Konservu attaisāmie

1 items total
Pudeļu attaisāmais UTILO, krēmkrāsas, Blomus
25,45 €
BM64288

Konservu atvērēji - vienkāršs veids, kā atvērt konservus

Kādi ir dažādi skārdeņu atveru veidi?

Konservu atvērējiem ir dažādas konstrukcijas, taču tos visus var iedalīt vai nu manuālajos, vai elektriskajos konservu atvērējos.

Manuālais atvērējs: Vispopulārākais skārdeņu atvērējs ir manuālais atvērējs, ko griež ar roku un kuram ir zobains ritenis, kas, griežot rokturi, iegriež skārdenes vāku.

Elektriskais skārdeņu atveris: Elektriskais skārdeņu atvērējs ir ierīce ar elektrisko piedziņu, kas automātiski pagriež skārdeņu un ar asmeņa palīdzību pārgriež vāku. Tie var izmaksāt dārgāk nekā manuālie skārdeņu atvērēji, taču tie ir arī vienkāršāk lietojami un var būt piemērota izvēle vecākiem lietotājiem, cilvēkiem ar vājiem roku muskuļiem vai vāju roku veiklību.

Kā pareizi lietot manuālo skārdeņu atvērēju?

Lietojot ar roku darbināmu skārdeņu atvērēju, ir jābūt uzmanīgiem, jo asmeņi var būt asi un bīstami, ja tos izmanto nepareizi. Šeit ir aprakstīti pareizas rokas skārdenīšu atvērēja lietošanas soļi:

  • Novietojiet skārdeņu atveri: Novietojiet skārdeņu atveri tā, lai asmeņu ritenītis atrastos tieši virs skārdenes vāka augšdaļas.
  • Aizspiediet skārdeņu atveri: Atveriet skārdeņu atvērēja rokturus un stingri piestipriniet tos pie kārbas augšdaļas. Konteinera vākam jāatbalsta asmeņu ritenis.
  • Izgrieziet kārbu: Pagrieziet asmeņa ratu, pagriežot skārdeņu atverēja rokturi, lai pārgrieztu skārdenes vāciņu. Pielietojiet pietiekamu spiedienu, lai izveidotu tīru griezumu, vienlaikus noturot asmeņa ratu centrētu virs skārdenes vāka augšdaļas.
  • Noņemiet vāku: Kad vāks ir sagriezts visapkārt, izmantojiet skārdeņu atverēja mazās iebūvētās knaibles, lai atdalītu vāku no kārbas. Pēc tam bundžas vāks jāizmet drošā vietā.

Pēc lietošanas iztīriet skārdeņu atveri, noslaukot to ar mitru dvieli, lai noņemtu visus gružus. Tad ievietojiet to virtuves atvilktnē.

Kāpēc man vienmēr salūst skārdeņu atvērēji?

Jūsu skārdeņu atvērēji bieži var salūzt dažādu iemeslu dēļ, tostarp sliktas kvalitātes, neuzmanīgas lietošanas, korozijas, nolietojuma un pat uzglabāšanas kārtības dēļ.

Sliktā kvalitāte: No lētiem, nekvalitatīviem materiāliem izgatavoti skārdeņu atvērēji ļoti bieži lūst. Mēs piedāvājam izturīgus, augstas kvalitātes skārdeņu atvērējus Kulina no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Victorinox, Zwilling, WMF vai Fissler.

Rūsas: Ja tūlīt pēc lietošanas neizmazgājat un neizžāvējat konservu atveri, tās detaļas var sākt rūsēt un ir lielāka iespēja, ka tās salūzīs. Lai novērstu rūsas veidošanos, glabājiet skārdeņu atveri sausu un nevainojamu.

Mūsu piedāvājumā atradīsiet arī ērtus burku atvērējus un elegantus pudeļu atvērējus.