odpocet
3 dienas
0 stundām
9 minūtēm
17 sekundēm

mērces trauki

Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
21 vienību skaits
Lietojams trauku mašīnā Notīrīt filtrus
Ramekin bļoda Fade 9 cm 110 ml MIJ
–24 %
5 €
6,59 €
Promo
MIJC0687
215600 omacnik nordic kitchen 400 ml cerna kamenina eva solo
–19 %
24 €
29,95 €
Promo
ES512710
Mērces bļodiņa TRIPLE POD 3 x 40 ml, melna, keramika, MIJ
–22 %
14 €
17,99 €
Promo
MIJC4165
Mērces bļodiņa NORDIC KITCHEN 100 ml, melna, keramika, Eva Solo
Outlet –19 %
12 €
14,95 €
Promo
ES512703
Mērces bļodiņa TRIPLE POD, balta, keramika, MIJ
–22 %
14 €
17,99 €
Promo
MIJC4166
216968 davkovac na sojovou omacku 120 ml cerna keramika mij
Jaunums –18 %
18 €
21,99 €
Promo
MIJC0056
Sojas mērces trauks AQUA BLUE 360 ml, zils, MIJ
–19 %
22 €
27,49 €
Promo
MIJC2605
216641 miska na omacku triple pod 3 x 40 ml modra keramika mij
Jaunums –17 %
16 €
19,49 €
Promo
MIJC4164
Mērces bļodiņa RIDGED ALABASTER 9 cm, 20 ml, MIJ
–13 %
3,80 €
4,39 €
Promo
MIJC2267
216593 davkovac na sojovou omacku 120 ml bia keramika mij
Jaunums –19 %
19 €
23,49 €
Promo
MIJC0057
Mērces bļodiņa GREEN FADE 100 ml, 8,5 cm, MIJ
–24 %
5 €
6,59 €
Promo
MIJC4006
Mērces bļodiņa SAKURA, keramika, MIJ
–27 %
4 €
5,49 €
Promo
MIJC3195
Servēšanas bļoda RIDGED ALABASTER 8 cm, MIJ
–13 %
3,80 €
4,39 €
Promo
MIJC2259
Mērces bļodiņa GREEN FADE 8 cm, 20 ml, MIJ
–27 %
4 €
5,49 €
Promo
MIJC4007
Mērces bļodiņa RIDGED INDIGO 20 ml, zila, keramika, MIJ
–8 %
4 €
4,39 €
Promo
MIJC2284
Mērces bļodiņa RIDGED INDIGO 10,5 cm, 160 ml, MIJ
–27 %
4 €
5,49 €
Promo
MIJC2293
Mērces trauks HAMMERSHOI 660 ml, balts, Kähler
–9 %
44 €
48,50 €
Promo
KHL690115
216644 miska na omacku ume 40 ml bezova keramika mij
Jaunums –16 %
5 €
5,99 €
Promo
MIJC3196
Mērces bļodiņa WHITE FADE 8,5 cm, 100 ml, MIJ
–24 %
5 €
6,59 €
Promo
MIJC0677
Sojas mērces trauks MODERN WHITE, 110 ml, MIJ
–19 %
20 €
24,99 €
Promo
MIJC9008

Mērču trauki un mērču krūzes - mazi trauki, kas ir nozīmīgi

Kas ir mērces trauks?

Mērcene ir maza bļodiņa, ko bieži izmanto mērču un mērču pasniegšanai. Tās parasti ir dažāda izmēra un formas un izgatavotas no keramikas vai porcelāna. Tos parasti izmanto restorānos, kafejnīcās un mājsaimniecībās, lai pasniegtu kečupu, sinepes, sojas mērci, salsas un citus mērces vai mērces pie pamatēdieniem.

Mērču krūzes ir mazas krūzes ar rokturi, ko izmanto karstu vai aukstu mērču pasniegšanai. Tās parasti ir izgatavotas no porcelāna, bet modernās mērču krūzes var būt izgatavotas arī no nerūsējošā tērauda.

Portālā Kulina var atrast arī mērču trauciņus jeb saucières - zemas krūzes ar rokturi un laivai līdzīgu formu, kurās pasniedz mērci vai mērci. Tie ir ļoti eleganti un parasti tiek izmantoti svinīgos pasākumos. Var izmantot mērces laivu ar mērces servēšanas karoti.

Ja meklējat cita veida traukus, noteikti apskatiet mūsu servīzes, piena krūzes un uzkodu pasniegšanas traukus.

Kāpēc ēdienam nepieciešama mērce?

Mērce ir šķidrs vai pusšķidrs šķidrums, ko pasniedz kopā ar ēdienu vai pievieno ēdienam gatavošanas laikā. Mērces piešķir ēdienam garšu un mitrumu, uzlabo ēdiena tekstūru un uzlabo jūsu šķīvja izskatu.

Kādi ir dažādi mērču veidi?

Ir vairāki mērču veidi, un katrai no tām ir īpaša garša, tekstūra un sastāvdaļas. Turpmāk uzskaitītas dažas no populārākajām mērču kategorijām:

  • Tomātu mērces: To vidū ir makaronu mērce, picas mērce un marinara mērce, un to ražošanā galvenokārt izmanto tomātus.
  • Krējuma mērcēs, piemēram, Alfredo, bechamel un siera mērcē, izmanto krējumu, pienu vai citas piena sastāvdaļas.
  • Mērces uz mērču bāzes: To ražošanā izmanto miltus un gaļas pilienus, un to vidū ir liellopu gaļas mērce, cūkgaļas mērce, vistas gaļas mērce un tītara mērce.
  • Pesto mērcēs, piemēram, rukolas, saulē kaltētu tomātu un bazilika pesto, izmanto svaigus garšaugus, sieru, riekstus un ķiplokus.
  • Karstās mērces: To vidū ir Šriračas mērce, Tabasko mērce un habanero mērce, ko ražo no čilli pipariem.
  • Sojas mērces: Terijaki mērce, hoisin mērce un sojas ingvera mērce ir piemēri sojas mērcēm, kas tiek ražotas no sojas.
  • Augļu saturošas sūces: Mango mērce, ābolu mērce un dzērveņu mērce ir tikai daži no augļu mērcēm.
  • Holandes mērces, piemēram, holandiešu, bernēzes un majonēzes, gatavo, izmantojot olas un sviestu.

Galu galā ir pieejamas vairākas mērču šķirnes, un katrai no tām ir atšķirīga garša un pielietojums. Jūsu īpašās vajadzības un gatavotais ēdiens noteiks, kādu mērci izvēlēties, un jūs atradīsiet pareizo mērces trauku vietnē Kulina. Mēs piedāvājam mērču krūzes un bļodas no tādiem atzītiem zīmoliem kā MIJ.