odpocet
5 dienām
4 stundas
37 minūtēm
18 sekundēm

Japāņu naži

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
20 vienību skaits
Brūna Notīrīt filtrus
Šefpavāra nazis BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH167
Japānas nazis CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, brūns, Güde
2 290 €
GUDEDA774216
Japānas šefpavāra nazis SAKIMARU 27 cm, rožkoks, Dellinger DNGRXZF270
Japānas nazis GYUTO/CHEF KANETSUN E TSUCHIME 18 cm, brūns, Dellinger DNGRKC951
Dārzeņu nazis NAKIRI 17 cm, Dellinger
31,70 €
DNGRSXLPO2500200
Japāņu Santoku nazis 17 cm, Victorinox
87,99 €
VN6852017G
Nazis KITA NORTH DAMASCUS 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRSXLKH134
Dārzeņu nazis SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger DNGRKHOK7C
Japānas šefpavāra nazis PETTY 15 cm, Dellinger
222 €
DNGRSXL9302
Japāņu dārzeņu nazis SEBRA 17,5 cm, Forged
73,64 €
FORGEDSDV623460
Japāņu šefpavāra nazis KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger DNGRSXL2005
Šefpavāra nazis CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
178 €
DNGRSXLKH108
Šefpavāra nazis GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH166
Japānas nazis SHOTOH 13 cm, brūna, Lion Sabatier
24,19 €
LS3502346
210448 japonsky nuz kiritsuke bunka octagonal 27 cm hneda dellinger DNGR8595705405981
Japānas nazis DEBA 18,5 cm, brūna, Lion Sabatier
58,49 €
LS3502345
Japānas šefpavāra nazis SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
353 €
DNGRSXL9309
Japānas nazis YANAGIBA 24 cm, brūna, Lion Sabatier
39,29 €
LS3502344

Japāņu naži - asi kā zobens

Kas ir japāņu naži?

Japāņu nažiem ir garš un plāns asmens ar smailu galu, un tos sākotnēji izmantoja, lai grieztu plānas šķēles no jēlas zivs un gatavotu suši. Tie ir vieglāki, rokā tie ir līdzsvarotāki un lieliski piemēroti precīziem uzdevumiem. Tie ir izgatavoti no cietāka un plānāka tērauda - nerūsējošā tērauda jeb hagane, kas ir tas pats tērauds, no kura izgatavo japāņu zobenus. Japāņu nažu rokturi ir izgatavoti no cieta koka.

Kādiem nolūkiem izmanto japāņu nažus?

Japāņu nažus - pateicoties to garajiem, tievajiem asmeņiem - var izmantot zivju vai lielu gaļas gabalu (īpaši steiku) griešanai. Ir daudz veidu īpašu japāņu nažu (piemēram, Gyutou, Yanagi, Usuba vai Deba), kurus var izmantot visiem precīziem uzdevumiem, sākot no vistas atkaulošanas, zivs filejas atdalīšanas un beidzot ar plānām dārzeņu šķēlītēm.

Vietnē Kulina atradīsiet kvalitatīvus japāņu nažus, ko ražo tādi uzticami zīmoli kā Dellinger vai MIYABI. Jūs varat izvēlēties arī holandiešu zīmola kaltus japāņu nažus Forged vai apskatīt mūsu vislabāk pārdodamos japāņu nažus šeit.

Kā uzasināt japāņu nazi?

Japāņu naži var būt divpusēji vai vienpusēji (tradicionālie). Tie ir izgatavoti no cietā tērauda, ko patiesībā ir vieglāk asināt nekā Rietumu nažiem izmantoto mīksto tēraudu. Lai uzasinātu japāņu nazi, ir nepieciešams asināmais akmens. Savu nazi varat nodot arī speciālistam.

Kā kopt savu japāņu nazi?

Japāņu naži ir ievērojams ieguldījums, tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu japāņu nazis kalpotu ilgi, pārliecinieties, ka ievērojat šos vienkāršos noteikumus nažu tīrīšanai un uzglabāšanai:

  • nažus bieži vien var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, taču mēs iesakām tīrīt nažus ar rokām, jo trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļi var sabojāt tērauda asmeņa virsmu
  • ja nažam ir koka rokturis, nelieciet to trauku mazgājamajā mašīnā
  • lai novērstu koka rokturu izžūšanu, tos regulāri ieeļļojiet ar linsēklu eļļu vai bišu vasku
  • griežot ar japāņu nazi, nedrīkst griezt tieši uz cietām virsmām, piemēram, akmens darba virsmas, nerūsējošā tērauda izlietnes, šķīvja vai dēlīšiem, kas izgatavoti no stikla, keramikas, bambusa un citām cietām vielām. Labākais ir mīksts plastmasas kapāšanas dēlis
  • uzglabājiet nazi atsevišķi, lai asmeņi nenostrūdētu. Izmantojiet nažu bloku vai nažu futrāli.
  • regulāri asiniet nazi