odpocet
2 dienas
5 stundām
36 minūtēm
6 sekundēm

Kastroļi

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
22 vienību skaits
Fissler Notīrīt filtrus
Zemais katls ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 4,6 l, Fissler FS84138240000
Augstais katls ADAMANT 24 cm, melns, alumīnijs, Fissler
146 €
FS156115240000
Zems katls ORIGINAL-PROFI COLLECTION 20 cm, 2,6 l, Fissler FS84138200000
Augstais katls ADAMANT 20 cm, melns, alumīnijs, Fissler
Outlet –15 %
106 €
125 €
FS156114200000
Zemais katls SAN FRANCISCO 16 cm, 1,4 l, Fissler
52,22 €
FS40123160000
Zemais katls ADAMANT 28 cm, melns, alumīnijs, Fissler
167 €
FS156125280000
Augsts zemais katls ADAMANT 24 cm, melns, alumīnijs, Fissler
Outlet –20 %
116 €
146 €
FS156114240000
Zemais katls SAN FRANCISCO 20 cm, 2,1 l, Fissler
62,86 €
FS40123200000
Zemais katls ORIGINAL-PROFI COLLECTION 16 cm, 1,4 l, Fissler FS84138160000
Augstais katls PURE 16 cm, sudraba krāsa, nerūsējošs tērauds, Fissler FS86114160000
Zemais katls ADAMANT 24 cm, melns, alumīnijs, Fissler
146 €
FS156125240000
Augstais katls ADAMANT 20 cm, melns, alumīnijs, Fissler FS156115200000
Augstais katls ADAMANT 18 cm, melns, alumīnijs, Fissler FS156114180000
Augstais katls ADAMANT 18 cm, melns, alumīnijs, Fissler FS156115180000
Zemais katls ADAMANT 24 cm, melns, alumīnijs, Fissler
146 €
FS156124240000
Zemais katls ADAMANT 28 cm, melns, alumīnijs, Fissler
167 €
FS156124280000
Zemais katls PURE 20 cm, sudraba krāsa, nerūsējošs tērauds, Fissler FS86124200000
Zemais katls PURE 24 cm, sudraba krāsa, nerūsējošs tērauds, Fissler FS86124240000

Kastroļi - mazi, bet neaizstājami katli katrai virtuvei

Kas ir kastroļi?

Kastroļi ir zemi trauki, kurus parasti var izmantot gan uz plīts, gan cepeškrāsnī. Tās ir platākas nekā augstas, un parasti tām ir vāks un divi mazi rokturi. Tos bieži dēvē par zemiem katliem, kastroļiem, franču cepeškrāsni vai holandiešu cepeškrāsni.

Kam jūs izmantojat kastroli?

Kastroļi ir ļoti universāli, un tiem ir jābūt katrā virtuvē. Tos var izmantot:

  • zupu, sautējumu, cepešu, mērču gatavošana
  • viena katla ēdienu gatavošana cepeškrāsnī
  • nelielu ēdiena porciju sildīšana
  • ēdiena gatavošana vienai vai divām personām

Kuru kastroli izvēlēties?

Portālā Kulina mēs piedāvājam plašu zemo podiņu klāstu, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, ko ražo uzticami zīmoli un kas paredzēti dažādiem interjera stiliem. Ja nezināt, kādu kastroli izvēlēties, izlasiet mūsu galīgo iepirkšanās ceļvedi par katliem šeit un pārbaudiet mūsu kastroļus no WMF, Zwilling, Tefal vai Smeg.

Mūsu padoms: ja meklējat mazus zemos katlus, iepazīstieties ar Mini kolekciju, ko piedāvā WMF, kuras zemie katli ir izgatavoti no augstas kvalitātes un ļoti izturīga Cromargan® (18/10 nerūsējošais tērauds) un aprīkoti ar universālu TransTherm® pamatni, kas piemērota visiem plīts veidiem. Spīdīgā apdare noteikti piešķirs jūsu virtuvei eleganci!

Kā rūpēties par podiem?

Vai zināt, ka lielākā daļa cilvēku visā savā mūžā jaunus podus iegādājas tikai divas vai trīs reizes? Mēs dažkārt biežāk pērkam automašīnu nekā podus! Tāpēc ir vērts ieguldīt līdzekļus augstas kvalitātes katlos un izbaudīt to funkcionalitāti gadiem ilgi un katru reizi, kad gatavojat ēdienu. Ja ieguldāt naudu augstas kvalitātes traukos, pārliecinieties, ka pareizi rūpējaties arī par saviem podiem. Kā rūpēties par podiem?

  • pirms pirmās lietošanas reizes vienmēr izlasiet ražotāja norādījumus un pārliecinieties, ka katli nav ielikti trauku mazgājamajā mašīnā, ja tas nav ieteicams,
  • nelietojiet metāla traukus, kas var saskrāpēt katlu virsmu, tā vietā izmantojiet koka vai silikona virtuves piederumus,
  • neatstājiet netīrus traukus uz nakti vai ilgi mērcējiet tos (īpaši nerūsējošā tērauda traukus),
  • ja vēlaties atbrīvoties no traipiem uz nerūsējošā tērauda trauku virsmas, notīriet tos ar nerūsējošā tērauda tīrīšanas līdzekli,
  • izvairieties no keramikas pārklājumu pārklātu podiņu tīrīšanas ar tērauda vati,
  • pēc lietošanas nekavējoties notīriet dzelzs traukus un nelietojiet ziepes, jo metāls ir porains un tas var absorbēt ķīmisko vielu aromātu,
  • izvairieties no temperatūras šoka, nelejiet karstus katlus aukstā ūdenī utt.,
  • čuguna traukos negatavojiet skābus ēdienus (piemēram, tomātus),
  • nesakraujiet pārklātos katlus un pannas vienu uz otras, jo tas var radīt skrāpējumus un šķembas. Uzkariniet tos uz āķiem vai novietojiet uz sāniem.