odpocet
2 dienas
16 stundām
46 minūtēm
58 sekundēm

Japāņu naži

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
74 vienību skaits
Japāņu nazis Gyutoh 5000FCD 20 cm, Miyabi
253 €
MB34681201
Japāņu dārzeņu nazis SHOTOH 7000D 13 cm, Miyabi
181 €
MB34542131
Japāņu nazis SUJIHIKI 5000MCD 24 cm, Miyabi
502 €
MB34378241
Japānas nazis NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi
253 €
MB34685171
Japāņu nazis 5000MCD 67 13 cm, kļava, Miyabi
387 €
MB34400131
Japāņu nazis Gyutoh 5000MCD 24 cm, Miyabi
527 €
MB34373241
Japānas gaļas nazis GYUTOH 6000MCT 16 cm, MIYABI
263 €
MB34073161
Japāņu Santoku nazis FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer DB428117
Japāņu gaļas nazis GYUTOH 6000MCT 24 cm, kļava, Miyabi MB34073241
Japāņu gaļas nazis GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi
291 €
MB34681241
Japāņu nazis SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi
–30 %
234 €
335 €
MB34078241
Japāņu gaļas nazis GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, kļava, Miyabi MB34401201
Japāņu dārzeņu nazis SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi
193 €
MB34072091
Šefpavāra nazis BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH164
Šefpavāra nazis BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH167
Japāņu dārzeņu nazis OLIVE 17,5 cm, olīvkoka rokturis, Forged FORGEDSDV305256
Japāņu gaļas nazis GYUTOH 6000MCT 20 cm, Miyabi
322 €
MB34073201
Šefpavāra nazis RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH165
Dārzeņu nazis NAKIRI 17 cm, Dellinger
31,70 €
DNGRSXLPO2500200
Dārzeņu nazis SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger DNGRKHOK7C
Šefpavāra nazis GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH166
Up
Vairāk produktu

Japāņu naži - asi kā zobens

Kas ir japāņu naži?

Japāņu nažiem ir garš un plāns asmens ar smailu galu, un tos sākotnēji izmantoja, lai grieztu plānas šķēles no jēlas zivs un gatavotu suši. Tie ir vieglāki, rokā tie ir līdzsvarotāki un lieliski piemēroti precīziem uzdevumiem. Tie ir izgatavoti no cietāka un plānāka tērauda - nerūsējošā tērauda jeb hagane, kas ir tas pats tērauds, no kura izgatavo japāņu zobenus. Japāņu nažu rokturi ir izgatavoti no cieta koka.

Kādiem nolūkiem izmanto japāņu nažus?

Japāņu nažus - pateicoties to garajiem, tievajiem asmeņiem - var izmantot zivju vai lielu gaļas gabalu (īpaši steiku) griešanai. Ir daudz veidu īpašu japāņu nažu (piemēram, Gyutou, Yanagi, Usuba vai Deba), kurus var izmantot visiem precīziem uzdevumiem, sākot no vistas atkaulošanas, zivs filejas atdalīšanas un beidzot ar plānām dārzeņu šķēlītēm.

Vietnē Kulina atradīsiet kvalitatīvus japāņu nažus, ko ražo tādi uzticami zīmoli kā Dellinger vai MIYABI. Jūs varat izvēlēties arī holandiešu zīmola kaltus japāņu nažus Forged vai apskatīt mūsu vislabāk pārdodamos japāņu nažus šeit.

Kā uzasināt japāņu nazi?

Japāņu naži var būt divpusēji vai vienpusēji (tradicionālie). Tie ir izgatavoti no cietā tērauda, ko patiesībā ir vieglāk asināt nekā Rietumu nažiem izmantoto mīksto tēraudu. Lai uzasinātu japāņu nazi, ir nepieciešams asināmais akmens. Savu nazi varat nodot arī speciālistam.

Kā kopt savu japāņu nazi?

Japāņu naži ir ievērojams ieguldījums, tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu japāņu nazis kalpotu ilgi, pārliecinieties, ka ievērojat šos vienkāršos noteikumus nažu tīrīšanai un uzglabāšanai:

  • nažus bieži vien var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, taču mēs iesakām tīrīt nažus ar rokām, jo trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļi var sabojāt tērauda asmeņa virsmu
  • ja nažam ir koka rokturis, nelieciet to trauku mazgājamajā mašīnā
  • lai novērstu koka rokturu izžūšanu, tos regulāri ieeļļojiet ar linsēklu eļļu vai bišu vasku
  • griežot ar japāņu nazi, nedrīkst griezt tieši uz cietām virsmām, piemēram, akmens darba virsmas, nerūsējošā tērauda izlietnes, šķīvja vai dēlīšiem, kas izgatavoti no stikla, keramikas, bambusa un citām cietām vielām. Labākais ir mīksts plastmasas kapāšanas dēlis
  • uzglabājiet nazi atsevišķi, lai asmeņi nenostrūdētu. Izmantojiet nažu bloku vai nažu futrāli.
  • regulāri asiniet nazi