Pannas servēšanai

14 items total
Servēšanas panna ADAMANT 32 cm, melna, alumīnijs, Fissler FS156305321000
Panna ugunskuram FP35 35 cm, divi rokturi, čuguns, Petromax PET700198
Servēšanas panna TITANIUM NOWO 26 cm, titāns, WOLL WL826N
Servēšanas panna STEAK PROFI 24 cm, WMF
119 €
WM1771346021
Maza servēšanas panna 18 cm, WMF
39,49 €
WM0718796021
Servēšanas panna ADAMANT 28 cm, melna, alumīnijs, Fissler FS156305281000
Panna ugunskuram GP25 25 cm, divi rokturi, Petromax PET730577
Servēšanas panna ADAMANT 24 cm, melna, alumīnijs, Fissler
Sticker
FS156305241000
Servēšanas panna 38 x 26 cm, ovāla, nepiedegoša virsma, WMF WM0761506380

Servēšanas pannas - ar ko tās atšķiras no standarta pannām un kam tās var izmantot?

Servēšanas pannas ir lielisks veids, kā pasniegt ēdienu uz galda. Tie piešķir jūsu ēdamistabai bistro noskaņu un liek jums izskatīties vairāk kā šefpavāram, nevis kā mājas pavāram. Pasniedzot vakariņas pannā, pie galda valda nepiespiesta atmosfēra, un tas ļauj dalīties ar ēdienu, kas ir lieliska pieredze visiem pie galda sanākušajiem.

Kas pannu padara par servēšanas pannu?

Ja vēlaties uzzināt, ar ko servēšanas panna atšķiras no parastās pannas, šeit ir aprakstītas dažas no servēšanai izmantojamo pannu īpašībām, kas pārvērš virtuves pannu par īpašu "pusdienu trauku" veidu (skatīt arī mūsu vislabāk pārdotās servēšanas pannas šeit).

Servēšanas pannas:

  • ir dažāda izmēra - no mazām pannām, kas piemērotas vienai personai un nelielām porcijām (parasti izgatavotas no čuguna, kas ļauj izmantot galda piederumus), līdz standarta izmēra pannām, kuras var izmantot ēdienu pasniegšanai uz galda
  • ar diviem nelieliem rokturiem, kas atvieglo to pārvietošanu no cepeškrāsns uz galda
  • to malas dažkārt ir zemākas, lai varētu izmantot nazi (tas attiecas uz mazām pannām, kas paredzētas izmantošanai šķīvju vietā un kurām nav nelīpoša pārklājuma, ko var viegli sabojāt ar galda piederumiem)
  • ļoti bieži ir piemērotas izmantošanai cepeškrāsnī

Ko var pagatavot un pasniegt servējamā pannā?

Ir daudz ēdienu, ko var pagatavot un pasniegt vienā pannā, un to izvēle ir atkarīga no pannas lieluma un jūsu radošuma, taču populārākie ēdieni, ko var pagatavot un/vai pasniegt vienā pannā, ir šādi:

  • ceptas olas (meksikāņu gaumē vai Šakšuka)
  • steiki
  • paellas un risoto
  • augļu drupatas
  • vienas prasmes makaroni

Portālā Kulina mēs piedāvājam dažāda veida servēšanas pannas: elegantas dažādu krāsu servēšanas pannas, ko piedāvā Smeg un nerūsējošā tērauda pannas WMF vai Mauviel. Ja ēdienu pasniedzat pannā, atcerieties, ka nedrīkst izmantot metāla galda piederumus (īpaši pannās ar nelīpošu virsmu), jo tie var sabojāt pārklājumu. Tā vietā izmantojiet koka vai silikona galda piederumus.