Konditorejas maisiņi
Konditorejas izstrādājumu uzmavas - lielisks rīks cepšanas faniem
Kas ir konditorejas izstrādājumu piedurknes?
Konditorejas maiss, ko dažkārt dēvē arī par"pīpēšanas maisiņu" vai "konditorejas maisiņu", ir konusveida cepšanas piederums - maisiņš ar caurumu pašā galā un uzgalīti kūku vai smalkmaizīšu, pīrāgu, cepumu un citu konditorejas izstrādājumu dekorēšanai. Dažas konditorejas izstrādājumu uzmavas ir vienreizlietojamas, dažas ir atkārtoti lietojamas, un, iegādājoties dekorēšanas komplektu, kurā ietilpst konditorejas maisiņš, parasti saņemat arī nomaināmu uzgaļu komplektu ar dažāda izmēra caurumiem un perforācijām dažādiem krēma modeļiem.
Kādiem nolūkiem var izmantot izsmidzināšanas maisiņu?
Pastāv vairāki konditorejas uzmavas izmantošanas veidi, kas jums var izrādīties ļoti noderīgi. Ko jūs varat darīt ar izsmidzināšanas maisiņu?
- dekorēt kūkas, cepumus un visu veidu konditorejas izstrādājumus
- izspiest mīklas, mīklas maisījumus, krēmus un saputotus olu baltumus uz cepešpannas
- stilizēt ēdienu, izspiežot uz šķīvjiem vai šķīvjiem tādas biezeni saturošas sastāvdaļas kā kartupeļi
Kā izvēlēties pareizo izsmidzināšanas maisiņu un kā to lietot?
Vispirms jums ir jāpārbauda recepte, jāizlasa cepšanas instrukcija un jāapskata ilustrācijas, lai izlemtu, kādu uzgalīti izmantot savam izsmidzināšanas maisiņam.
Portālā Kulina var iegādāties gan vienreizlietojamās, gan atkārtoti lietojamās konditorejas izstrādājumu uzmavas, un izvēle ir atkarīga no receptes un jūsu personīgajām vēlmēm.
- vienreizlietojamie konditorejas maisiņi ir ērtāk lietojami, tie nav jātīra, un, ja piping maisiņu izmantojat tikai reizi pa reizei, ir iespējams izgatavot arī DIY piping maisiņu no plastmasas maisiņa, ko izmantojat, piemēram, saldēšanai.
- tomēr, ja jūs bieži cepat un dekorējat kūkas, ja jums nepieciešams daudz krēma vai glazūras un ja vēlaties izmantot videi draudzīgus risinājumus, jums jāizvēlas atkārtoti lietojams konditorejas izstrādājumu apvalks, kas izgatavots no kokvilnas vai neilona.
Kā tiek pildītas konditorejas izstrādājumu piedurknes?
Jums būs nepieciešama liela glāze vai glāzīte, lai salocītu konditorejas izstrādājumu uzmavas malas uz leju virs lielas, tukšas tvertnes augšdaļas. Tas to notur vietā, kamēr ar gumijas lāpstiņu krēmu vai glazūru no bļodas pārnes uz maisiņu.
Piepildiet maisiņu apmēram līdz divām trešdaļām. Tas ļaus jums labāk kontrolēt krēma daudzumu, ko izspiežat no izsmidzināšanas maisiņa. Lai glazūru noturētu vietā, maisiņu var savilkt un augšpusē sasiet mezglu.
Vietnē Kulina atradīsiet ne tikai de Buyer zīmola konditorejas uzmavas, bet arī daudzus citus cepšanas piederumus, piemēram, pannas cepšanai, dekorēšanas un glazūras lāpstiņas un kūku servēšanas piederumus.