Ledus un dekoratīvās lāpstiņas

4 items total

Līmēšanas un dekorēšanas lāpstiņas - pārvērsiet savu kūku par mākslas darbu

Kas ir glazūras lāpstiņa?

Kā liecina nosaukums, glazūras lāpstiņas galvenokārt izmanto glazūras uzklāšanai, pildījuma uzklāšanai starp kūkas slāņiem un sviesta krēma vienmērīgai uzklāšanai uz kūkām, cupcakes un cepumiem. Līšanas un dekorēšanas lāpstiņām parasti ir gari rokturi, kas pasargā pirkstus no krēma vai glazūras, un tām parasti ir gari, šauri un nedaudz lokani asmeņi, visbiežāk izgatavoti no metāla.

Lāpstiņai ir ērti jāpaliek rokā, un asmeņiem jābūt izturīgiem, bet vienlaikus elastīgiem, lai palīdzētu iegūt skaistas un gludas malas.

Starp mūsu kūkas dekorēšanas lāpstiņām atradīsiet arī dažas cepšanas un mīklas skrāpēšanas lāpstiņas, kas palīdzēs jums sajaukt mīklu un noskrāpēt maisīšanas traukus.

Pārbaudiet mūsu piedāvājumu ar augstākās kvalitātes cepšanas piederumiem no uzticamiem ražotājiem, piemēram de Buyer vai Zwilling.

Kāda veida lāpstiņa ir vispiemērotākā kūku apsmidzināšanai?

Instruments, ar kuru uzklāt glazūru uz kūkas virspuses, ir ofseta lāpstiņa. Šāda veida lāpstiņai ir asmens, kas piestiprināts rokturim ar slīpi novietotu leņķi. Šī forma nodrošina labāku kontroli nekā standarta lāpstiņas forma, turklāt leņķis rada atstarpi starp jūsu roku un krēmu, novēršot nejaušu pirkstu kaulu iegremdēšanu apstrādājamajā slānī. Uzliektais asmens ir noderīgs arī, lai izceltu ēdienu no pannām, veidnēm vai cepšanas paplātēm.

Kā lietot dekoratīvo lāpstiņu?

  • Pirms lietošanas iemērciet lāpstiņu karstā ūdenī, lai novērstu glazūras pielipšanu pie tās.
  • Izmantojiet glazūras lāpstiņas plakano pusi, lai pievienotu pirmo glazūras kārtu vai iekausētu drupatas, veidojot drupatas kārtu. Šis slānis var būt diezgan plāns. Pēc pārklāšanas ar drupatas kārtu kūku uz 30 minūtēm ievietojiet ledusskapī.
  • Uz kūkas otrā slāņa virspuses uzlieciet lelli glazūras un izlīdziniet to, lai veidotu līdzenu virsmu. Pēc tam ar glazūras lāpstiņu pārklājiet kūkas malas ar glazūru. Turpiniet to darīt, līdz visa kūka ir pārklāta.

Kā kopt savu glazūras lāpstiņu?

  • Pirms lietošanas vienmēr palaidiet lāpstiņu zem karsta ūdens, lai novērstu glazūras pielipšanu pie tās.
  • Nekad nelietojiet glazūru vai dekorēšanas lāpstiņu citām vajadzībām, izņemot kūku dekorēšanu. Nelietojiet to, lai atvērtu vākus (nemaz nerunājot par bundžām!), un netrāpiet asmeņa malu pa cietu virsmu, lai izvairītos no asmeņa bojājumiem, šķembām vai skrāpējumiem. Tā rezultātā veidosies glazūras slāņi ar tādu rakstu, kādu jūs nekad nevēlētos panākt!
  • Pēc lietošanas beigām nomazgājiet lāpstiņu ar rokām un nosusiniet to ar mīkstu drānu.