Margaux karafe Riedel
Code: RD201703Product detailed description
Margo dekanteris, tāpat kā Macon un Marne dekanteri no tās pašas kolekcijas, ir iedvesmojies no klasisko konjaka vai viskija pudeļu formas. Jau pirmajā acu uzmetienā, ieraugot ābolu izliekumus, var sajust veco laiku stilīgo bāru un vīna bāru atmosfēru. Tomēr tajā pašā laikā tā vienkāršība tiecas uz minimālismu, kas ir tik populārs tajā pašā laikā, kas arī piesaistīs visus modernā dizaina cienītājus.
Tīrās līnijas un formas ir vienkārši pārlaicīgs elements, kas veido iedomātu pavedienu, kas savieno produktu dizainu dažādās paaudzēs.
Liela, plakana, apaļa apakšdaļa, izliekta ābolu forma un mēreni taisns kakls. Šis ir Margaux ar rokām pūtā kristāla dekanteris, kas ir izstrādāts, domājot par maksimāli ērtu lietošanu. Neatkarīgi no tā, vai jums patīk klasiskas formas vai mūsdienīgs, tīrs stils, Margaux dekanteris vienmēr būs unikāls jūsu galda sabiedrotais, ļaujot galvenajā lomā būt pašam vīnam. Vieglu lietošanu un praktiskumu īpaši novērtēs tie, kam sarežģītas formas dekanteri šķiet pārāk sarežģīti. Vienkāršībā ir skaistums.
Kolekcija M
2017. gadā Riedel piedāvā ar rokām darinātu kristāla dekanteru kolekciju "M" - Macon, Margaux un Marne, kas nosauktas pēc vīnogu audzēšanas reģioniem, kuri atrodas Francijas dienvidrietumos, Jaunas Akvitānijas reģionā. Saskaņā ar to radītāja Maksimiliāna Dž. Riedela, jaunās formas ļauj smalki dekantēt un tādējādi ir ļoti piemērotas vīnogu novākšanas sarkanvīniem, kā arī jauniem baltvīniem.
To vienkāršība ir ļoti klasiska, bet vienlaikus pārlaicīga un moderna. Pats Maximilian Riedel stāsta, ka "M" kolekcijas dizains atbilst pašreizējām minimālisma tendencēm: "Atgriezties pie pamatiem. Lai gan dekanteri ar dubulto vai trīskāršo dekantēšanu ir ļoti praktiski, dažiem cilvēkiem to lietošana var šķist pārāk sarežģīta. Ar trim jaunajiem "M" dekanteriem esam de facto spēruši soli atpakaļ un piedāvājam alternatīvu, kas pilnībā atspoguļo laikmeta garu."
Christian Moueix pārdomas par dekantēšanu:
"Personīgi es dodu priekšroku dekantēšanai gan jauniem, gan nobriedušākiem vīniem. Nobriedušiem vīniem dekantēšana ir cieņas izpausme, savukārt jauniem vīniem tā ir uzticēšanās izpausme. Nobriedušu vīnu dekantēšana īsi pirms pasniegšanas nodrošina to, ka krāsu un dzidrumu nepasliktina nogulsnes, kas izveidojušās vīnā uzglabāšanas laikā. Jaunu vīnu dekantēšana dažas stundas pirms pasniegšanas dod vīnam iespēju attīstīt savu buķeti un iegūt tādu brieduma pakāpi, kādu tas citādi sasniegtu tikai pēc gadiem ilgas uzglabāšanas."
Be the first who will post an article to this item!