odpocet
2 dienas
16 stundām
24 minūtēm
51 sekundēm

Kastroļi

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
89 vienību skaits
Zemais katls 24 cm, grafīta pelēks, čuguns, Staub
217 €
ST12612418
168842 kastrol duetto g7194455 20 cm 3 l s poklici tefal
–17 %
25,32 €
30,71 €
TEFG7194455
Zemais katls CON CUORE 24 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRA2412XL
Zemais katls 28 cm, pašblīvējošs vāks, čuguns, zaļgans, Staub ST12612885
Zemais katls MAMI 28 cm, nerūsējošs tērauds, Alessi
179 €
ALSG10228
Zemais katls ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 4,6 l, Fissler FS84138240000
Zemais katls CHISTERA 24 cm, tumši zils, čuguns, Staub ST12612491
Augstais katls ADAMANT 18 cm, melns, alumīnijs, Fissler FS156115180000
Zems kastrolis CON CUORE 28 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRB2809XL
Zemais katls DIAMOND LITE PRO 22 x 22 cm, titāns, WOLL
Outlet –30 %
89,60 €
128 €
WL10222DLP
Zemais katls AFFINITY 24 cm, ar vāku, de Buyer
320 €
DB374124
Zemais katls ADAMANT 28 cm, melns, alumīnijs, Fissler
167 €
FS156124280000
Zemais katls PRO 24 cm, ar vāku, Zwilling
130 €
ZW65122240
Zemais katls MINI 14 cm, WMF
35,59 €
WM0714766040
Zemais katls FUNCTION 4 20 cm, 2,5 l, WMF
153 €
WM0760206380
Zemais katls DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, titāns, WOLL
142 €
WL10262DLP
Zemais katls TWIN CLASSIC 20 cm, Zwilling
97 €
ZW40912200
Zemais katls FUNCTION 4 24 cm, WMF
163 €
WM0760246380
Zemais katls PRO 20 cm, Zwilling
105 €
ZW65122200
Zemais katls MINI 16 cm, WMF
40,69 €
WM0716766040
Zems kastrolis CON CUORE 24 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRB2408XL
Zemais katls CON CUORE 22 cm, sudrabs, varš, Ruffoni
359 €
RUFCRA2210XL
Zemais katls M'COOK 28 cm, ar vāku, Mauviel
388 €
ML523079
Zemais katls CON CLASSE 16 cm, varš, Ruffoni
295 €
RUFCLA1607XL
Up
Vairāk produktu

Kastroļi - mazi, bet neaizstājami katli katrai virtuvei

Kas ir kastroļi?

Kastroļi ir zemi trauki, kurus parasti var izmantot gan uz plīts, gan cepeškrāsnī. Tās ir platākas nekā augstas, un parasti tām ir vāks un divi mazi rokturi. Tos bieži dēvē par zemiem katliem, kastroļiem, franču cepeškrāsni vai holandiešu cepeškrāsni.

Kam jūs izmantojat kastroli?

Kastroļi ir ļoti universāli, un tiem ir jābūt katrā virtuvē. Tos var izmantot:

  • zupu, sautējumu, cepešu, mērču gatavošana
  • viena katla ēdienu gatavošana cepeškrāsnī
  • nelielu ēdiena porciju sildīšana
  • ēdiena gatavošana vienai vai divām personām

Kuru kastroli izvēlēties?

Portālā Kulina mēs piedāvājam plašu zemo podiņu klāstu, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, ko ražo uzticami zīmoli un kas paredzēti dažādiem interjera stiliem. Ja nezināt, kādu kastroli izvēlēties, izlasiet mūsu galīgo iepirkšanās ceļvedi par katliem šeit un pārbaudiet mūsu kastroļus no WMF, Zwilling, Tefal vai Smeg.

Mūsu padoms: ja meklējat mazus zemos katlus, iepazīstieties ar Mini kolekciju, ko piedāvā WMF, kuras zemie katli ir izgatavoti no augstas kvalitātes un ļoti izturīga Cromargan® (18/10 nerūsējošais tērauds) un aprīkoti ar universālu TransTherm® pamatni, kas piemērota visiem plīts veidiem. Spīdīgā apdare noteikti piešķirs jūsu virtuvei eleganci!

Kā rūpēties par podiem?

Vai zināt, ka lielākā daļa cilvēku visā savā mūžā jaunus podus iegādājas tikai divas vai trīs reizes? Mēs dažkārt biežāk pērkam automašīnu nekā podus! Tāpēc ir vērts ieguldīt līdzekļus augstas kvalitātes katlos un izbaudīt to funkcionalitāti gadiem ilgi un katru reizi, kad gatavojat ēdienu. Ja ieguldāt naudu augstas kvalitātes traukos, pārliecinieties, ka pareizi rūpējaties arī par saviem podiem. Kā rūpēties par podiem?

  • pirms pirmās lietošanas reizes vienmēr izlasiet ražotāja norādījumus un pārliecinieties, ka katli nav ielikti trauku mazgājamajā mašīnā, ja tas nav ieteicams,
  • nelietojiet metāla traukus, kas var saskrāpēt katlu virsmu, tā vietā izmantojiet koka vai silikona virtuves piederumus,
  • neatstājiet netīrus traukus uz nakti vai ilgi mērcējiet tos (īpaši nerūsējošā tērauda traukus),
  • ja vēlaties atbrīvoties no traipiem uz nerūsējošā tērauda trauku virsmas, notīriet tos ar nerūsējošā tērauda tīrīšanas līdzekli,
  • izvairieties no keramikas pārklājumu pārklātu podiņu tīrīšanas ar tērauda vati,
  • pēc lietošanas nekavējoties notīriet dzelzs traukus un nelietojiet ziepes, jo metāls ir porains un tas var absorbēt ķīmisko vielu aromātu,
  • izvairieties no temperatūras šoka, nelejiet karstus katlus aukstā ūdenī utt.,
  • čuguna traukos negatavojiet skābus ēdienus (piemēram, tomātus),
  • nesakraujiet pārklātos katlus un pannas vienu uz otras, jo tas var radīt skrāpējumus un šķembas. Uzkariniet tos uz āķiem vai novietojiet uz sāniem.