Mērīšanai un svēršanai
54 items total
Svēršana un mērīšana - precīza svēršanas un mērīšanas nozīme virtuvē
Ir ļoti svarīgi nosvērt sastāvdaļas, lai nodrošinātu receptē norādītās proporcijas. Vietnē Kulina atradīsiet daudz dažādu mērinstrumentu ēdienu un sastāvdaļu svara, tilpuma un temperatūras kontrolei, piemēram:
- virtuves svari
- pārtikas termometri
- mērglāzes un krūzes
- olu taimeri
Kāpēc man jāsver un jāmēra sastāvdaļas?
Gatavošanas laikā ir svarīgi svērt un mērīt sastāvdaļas vairāku iemeslu dēļ, no kuriem daži ir minēti turpmāk:
- Uzlabojiet gatavošanas rezultātus - ne velti receptēs ir norādīts precīzs sastāvdaļu svars un proporcijas. Lietojot citādus daudzumus, nekā ieteikts, var būtiski ietekmēt maltītes kvalitāti. Piemēram, kūka, kas pagatavota, pievienojot pārāk daudz miltu, var būt pārāk bieza un sausa.
- Precizitāte - virtuves mērinstrumenti , piemēram, mērtraukus vai krū zes, var izmantot, lai ātri un precīzi izmērītu sastāvdaļas un nodrošinātu, ka katra galaprodukta partija garšos vienādi
- Komforts un pārliecība - varat arī viegli atkāpties no katliem vai pat atstāt virtuvi, vienkārši izmantojot virtuves taimeri, lai sekotu līdzi tam, cik ilgi ēdiens tiek gatavots un kad pie tā atgriezties.
- Porciju un kaloriju kontrole - virtuves svari un mērinstrumenti palīdz kontrolēt apēstās porcijas un ievērot diētu. Varat arī sekot līdzi tam, cik daudz cukura vai ogļhidrātu dienā apēdat.
- Ēdiena gatavošana bez atkritumiem - arī sastāvdaļu svēršana var palīdzēt novērst pārtikas atkritumu rašanos
- Drošība - pārtikas produktu temperatūras kontrole ir būtiska, lai nodrošinātu, ka tos var droši ēst. Lai to izdarītu, mēs jums piedāvājam fantastisku virtuves termometru izvēli.