odpocet
2 dienas
17 stundām
23 minūtēm
33 sekundēm
Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
584 vienību skaits
Pankūku panna MINERAL B 27 cm, tērauds, de Buyer
66,99 €
DB561203
Panna MINERAL B 28 cm, tērauds, de Buyer
92,99 €
DB561028
Panna MINERAL B PRO 28 cm, tērauds, de Buyer
109 €
DB568028
Wok panna PROFIRESIST 28 cm, WMF
193 €
WM1756536411
Dziļā panna MINERAL B 28 cm, tērauds, de Buyer
118 €
DB561428
Plāno pankūku panna MINERAL B 24 cm, tērauds, de Buyer
52,99 €
DB561524
Steika panna MINERAL B 28 cm, tērauds, de Buyer
92,99 €
DB561628
Wok panna MULTIPLY 28 cm, nerūsējošs tērauds, WMF
173 €
WM0753506040
Wok panna 36 cm, nerūsējošs tērauds, WMF
183 €
WM0753576380
Panna MINERAL B 12 cm, de Buyer
28,49 €
DB561212
Wok panna INGENIO UNLIMITED L7637732 26 cm, Tefal
–17 %
32,07 €
38,88 €
TEFL7637732
Nepiedegoša panna PROFIRESIST 28 cm, ar pagriešanas ierīci, WMF WM1756289990
Plāno pankūku panna MINERAL B 26 cm, de Buyer
65,99 €
DB561526
Pankūku panna MINERAL B 26 cm, de Buyer
90,99 €
DB571526
Panna MINERAL B 20 cm, tērauds, de Buyer
55,99 €
DB561020
Panna MINERL B ELEMENT 36 cm, de Buyer
136 €
DB561036
Panna DIAMOND LITE 28 cm, indukcijas, ar noņemamu rokturi, WOLL WL1528DPI
Pankūku panna MINERAL B 27 cm, ar lāpstiņu un kausiņu, de Buyer DB561201
Nepiedegoša panna WHITE LINE 24 cm, balta, Eva Solo
89,95 €
ES256424
Universālā panna LA LYONNAISE 28 cm, tērauds, de Buyer
39,49 €
DB502028
Up
Vairāk produktu

Pannas - kā izvēlēties īsto?

Pannas, tāpat kā katli un naži, ir būtisks virtuves aprīkojums. Ja vēlaties uzzināt, kādas pannas jums patiešām ir vajadzīgas, kādas pannas ir vispiemērotākās un kāds ir labākais pannu materiāls, apskatiet mūsu piedāvājumu vai izlasiet iepirkšanās ceļvedi par pannām!

Pareizās pannas iegāde jūsu virtuvei ir atkarīga no daudziem faktoriem, piemēram, no tā, kāda veida ēdienu parasti gatavojat, cik bieži gatavojat, kādu ēdienu gatavojat, kāds ir jūsu gatavošanas stils vai cik cilvēkiem parasti gatavojat. Tomēr, ja apsverat iespēju iegādāties pamata virtuves aprīkojumu, jums būtu jāsāk ar šīm 4 pannām:

4 svarīgas pannas ikvienai virtuvei:

  1. maza panna ceptām olām, vārītām olām, grauzdētu ķirbju sēklām salātiem, citiem maziem ēdieniem vai nelieliem virtuves darbiem
  2.  universāla cepampanna  jūsu ģimenei atbilstošā izmērā
  3. nepiedegošas virsmas panna ēdieniem, ko var cept vidējā vai zemā karstumā, piemēram, olām, plānajām un biezajām pankūkām, dārzeņiem, vistai un zivij
  4.  dziļa sautēšanas panna  for tādiem ēdieniem, kā risotto, sautētām maltītēm un "podiņu" ēdieniem (sautējumiem, karijiem, utt.)

Kā jau minējām, pareizās pannas izvēle jūsu virtuvei ir atkarīga arī no tā, ko parasti gatavojat. Ja mīlat grilētus dārzeņus vai steikus, iegādājieties čuguna grila pannu. Ja ģimenei nedēļas nogalēs cepat pankūkas, izvēlies īpašo pankūku pannu. Bet, ja jums patīk Āzijas virtuve, jums visdrīzāk būs nepieciešama & nbsp; vokpanna & nbsp; kas noderēs arī garšīgu frī ēdienu pagatavošanai.

Kuru zīmolu pannas ir vislabākās?

Kulina jūs atradīsiet dažādus virtuves piederumu zīmolus un kvalitatīvus pannu ražotājus. Ir ļoti svarīgi izvēlēties uzticamu pannas ražotāju, jo kvalitatīvi un uzturam nekaitīgi materiāli ietekmē gan pannas izturīgumu, gan jūsu kulinārijas eksperimentu rezultātus. Starp Kulina pieejamajiem zīmoliem atradīsiet tādus labi pazīstamus ražotājus kā De Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax un Mauviel. Jūs varat iegādāties atsevišķas pannas vai dažādu izmēru pannu komplektu.

Kā kopt pannas?

Ja esat ieguldījis naudu labas kvalitātes pannā, jums par to arī pienācīgi jārūpējas. Tad jūsu panna kalpos ilgi un nekaitēs jūsu veselībai. Kā kopt pannu? Ievērojiet šos vienkāršos noteikumus un lietojiet savas pannas gadiem ilgi:

  • neizmantojiet metāla piederumus uz nepiedegošas virsmas pannām
  • pannu vienmēr mazgājiet ar rokām, neizmantojot mazgāšanas līdzekļus vai skrubjus
  • tūlīt pēc mazgāšanas nožāvējiet to
  • izvairieties no lielām ūdens temperatūras izmaiņām (nekad nelieciet karstu pannu zem auksta ūdens)
  • centieties izvairīties no skābiem ēdieniem un aerosoliem
  • īpaši piedegušu ēdienu vai grūti noņemamus netīrumus noberziet ar rupjo sāli un eļļu, noskalojiet un noslaukiet
  • pēc pannas žāvēšanas ieziediet to ar plānu eļļas kārtu
  • glabājiet pannas pareizi