Pannas servēšanai

17 items total
Servēšanas panna M'COOK 20 cm, Mauviel
177 €
ML523820
Servēšanas panna ADAMANT 32 cm, melna, alumīnijs, Fissler FS156305321000
Servēšanas panna 30 cm, Mauviel
178 €
ML523430
Servēšanas panna 35 cm, ovāla, Mauviel
231 €
ML523435
Servēšanas panna ADAMANT 28 cm, melna, alumīnijs, Fissler FS156305281000
Servēšanas panna PROFI RESIST 28 cm, WMF
139 €
WM1756386411
Servēšanas panna FERRARA 24 cm, Ballarini
58,41 €
BAL1000952
Servēšanas panna CENIT 28 cm, nepiedegoša, 3 l, Fissler FS45501281000
Servēšanas panna ADAMANT 24 cm, melna, alumīnijs, Fissler FS156305241000
Panna 26 cm, sarkana, čuguns, Staub
146 €
ST12232606

Servēšanas pannas - ar ko tās atšķiras no standarta pannām un kam tās var izmantot?

Servēšanas pannas ir lielisks veids, kā pasniegt ēdienu uz galda. Tie piešķir jūsu ēdamistabai bistro noskaņu un liek jums izskatīties vairāk kā šefpavāram, nevis kā mājas pavāram. Pasniedzot vakariņas pannā, pie galda valda nepiespiesta atmosfēra, un tas ļauj dalīties ar ēdienu, kas ir lieliska pieredze visiem pie galda sanākušajiem.

Kas pannu padara par servēšanas pannu?

Ja vēlaties uzzināt, ar ko servēšanas panna atšķiras no parastās pannas, šeit ir aprakstītas dažas no servēšanai izmantojamo pannu īpašībām, kas pārvērš virtuves pannu par īpašu "pusdienu trauku" veidu (skatīt arī mūsu vislabāk pārdotās servēšanas pannas šeit).

Servēšanas pannas:

  • ir dažāda izmēra - no mazām pannām, kas piemērotas vienai personai un nelielām porcijām (parasti izgatavotas no čuguna, kas ļauj izmantot galda piederumus), līdz standarta izmēra pannām, kuras var izmantot ēdienu pasniegšanai uz galda
  • ar diviem nelieliem rokturiem, kas atvieglo to pārvietošanu no cepeškrāsns uz galda
  • to malas dažkārt ir zemākas, lai varētu izmantot nazi (tas attiecas uz mazām pannām, kas paredzētas izmantošanai šķīvju vietā un kurām nav nelīpoša pārklājuma, ko var viegli sabojāt ar galda piederumiem)
  • ļoti bieži ir piemērotas izmantošanai cepeškrāsnī

Ko var pagatavot un pasniegt servējamā pannā?

Ir daudz ēdienu, ko var pagatavot un pasniegt vienā pannā, un to izvēle ir atkarīga no pannas lieluma un jūsu radošuma, taču populārākie ēdieni, ko var pagatavot un/vai pasniegt vienā pannā, ir šādi:

  • ceptas olas (meksikāņu gaumē vai Šakšuka)
  • steiki
  • paellas un risoto
  • augļu drupatas
  • vienas prasmes makaroni

Portālā Kulina mēs piedāvājam dažāda veida servēšanas pannas: elegantas dažādu krāsu servēšanas pannas, ko piedāvā Smeg un nerūsējošā tērauda pannas WMF vai Mauviel. Ja ēdienu pasniedzat pannā, atcerieties, ka nedrīkst izmantot metāla galda piederumus (īpaši pannās ar nelīpošu virsmu), jo tie var sabojāt pārklājumu. Tā vietā izmantojiet koka vai silikona galda piederumus.