odpocet
2 dienas
17 stundām
9 minūtēm
53 sekundēm

Konditorejas otiņas

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
15 vienību skaits
Nerūsējošs tērauds Notīrīt filtrus
Putošanas slotiņa GÖMA 40 cm, de Buyer
Outlet –20 %
32,39 €
40,49 €
Promo
DB261040
Mērces putošanas slotiņa GOOD GRIPS 30 cm, melna, nerūsējošs tērauds, OXO
–10 %
OXO11278500
Putošanas slotiņa PROFI PLUS 32 cm, nerūsējošs tērauds, WMF
–20 %
26,79 €
33,49 €
Promo
WM1877526030
Putošanas slotiņa GOOD GRIPS 28 cm, melna, nerūsējošs tērauds, OXO
–10 %
11,60 €
12,89 €
Promo
OXO74291
Putošanas slotiņa, 3 slotiņu komplekts, nerūsējošs tērauds, WMF WM1873329990
Putošanas slotiņa STEEL 22 cm, sudraba krāsa, nerūsējošs tērauds, OXO
–10 %
OXO1050058
Konditorejas otiņa 18 cm, Eva Solo
–18 %
16 €
19,59 €
Promo
ES118005
Putošanas slotiņa GOOD GRIPS 18 cm, melna, nerūsējošs tērauds, OXO
–10 %
OXO11362100
Putošanas slotiņa STEEL 29 cm, sudraba krāsa, nerūsējošs tērauds, OXO
–10 %
OXO3128500

Konditorejas otiņas - piešķiriet saviem konditorejas izstrādājumiem vēlamo pieskārienu

Kas ir konditorejas ota?

Maizes ota ir virtuves piederums, ko izmanto šķidrumu, piemēram, olu dzeltenumu, izkausēta sviesta, glazūru, marināžu un pārtikas produktu ieziešanai. Konditorejas sukas ir izgatavotas ar koka vai plastmasas rokturi, un to sari ir vai nu dabīgi, vai silikona (populārākās ir silikona sukas).

Kulina, mēs piedāvājam plašu augstas kvalitātes konditorejas otu izvēli no daudziem pazīstamiem ražotājiem, tostarp de Buyer, Zwilling un WMF.

Kādiem nolūkiem var izmantot mīklas otu?

Konditorejas otiņas izmanto, lai ar otiņu pārziestu saputotu olu uz pīrāgiem, pīrāgiem vai citiem konditorejas izstrādājumiem, aizlīmētu ravioli vai pelmeņu malas, . To var izmantot arī, lai apsmērētu kūku ar saldu glazūru vai vienkāršu sīrupu (glazūrai labāk izmantot glazūras lāpstiņu).

To var izmantot arī tītara vai citu cepešu vai grilētas gaļas pārziešanai ar BBQ mērci. Lai iegūtu citus grilēšanai nepieciešamos rīkus, skatiet mūsu BBQ piederumu kolekciju.

Mīklu birsti var arī iemērkt ūdenī un izmantot, lai notīrītu cukura kristālus no kastroļa malas, gatavojot mājās gatavotu karameli vai konfektes.

Kādi ir konditorejas otu veidi?

Portālā Kulina ir pieejami dažādi konditorejas otu veidi:

  • Dabīgo saru sukas: dabīgo saru sukas ir lielāka iespēja izveidot vienmērīgu izkausēta sviesta vai glazūras pārklājumu bez svītrām., šīs sukas sastāv no silikona vai neilona. Tās ir vienkārši kopjamas un karstumizturīgas. Koka otiņas ar dabīgiem sariem nevar mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.
  • Silikona otiņas: silikona otiņas, kas ir lētākas nekā dabīgo saru otiņas, pēdējos gados kļūst arvien populārākas. Tie ir izturīgāki, tos var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, tos ir viegli tīrīt, un tie neuztur aromātus un smakas.
  • Birstes ar gariem rokturiem: Šīm birstēm ir garāki rokturi, kas ļauj vieglāk aizsniegt cepeškrāsns iekšpusi, tāpēc tās ir ideāli piemērotas marināžu, mērču vai glazūru uzklāšanai uz gaļas un konditorejas izstrādājumiem cepeškrāsnī.