odpocet
3 dienas
6 stundām
19 minūtēm
42 sekundēm
Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
90 vienību skaits
Dellinger Notīrīt filtrus
210457 brusny kamen 1000 3000 risam dellinger
–20 %
25,36 €
31,70 €
Promo
DNGR6971496038317
Galoda 2000/5000, Dellinger
–20 %
27,26 €
34,08 €
Promo
DNGRRIRW252
217814 kucharsky nuz kanetsugu shiun 20 cm hneda dellinger
Jaunums –20 %
126 €
158 €
Promo
DNGR6501
Japāņu šefpavāra nazis GYUTO OKAMI 19 cm, Dellinger
–20 %
72,80 €
91 €
Promo
DNGRSXLKHAUS8B
217823 santoku nuz kanetsugu pro m 17 cm cerna dellinger
Jaunums –20 %
126 €
158 €
Promo
DNGR9003
Šefpavāra nazis BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
–20 %
101 €
127 €
Promo
DNGRKH164
Šefpavāra nazis BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
–20 %
101 €
127 €
Promo
DNGRKH167
Atkaulošanas nazis CARBON FRAGMENT 15 cm, melns, Dellinger
–20 %
57,09 €
71,37 €
Promo
DNGRH140B
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger
–20 %
127 €
159 €
Promo
DNGR8594195884092
217832 kucharsky nuz kanetsugu pro m 20 cm cerna dellinger
Jaunums –20 %
139 €
174 €
Promo
DNGR9005
Serbu virtuves nazis VG-10 ZED ONE 19,5 cm, Dellinger
–20 %
207 €
259 €
Promo
DNGRSXLKH35
217250 kucharsky nuz german black samurai 20 cm cerna dellinger
Jaunums –20 %
31,60 €
39,50 €
Promo
DNGRKH266
Atkaulošanas nazis SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 16,5 cm, Dellinger
–20 %
50,88 €
63,60 €
Promo
DNGRKH169
210484 brusny kamen 1000 6000 risam dellinger
–20 %
31,70 €
39,63 €
Promo
DNGR6971496038270
Šefpavāra nazis CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
–20 %
142 €
178 €
Promo
DNGRSXLKH108
Santoku nazis SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 18,5 cm, Dellinger
–20 %
79,20 €
99 €
Promo
DNGRKH171
217262 santoku nuz german black samurai 12 cm cerna dellinger
Jaunums –20 %
16,70 €
20,88 €
Promo
DNGRKH272
Brokastu nazis EASY 10 cm, sarkans, Dellinger
–20 %
9,51 €
11,89 €
Promo
DNGRSXLWW205C28
Šefpavāra nazis SANDVIK RED NORTHERN SUN 20,5 cm, Dellinger
–20 %
82,40 €
103 €
Promo
DNGRKH205
Šefpavāra nazis GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
–20 %
101 €
127 €
Promo
DNGRKH166
Up
Vairāk produktu

Naži – jūsu labākais virtuves ierocis un svarīgākais virtuves piederums!

Bez nažiem nav arī virtuves. Un labi naži ir ļoti svarīgi ikvienam šefpavāram – vienalga, vai esat mājas šefpavārs vai šefpavārs Michelin restorānā (plašāk par pareizā naža izvēli savai virtuvei  lasiet mūsu nažu iepirkšanās ceļvedī! 

Kāda veida naži jums nepieciešami?

Kvalitatīvi naži var būt ļoti dārgi, bet ieguldīt nazī ir laba stratēģija, jo naži, ko izgatavojuši uzticami zīmoli, piemēram, Zwilling, Forged, Wusthof vai WMF, ir ļoti izturīgi (jums nevajadzēs pirkt jaunu nazi ik pēc pāris gadiem) un ērti lietojami.

Labā ziņa ir tā, ka virtuves pamata uzdevumiem nepieciešami tikai trīs nažu veidi:

  1.  šefpavāra nazis - liels nazis dažādiem kulinārijas uzdevumiem
  2. dārzeņu un augļu nazis – mazs, ērts nazis nelieliem uzdevumiem un sastāvdaļām
  3. maizes nazis – nazis ar rievotu asmeni

Kādi naži būtu nepieciešami virtuvē?

Kulina jūs atradīsiet plašu kvalitatīvu virtuves nažu klāstu, kas būs piemēroti dažādām sastāvdaļām un nolūkiem. Mums ir naži, kas ir īpaši piemēroti darbam ar gaļu – atkaulošanas naži, filēšanas naži, Santoku naži, miesnieka naži un gaļas cirvji. Tāpat mums ir daudz nažu dārzeņu mizošanai. Mums ir arī daži īpaša lietojuma naži – naži griešanai šķēlēs, naži lasim, naži šķiņķim, naži steikam, naži sieram vai konditorejas naži.

Kulina jūs varat iegādāties arī nažu komplektu, kas noderēs visu veidu uzdevumiem vai siera nažu komplektu. Šī būs lieliska ideja kāzu dāvanai vai iespēja iepriecināt kādu pavāru dzimšanas dienā. Ja jūs mīlat gaļu vai meklējat lielisku dāvanu savam vīram, tēvam vai draugam, kas mīl grilēšanu un gaļu, varat iegādāties arī  steika nažu komplektu  elegantā ietvarā drošākai uzglabāšanai. 

Kā rūpēties par nažiem un kā tos glabāt?

Ja vēlaties, lai naži kalpotu jums visu mūžu, neaizmirstiet:

  1. pēc lietošanas tos nomazgāt ar rokām un nosusināt ar drāniņu (nelieciet nažus trauku mašīnā, īpaši tos, kuriem ir koka rokturi),
  2. vienmēr lietojiet  griešanas dēlīti,  kura materiāls nenotrulina nažus,
  3. glabāt nažus atsevišķi  nažu blokā vai speciālā statīvā,
  4. regulāri noasināt nažus ar atbilstošiem instrumentiem – apskatiet mūsu  nažu asinātāju piedāvājumu te