odpocet
1 diena
3 stundas
52 minūtēm
27 sekundēm

Kastroļi

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
18 vienību skaits
Ruffoni Notīrīt filtrus
Zems kastrolis CON CUORE 28 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRB2809XL
Zemais katls CON CUORE 24 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRA2412XL
Zemais katls CON CUORE 22 cm, sudrabs, varš, Ruffoni
359 €
RUFCRA2210XL
Zems kastrolis CON CUORE 24 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRB2408XL
Zemais katls CON CLASSE 24 cm, varš, Ruffoni
528 €
RUFCLA2412XL
Zemais katls CON CUORE 18 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRA1807XL
Zemais katls CON CLASSE 16 cm, varš, Ruffoni
295 €
RUFCLA1607XL
Zemais kastrolis CON CLASSE 24 cm, varš, Ruffoni
427 €
RUFCLB2408XL
Zemais katls OPUS CUPRA 16 cm, varš, Ruffoni
423 €
RUFOCA1607X
Zemais katls CON CLASSE 18 cm, varš, Ruffoni
327 €
RUFCLA1807XL
Zemais katls CON CLASSE 20 cm, varš, Ruffoni
377 €
RUFCLA2009XL
Zemais katls CON CUORE 16 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRA1607XL
Zems kastrolis OPUS CUPRA 30 cm, varš, Ruffoni
865 €
RUFOCA3009X
Zemais katls OPUS CUPRA 20 cm, varš, Ruffoni
561 €
RUFOCA2012X
Zems kastrolis OPUS CUPRA 26 cm, varš, Ruffoni
738 €
RUFOCA2609X

Kastroļi - mazi, bet neaizstājami katli katrai virtuvei

Kas ir kastroļi?

Kastroļi ir zemi trauki, kurus parasti var izmantot gan uz plīts, gan cepeškrāsnī. Tās ir platākas nekā augstas, un parasti tām ir vāks un divi mazi rokturi. Tos bieži dēvē par zemiem katliem, kastroļiem, franču cepeškrāsni vai holandiešu cepeškrāsni.

Kam jūs izmantojat kastroli?

Kastroļi ir ļoti universāli, un tiem ir jābūt katrā virtuvē. Tos var izmantot:

  • zupu, sautējumu, cepešu, mērču gatavošana
  • viena katla ēdienu gatavošana cepeškrāsnī
  • nelielu ēdiena porciju sildīšana
  • ēdiena gatavošana vienai vai divām personām

Kuru kastroli izvēlēties?

Portālā Kulina mēs piedāvājam plašu zemo podiņu klāstu, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, ko ražo uzticami zīmoli un kas paredzēti dažādiem interjera stiliem. Ja nezināt, kādu kastroli izvēlēties, izlasiet mūsu galīgo iepirkšanās ceļvedi par katliem šeit un pārbaudiet mūsu kastroļus no WMF, Zwilling, Tefal vai Smeg.

Mūsu padoms: ja meklējat mazus zemos katlus, iepazīstieties ar Mini kolekciju, ko piedāvā WMF, kuras zemie katli ir izgatavoti no augstas kvalitātes un ļoti izturīga Cromargan® (18/10 nerūsējošais tērauds) un aprīkoti ar universālu TransTherm® pamatni, kas piemērota visiem plīts veidiem. Spīdīgā apdare noteikti piešķirs jūsu virtuvei eleganci!

Kā rūpēties par podiem?

Vai zināt, ka lielākā daļa cilvēku visā savā mūžā jaunus podus iegādājas tikai divas vai trīs reizes? Mēs dažkārt biežāk pērkam automašīnu nekā podus! Tāpēc ir vērts ieguldīt līdzekļus augstas kvalitātes katlos un izbaudīt to funkcionalitāti gadiem ilgi un katru reizi, kad gatavojat ēdienu. Ja ieguldāt naudu augstas kvalitātes traukos, pārliecinieties, ka pareizi rūpējaties arī par saviem podiem. Kā rūpēties par podiem?

  • pirms pirmās lietošanas reizes vienmēr izlasiet ražotāja norādījumus un pārliecinieties, ka katli nav ielikti trauku mazgājamajā mašīnā, ja tas nav ieteicams,
  • nelietojiet metāla traukus, kas var saskrāpēt katlu virsmu, tā vietā izmantojiet koka vai silikona virtuves piederumus,
  • neatstājiet netīrus traukus uz nakti vai ilgi mērcējiet tos (īpaši nerūsējošā tērauda traukus),
  • ja vēlaties atbrīvoties no traipiem uz nerūsējošā tērauda trauku virsmas, notīriet tos ar nerūsējošā tērauda tīrīšanas līdzekli,
  • izvairieties no keramikas pārklājumu pārklātu podiņu tīrīšanas ar tērauda vati,
  • pēc lietošanas nekavējoties notīriet dzelzs traukus un nelietojiet ziepes, jo metāls ir porains un tas var absorbēt ķīmisko vielu aromātu,
  • izvairieties no temperatūras šoka, nelejiet karstus katlus aukstā ūdenī utt.,
  • čuguna traukos negatavojiet skābus ēdienus (piemēram, tomātus),
  • nesakraujiet pārklātos katlus un pannas vienu uz otras, jo tas var radīt skrāpējumus un šķembas. Uzkariniet tos uz āķiem vai novietojiet uz sāniem.