikāli, bet otrā rokā turiet nazi (aptuveni 20° slīpi pret asinātāja virsmu). Vislabāk ir izmantot atbalstu (piemēram, galdu un dvieli, lai asināmais neslīdētu), lai leņķis būtu vienāds visā asmeņa garumā un asināšana būtu precīza. Darbs ar asinātāju prasa praksi, lai izvairītos no nevēlamiem zobiem uz asmens. Izvelciet nazi no papēža līdz galam pret asmeni un atkārtojiet to pašu no otras naža puses (20 reizes katrā pusē). Centieties, lai starp nazi un asinātāju būtu vienāds leņķis, un neiespiediet to pārāk spēcīgi.
NAŽU ASINĀTĀJS
Nažu asinātājs tiek izmantots, lai atjaunotu naža sākotnējo asumu. Atšķirībā no nažu asinātāja ar to var apstrādāt pat dullus nažus. Nažu asināmais ir no dažādiem materiāliem izgatavoti slīpēšanas diski, kurus izmantojiet, lai izstieptu nazi. Tādējādi nažu asināšana ar nažu asinātāju ir ļoti vienkārša un ātra. Vienkārši dažas reizes pabīdiet asmeni pa visu naža garumu ar slīpēšanas riteņiem, un jums atkal būs ideāli ass nazis. Asinātājs ir jālieto tikai reizi mēnesī vai arī tad, ja nazis jau ir kļuvis blāvs. Regulārai apkopei pirms griešanas pietiek ar nažu asinātāju.
BRŪNS AKMENS
Nažu asināšanas akmenim ir noteikta rupjuma virsma. Ir arī dubultgraudains slīpēšanas akmens, kura viena puse ir rupja, bet otra - smalka. Asināšanas akmens tiek izmantots, lai atjaunotu nažu sākotnējo asumu - kā nažu asinātājs. Pirms lietošanas slīpēšanas akmens ir jāsamitrina, un nažu asmeņi jānovieto pareizā leņķī (aptuveni 12-15°).
Nažu asināšana ar abrazīvo akmeni
Novietojiet naža asmeni uz akmens viena gala un vienmērīgi pavelciet nazi nedaudz pa labi pret asmeni. Pagrieziet nazi un velciet to pašu, bet pretējā virzienā. Vienmēr noslaukiet asmeni visā tā garumā. Tomēr esiet uzmanīgi, lai asmens neuzķertos uz slīpripas malas. Izvelciet nazi tā, it kā mēģinātu nogriezt plānu šķēli no asināmā. Nepievelciet pārāk lielu spiedienu uz nazi. Vispirms sasmalciniet uz rupjākas virsmas, pēc tam uz smalkākas virsmas, lai izlīdzinātu asmeni un noņemtu urbumus.
SLĪPĒŠANAS AKMENS SMILTIS
Izvēlieties slīpēšanas akmens smiltis atkarībā no naža lietošanas veida. Asmens ir slīpēts uz slīpēšanas akmens ar rupjāku malu, kas ir ideāli piemērots mīkstu un šķiedrainu sastāvdaļu, piemēram, dārzeņu vai gaļas, griešanai. Ar smalkāku slīpēšanas akmeni (ar mazāku rupjumu) iegūsiet gludu malu, kas ir piemērota griešanai ar spiedienu, nevis vilkšanai, piemēram, kapājot vai novācot ādu. Iegūtā mala ir atkarīga no slīpēšanas akmens rupjuma (graudainuma) un leņķa, kādā nazi asināt.
Slīpēšanas akmens smiltis (rupjumu) norāda ar skaitli, kas atbilst sieta acu skaitam collā (25,4 mm), caur kurām abrazīvs joprojām izkrīt sijāšanas laikā. Tādējādi, jo lielāks skaitlis, jo blīvāks ir siets un smalkāks abrazīvs. Starptautiskie FEPA (Eiropas Slīpēšanas līdzekļu ražotāju federācija) standarti norāda smilšu lielumu, skatīt tabulu:
Granulu izmērs saskaņā ar FEPA |
Vārdiskais nosaukums |
7, 8, 10, 12 |
rough |
14, 16, 20, 22, 24, 30 |
rough |
36, 40, 46, 54, 60 |
vidēja |
70, 80, 90, 100, 120 |
smalkas |
150, 180, 220, 240 |
ļoti delikāts |
280, 320, 400, 500, 600 |
īpaši delikāts |
800, 1000, 1200 |
īpaši smalkas |
Avots: http: //www.vsharp.cz/o-brouseni/
VASARAS RUĻĻU RECEPTE
Sastāvdaļas
2 iepakojumi rīspapīra (min. 20 gab.), 1 iepakojums rīsu stikla nūdeļu, 1 aisberga salāti, 1 ķekars pavasara sīpolu, 400 g vistas krūtiņas, 2 burkāni, 1 kolrābis, 1 iepakojums sojas kāpostu, salātu gurķis, ingvera gabaliņš, čilli pipari, zivju mērce, laima, saldā čilli mērce, koriandrs, piparmētra, sāls
Procedūra
1. Vāra gaļu ar ingveru un pievieno zivju mērci, pēc vārīšanas notecina un ļauj atdzist.
2. Nūdeles vāriet apmēram 2 - 3 minūtes.
3. Noteciniet vārītās nūdeles un atstājiet tās izmērcēt aukstā ūdenī.
4. Sagrieziet dārzeņus smalkās nūdelēs un viegli sāli, lai atbrīvotos nedaudz ūdens.
5. Gaļu sagrieziet sīkos gabaliņos, nūdeles noteciniet un sajauciet ar gaļu, pievienojiet zivju mērci, koriandru, laima sulu un čilli. Var pievienot arī sojas mērci.
6. Uz dažām sekundēm iemērciet rīspapīru remdenā ūdenī un nolieciet uz šķīvja.
7. Apakšā izvietojiet garšvielām bagātinātas nūdeles un dārzeņus, salieciet malas un sarullēiet.
8. Ļaujiet rullīšiem kādu laiku nožūt un pēc tam pasniedziet ar saldo čilli mērci, kurai sasmalciniet dažas piparmētru lapas.
Varmazgāt trauku mazgājamā mašīnā: jā
Additional parameters
Category: | Japāņu naži |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.26 kg |
Produkta veids: | Japānas un Santoku nazis |
Materiāls: | Tērauds |
Asmens garums: | 17 cm |
Krāsa: | Sudraba |
Kolekcija: | De Buyer Fiber Carbon |
Margin: | D |
Izmērs: | 17 cm |
Gab. komplektā: | 1 gab. |
K překladu: | CZ AUTO |
Ražotājs: | de Buyer |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!