kūku šķīvji

2 items total
Deserta šķīvis RO 21 cm, gaiši pelēks, Blomus BM64040

Toršu šķīvji - paredzēti, lai piepildītu visus jūsu saldos sapņus

Kas ir kūku plāksnes?

Kūku šķīvji ir šķīvji, kas īpaši paredzēti kūku un desertu pasniegšanai. Tām bieži vien ir plakana virsma, uz kuras var likt kūku, un tās ir mazākas nekā parastie pusdienu šķīvji. Kūku šķīvji var būt izgatavoti no stikla, keramikas, keramikas vai plastmasas.

Kādam nolūkam izmanto kūku plāksnes?

Kūku šķīvjus izmanto, lai pasniegtu kūkas un citus ceptus izstrādājumus vai saldumus, piemēram, smalkmaizītes, cepumus vai kēksiņus. Tās bieži izmanto arī brokastīm, sviestmaizēm, pusdienām un īpašiem pasākumiem, piemēram, dzimšanas dienām, kāzām un svētkiem, jo to elegantais izskats un parocīgais izmērs ir lieliski piemērots visiem pirkstu ēdienu veidiem.

Kā jūs gatavojat desertu kā šefpavārs?

Neatkarīgi no tā, vai esat mājas šefpavārs vai Michelin zvaigžņu šefpavārs, jums jāpievērš uzmanība katrai detaļai un deserti jāpasniedz eleganti. Šīs ir dažas vispārīgas vadlīnijas, kas palīdzēs jums pagatavot desertu kā profesionālim:

  • Izvēlieties piemērotu deserta šķīvis: Sāciet ar tīru šķīvi, kas papildina deserta krāsas un tekstūru (aplūkojiet MIJ šķīvju piedāvājumu, kur atradīsiet lielisku krāsu un glazūru izvēli)
  • Izlemjot, kur izvietot dažādas sastāvdaļas, novērtējiet deserta kopējo dizainu. Izveidojiet dizaina skici uz papīra, lai atvieglotu tā vizualizāciju.
  • Pirms deserta uzklāšanas uz šķīvja uzklājiet mērci. Izveidojiet rakstu vai dizainu ar karoti vai izspiedējbļodiņu. Jūsu deserts būs garšīgāks un uz šķīvja izskatīsies labāk, ja izmantosiet mērci.
  • Pievienojiet kraukšķīgumu: Tas ir lieliski, ja desertam ir dažādas tekstūras. Lai desertam piešķirtu kraukšķīgumu, izmantojiet kraukšķīgu papildinājumu, piemēram, mandeles vai cepumu drupatas. vienmērīgi sadaliet papildinājumu pa desertu.
  • Izmantojiet kontrastējošas krāsas: Izmantojiet kontrastējošas krāsas, lai padarītu desertu vizuāli pievilcīgāku. Piemēram, ja deserts ir balts, izmantojiet košu mērci vai garnējumu, lai piešķirtu tam vizuālu pievilcību.
  • Pievērsiet uzmanību porciju lielumam: Porciju lielums ir svarīgs desertu klāšanā. Lai pagatavotu tāda paša lieluma porcijas, izmantojiet glāzi vai mērkaroti.
  • Uzlieciet uz tortes šķīvja kādu garnējumu, lai to pabeigtu un uzlabotu kopējo noformējumu. Tas var būt gabaliņš augļa, kakao pulveris vai piparmētras lapiņa.

Mūsu kūku šķīvji ir augstākās kvalitātes produkti no tādiem atzītiem ražotājiem kā Blomus un Revol. Mēs piedāvājam arī lieliskus kūku statīvus un elegantus kūku servīzes. Iespējams, jūs vēlēsieties apskatīt arī deserta dakšiņu un konditorejas nažu komplektus.