Kūku pannas
Cepšanas pannas - obligāts piederums ikvienam saldummīlim
Kādi ir Kulina pieejamie kūku veidņu veidi?
Augstas kvalitātes kūkas panna ir puse no panākumiem, kad jācep lieliska kūka dzimšanas dienas svinībām vai sestdienas vakariņām. Kāpēc ir tā, ka? Augstas kvalitātes kūkas veidnes vienmērīgi novada siltumu, lai kūka būtu perfekti izcepta. Tām ir arī nelīpošs pārklājums, kas ļauj viegli izņemt kūku no pannas.
Portālā Kulina piedāvātās cepamās pannas ražo zīmoli, kas specializējas cepšanā, piemēram de Buyer, Lekue, Nordic Ware un Revol. To cepšanas piederumi garantē panākumus un ir izgatavoti no dažādiem materiāliem, piemēram, alumīnija, tērauda, silikona, keramikas vai emaljēta metāla. Materiāla izvēle ir atkarīga no jūsu vēlmēm un kūkas veida, ko vēlaties cept. Un kādas kūkas jūs varat iegādāties ar Kulina's cepamajām pannām?
Cepšanas pannas, kas pieejamas vietnē Kulina, ietver:
- ramekīni
- bundt pannas
- smalkmaizīšu pannas
- pīrāgu pannas
- apaļas kūku veidnes
- maizes un klaipu pannas
- kūku veidnes ar radošām formām
Kā sagatavot cepšanas traukus lietošanai?
Pat ja jūsu cepšanas pannai ir nelīpošs pārklājums, var būt noderīgi pirms mīklas ievietošanas pannā sagatavot kūku pannas. Pastāv divas vienkāršas procedūras, kā sagatavot kūku pannu.
- Pannas eļļošana
Šī ir vispopulārākā metode, lai kūku veidnēm piešķirtu gludu virsmu, kas ir izturīga pret lipšanu. Lai pannu apsmērētu, varat vienkārši izmantot sviestu un rīvmaizi.
- Izmantojiet cepamo papīru
Šis paņēmiens var palīdzēt nodrošināt, ka kūka pēc cepšanas izslīd no pannas, nepielipstot pie pannas.