Ja esat aizrautīgs pavārs, jūsu komplektā nedrīkst trūkt gaļas naža. Tas ievērojami atvieglos jūsu darbu un uzlabos gatavošanas pieredzi. Mēs iepazīstināsim jūs ar dažādiem gaļas nažu veidiem, izskaidrosim to pielietojumu un sniegsim padomus, kā izvēlēties labāko.
Gaļas naži parasti ir izgatavoti no augstākās kvalitātes tērauda, lai ar tiem varētu apstrādāt lielas gaļas porcijas un veikt visus ar to saistītos uzdevumus. To asmeņi var būt gari un plāni filetēšanai, spēcīgi un izliekti atkaulošanai, ļoti asi servēšanai vai izturīgi un plati lielāku gaļas gabalu griešanai. Roktura ergonomiskā forma nodrošina ērtu un, pats galvenais, drošu satvērienu. Katram nažu veidam ir savas specifiskas īpašības, kas palielina efektivitāti un atvieglo ēdiena pagatavošanu vai ēšanu.