Konditorejas otiņas

1 items total

Konditorejas otiņas - piešķiriet saviem konditorejas izstrādājumiem vēlamo pieskārienu

Kas ir konditorejas ota?

Maizes ota ir virtuves piederums, ko izmanto šķidrumu, piemēram, olu dzeltenumu, izkausēta sviesta, glazūru, marināžu un pārtikas produktu ieziešanai. Konditorejas sukas ir izgatavotas ar koka vai plastmasas rokturi, un to sari ir vai nu dabīgi, vai silikona (populārākās ir silikona sukas).

Kulina, mēs piedāvājam plašu augstas kvalitātes konditorejas otu izvēli no daudziem pazīstamiem ražotājiem, tostarp de Buyer, Zwilling un WMF.

Kādiem nolūkiem var izmantot mīklas otu?

Konditorejas otiņas izmanto, lai ar otiņu pārziestu saputotu olu uz pīrāgiem, pīrāgiem vai citiem konditorejas izstrādājumiem, aizlīmētu ravioli vai pelmeņu malas, . To var izmantot arī, lai apsmērētu kūku ar saldu glazūru vai vienkāršu sīrupu (glazūrai labāk izmantot glazūras lāpstiņu).

To var izmantot arī tītara vai citu cepešu vai grilētas gaļas pārziešanai ar BBQ mērci. Lai iegūtu citus grilēšanai nepieciešamos rīkus, skatiet mūsu BBQ piederumu kolekciju.

Mīklu birsti var arī iemērkt ūdenī un izmantot, lai notīrītu cukura kristālus no kastroļa malas, gatavojot mājās gatavotu karameli vai konfektes.

Kādi ir konditorejas otu veidi?

Portālā Kulina ir pieejami dažādi konditorejas otu veidi:

  • Dabīgo saru sukas: dabīgo saru sukas ir lielāka iespēja izveidot vienmērīgu izkausēta sviesta vai glazūras pārklājumu bez svītrām., šīs sukas sastāv no silikona vai neilona. Tās ir vienkārši kopjamas un karstumizturīgas. Koka otiņas ar dabīgiem sariem nevar mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.
  • Silikona otiņas: silikona otiņas, kas ir lētākas nekā dabīgo saru otiņas, pēdējos gados kļūst arvien populārākas. Tie ir izturīgāki, tos var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, tos ir viegli tīrīt, un tie neuztur aromātus un smakas.
  • Birstes ar gariem rokturiem: Šīm birstēm ir garāki rokturi, kas ļauj vieglāk aizsniegt cepeškrāsns iekšpusi, tāpēc tās ir ideāli piemērotas marināžu, mērču vai glazūru uzklāšanai uz gaļas un konditorejas izstrādājumiem cepeškrāsnī.