odpocet
3 dienas
15 stundām
13 minūtēm
25 sekundēm
Rādīt filtrus
Rādīt filtrus
Kārtot pēc
162 vienību skaits
Alumīnijs Notīrīt filtrus
Nepiedegoša panna CHOC EXTREME 28 cm, de Buyer
205 €
DB830028
Nepiedegoša panna PERMADUR PREMIUM 28 cm, WMF
122 €
WM0576284291
Wok panna INGENIO UNLIMITED L7637732 26 cm, Tefal
38,88 €
TEFL7637732
Panna CHOC EXTREME LOQY 28 cm, melna, alumīnijs, de Buyer DB836428
Grila panna SIMPLE COOK 26 x 26 cm, Tefal
30,71 €
TEFB5564053
Plāno pankūku panna ULTIMATE G2683872 25 cm, Tefal
36,85 €
TEFG2683872
Servēšanas panna STEAK PROFI 24 cm, WMF
–40 %
70,80 €
119 €
WM1771346021
Nepiedegoša panna NORDIC KITCHEN 28 cm, ar koka rokturi, Eva Solo ES280328
Plāno pankūku panna CHOC B BOIS 26 cm, de Buyer
122 €
DB878526
Dziļā panna WHITE LINE 24 cm, nepiedegoša, balta, Eva Solo ES256524
Nepiedegoša panna CHOCO RESTO 24 cm, indukcijas, de Buyer DB848024
Plāno pankūku panna CHOC RESTO 26 cm, indukcijas, de Buyer DB848526
Nepiedegoša panna CHOCO RESTO 28 cm, indukcijas, de Buyer DB848028
Dziļā panna PERMADUR PREMIUM 28 cm, WMF
132 €
WM0576484291
Noņemams rokturis INGENIO L9863153, melns, Tefal
24,26 €
TEFL9863153
Nepiedegoša panna CHOC EXTREME 20 cm, de Buyer
132 €
DB830020
Grila panna PARTY 27 x 27 cm, WMF
81,29 €
WM0589674291
Nepiedegoša panna DURA LINE 28 cm, alumīnijs, Eva Solo ES256128
Dziļā panna CHOC B BOIS 28 cm, de Buyer
175 €
DB878828
Nepiedegoša panna CHOC B BOIS 24 cm, koka rokturis, de Buyer DB878024
Wok panna ULTIMATE G2681972 28 cm, Tefal
44,29 €
TEFG2681972
Up
Vairāk produktu

Pannas - kā izvēlēties īsto?

Pannas, tāpat kā katli un naži, ir būtisks virtuves aprīkojums. Ja vēlaties uzzināt, kādas pannas jums patiešām ir vajadzīgas, kādas pannas ir vispiemērotākās un kāds ir labākais pannu materiāls, apskatiet mūsu piedāvājumu vai izlasiet iepirkšanās ceļvedi par pannām!

Pareizās pannas iegāde jūsu virtuvei ir atkarīga no daudziem faktoriem, piemēram, no tā, kāda veida ēdienu parasti gatavojat, cik bieži gatavojat, kādu ēdienu gatavojat, kāds ir jūsu gatavošanas stils vai cik cilvēkiem parasti gatavojat. Tomēr, ja apsverat iespēju iegādāties pamata virtuves aprīkojumu, jums būtu jāsāk ar šīm 4 pannām:

4 svarīgas pannas ikvienai virtuvei:

  1. maza panna ceptām olām, vārītām olām, grauzdētu ķirbju sēklām salātiem, citiem maziem ēdieniem vai nelieliem virtuves darbiem
  2.  universāla cepampanna  jūsu ģimenei atbilstošā izmērā
  3. nepiedegošas virsmas panna ēdieniem, ko var cept vidējā vai zemā karstumā, piemēram, olām, plānajām un biezajām pankūkām, dārzeņiem, vistai un zivij
  4.  dziļa sautēšanas panna  for tādiem ēdieniem, kā risotto, sautētām maltītēm un "podiņu" ēdieniem (sautējumiem, karijiem, utt.)

Kā jau minējām, pareizās pannas izvēle jūsu virtuvei ir atkarīga arī no tā, ko parasti gatavojat. Ja mīlat grilētus dārzeņus vai steikus, iegādājieties čuguna grila pannu. Ja ģimenei nedēļas nogalēs cepat pankūkas, izvēlies īpašo pankūku pannu. Bet, ja jums patīk Āzijas virtuve, jums visdrīzāk būs nepieciešama & nbsp; vokpanna & nbsp; kas noderēs arī garšīgu frī ēdienu pagatavošanai.

Kuru zīmolu pannas ir vislabākās?

Kulina jūs atradīsiet dažādus virtuves piederumu zīmolus un kvalitatīvus pannu ražotājus. Ir ļoti svarīgi izvēlēties uzticamu pannas ražotāju, jo kvalitatīvi un uzturam nekaitīgi materiāli ietekmē gan pannas izturīgumu, gan jūsu kulinārijas eksperimentu rezultātus. Starp Kulina pieejamajiem zīmoliem atradīsiet tādus labi pazīstamus ražotājus kā De Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax un Mauviel. Jūs varat iegādāties atsevišķas pannas vai dažādu izmēru pannu komplektu.

Kā kopt pannas?

Ja esat ieguldījis naudu labas kvalitātes pannā, jums par to arī pienācīgi jārūpējas. Tad jūsu panna kalpos ilgi un nekaitēs jūsu veselībai. Kā kopt pannu? Ievērojiet šos vienkāršos noteikumus un lietojiet savas pannas gadiem ilgi:

  • neizmantojiet metāla piederumus uz nepiedegošas virsmas pannām
  • pannu vienmēr mazgājiet ar rokām, neizmantojot mazgāšanas līdzekļus vai skrubjus
  • tūlīt pēc mazgāšanas nožāvējiet to
  • izvairieties no lielām ūdens temperatūras izmaiņām (nekad nelieciet karstu pannu zem auksta ūdens)
  • centieties izvairīties no skābiem ēdieniem un aerosoliem
  • īpaši piedegušu ēdienu vai grūti noņemamus netīrumus noberziet ar rupjo sāli un eļļu, noskalojiet un noslaukiet
  • pēc pannas žāvēšanas ieziediet to ar plānu eļļas kārtu
  • glabājiet pannas pareizi