Kastroļi

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
79 vienību skaits
Servēšanas panna TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, indukcijas, titāns, WOLL
–19 %
WL1028IL
Zemais katls TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titāns, WOLL
–19 %
107 €
133 €
Promo
WL1028N
Zemais katls AFFINITY 24 cm, ar vāku, de Buyer
–20 %
256 €
320 €
Promo
DB374124
Zems kastrolis CON CUORE 28 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni
–15 %
383 €
451 €
Promo
RUFCRB2809XL
Zemais katls CON CLASSE 24 cm, varš, Ruffoni
–15 %
448 €
528 €
Promo
RUFCLA2412XL
Zemais katls M'COOK 24 cm, MAUVIEL
–10 %
285 €
317 €
Promo
ML523025
Zemais katls ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 4,6 l, Fissler
–15 %
168 €
198 €
Promo
FS84138240000
Zemais katls CHISTERA 24 cm, tumši zils, čuguns, Staub
–10 %
221 €
246 €
Promo
ST12612491
Zemais katls CON CUORE 18 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni
–15 %
240 €
283 €
Promo
RUFCRA1807XL
Zemais katls CON CLASSE 16 cm, varš, Ruffoni
–15 %
250 €
295 €
Promo
RUFCLA1607XL
Zemais katls CON CUORE 16 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni
–15 %
220 €
259 €
Promo
RUFCRA1607XL
Zemais katls DIAMOND LITE PRO 24 cm, indukcijas, titāns, WOLL
–19 %
110 €
136 €
Promo
WL824DLPI
Zemais katls CON CLASSE 18 cm, varš, Ruffoni
–15 %
277 €
327 €
Promo
RUFCLA1807XL
Zemais katls DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, titāns, WOLL
–19 %
114 €
142 €
Promo
WL10262DLP
Zemais katls FUNCTION 4 20 cm, 2,5 l, WMF
–20 %
122 €
153 €
Promo
WM0760206380
Augsts zemais katls ADAMANT 24 cm, melns, alumīnijs, Fissler
Outlet –20 %
116 €
146 €
Promo
FS156114240000
Zemais katls MINI 14 cm, WMF
–20 %
28,47 €
35,59 €
Promo
WM0714766040
Zemais katls MINI 16 cm, WMF
–20 %
32,55 €
40,69 €
Promo
WM0716766040
Zemais katls DIAMOND LITE PRO 22 x 22 cm, titāns, WOLL
Outlet –30 %
89,60 €
128 €
Promo
WL10222DLP
Zemais katls CON CUORE 22 cm, sudrabs, varš, Ruffoni
–15 %
305 €
359 €
Promo
RUFCRA2210XL
Zemais katls PRO 20 cm, Zwilling
–10 %
94,50 €
105 €
Promo
ZW65122200
Zemais katls CON CUORE 24 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni
–15 %
394 €
464 €
Promo
RUFCRA2412XL
Up
Vairāk produktu

Kastroļi - mazi, bet neaizstājami katli katrai virtuvei

Kas ir kastroļi?

Kastroļi ir zemi trauki, kurus parasti var izmantot gan uz plīts, gan cepeškrāsnī. Tās ir platākas nekā augstas, un parasti tām ir vāks un divi mazi rokturi. Tos bieži dēvē par zemiem katliem, kastroļiem, franču cepeškrāsni vai holandiešu cepeškrāsni.

Kam jūs izmantojat kastroli?

Kastroļi ir ļoti universāli, un tiem ir jābūt katrā virtuvē. Tos var izmantot:

  • zupu, sautējumu, cepešu, mērču gatavošana
  • viena katla ēdienu gatavošana cepeškrāsnī
  • nelielu ēdiena porciju sildīšana
  • ēdiena gatavošana vienai vai divām personām

Kuru kastroli izvēlēties?

Portālā Kulina mēs piedāvājam plašu zemo podiņu klāstu, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, ko ražo uzticami zīmoli un kas paredzēti dažādiem interjera stiliem. Ja nezināt, kādu kastroli izvēlēties, izlasiet mūsu galīgo iepirkšanās ceļvedi par katliem šeit un pārbaudiet mūsu kastroļus no WMF, Zwilling, Tefal vai Smeg.

Mūsu padoms: ja meklējat mazus zemos katlus, iepazīstieties ar Mini kolekciju, ko piedāvā WMF, kuras zemie katli ir izgatavoti no augstas kvalitātes un ļoti izturīga Cromargan® (18/10 nerūsējošais tērauds) un aprīkoti ar universālu TransTherm® pamatni, kas piemērota visiem plīts veidiem. Spīdīgā apdare noteikti piešķirs jūsu virtuvei eleganci!

Kā rūpēties par podiem?

Vai zināt, ka lielākā daļa cilvēku visā savā mūžā jaunus podus iegādājas tikai divas vai trīs reizes? Mēs dažkārt biežāk pērkam automašīnu nekā podus! Tāpēc ir vērts ieguldīt līdzekļus augstas kvalitātes katlos un izbaudīt to funkcionalitāti gadiem ilgi un katru reizi, kad gatavojat ēdienu. Ja ieguldāt naudu augstas kvalitātes traukos, pārliecinieties, ka pareizi rūpējaties arī par saviem podiem. Kā rūpēties par podiem?

  • pirms pirmās lietošanas reizes vienmēr izlasiet ražotāja norādījumus un pārliecinieties, ka katli nav ielikti trauku mazgājamajā mašīnā, ja tas nav ieteicams,
  • nelietojiet metāla traukus, kas var saskrāpēt katlu virsmu, tā vietā izmantojiet koka vai silikona virtuves piederumus,
  • neatstājiet netīrus traukus uz nakti vai ilgi mērcējiet tos (īpaši nerūsējošā tērauda traukus),
  • ja vēlaties atbrīvoties no traipiem uz nerūsējošā tērauda trauku virsmas, notīriet tos ar nerūsējošā tērauda tīrīšanas līdzekli,
  • izvairieties no keramikas pārklājumu pārklātu podiņu tīrīšanas ar tērauda vati,
  • pēc lietošanas nekavējoties notīriet dzelzs traukus un nelietojiet ziepes, jo metāls ir porains un tas var absorbēt ķīmisko vielu aromātu,
  • izvairieties no temperatūras šoka, nelejiet karstus katlus aukstā ūdenī utt.,
  • čuguna traukos negatavojiet skābus ēdienus (piemēram, tomātus),
  • nesakraujiet pārklātos katlus un pannas vienu uz otras, jo tas var radīt skrāpējumus un šķembas. Uzkariniet tos uz āķiem vai novietojiet uz sāniem.